aretha04 13.10.04, 07:39 sprzedam lub oddam w dobre ręce ..... męża:)) płeć ( tzn.nabywcy ), nie męża - obojętna pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.malone Re: Licytacja:))) 13.10.04, 11:34 A płeć męża - jaka? MM ps. przez uprzejmość pytam, nie przez ciekawość. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Licytacja:))) 13.10.04, 11:47 m.malone napisał: > A płeć męża - jaka? > MM > ps. przez uprzejmość pytam, nie przez ciekawość. kiedys była męska, a teraz ....???? ale może stary piernik można odświeżyć, jak bułeczki:) a ja też przez uprzejmość pytam - ile dajesz:))) sądząc po zainteresowaniu, widać będę musiała chyba jeszcze dopłacić:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Licytacja:))) 13.10.04, 11:51 aretha04 napisała: > m.malone napisał: > > > A płeć męża - jaka? > > MM > > ps. przez uprzejmość pytam, nie przez ciekawość. > > kiedys była męska, a teraz ....???? Jadowita jesteś czasem, ale to lubię. > sądząc po zainteresowaniu, widać będę musiała chyba jeszcze dopłacić:) > pozdr. A. Pewnie tak. Mój post - pierwszy - po czterech godzinach. Ale to dlatego, że mnie dzieci już rano nie budzą:))))))) odpozdrawiam MM Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Licytacja:))) 13.10.04, 12:30 m.malone napisał: > > Jadowita jesteś czasem, ale to lubię. > tzn. chciałeś powiedzieć żmija? oczywiście, bo jaki sens miałaby licytacja:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Licytacja:))) 13.10.04, 12:23 Piernik to najlepszy jak stary:) Mogiemy sie zamienic. Ja w ciemno mieniaju. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Licytacja:))) 13.10.04, 12:42 melanie napisała: > Piernik to najlepszy jak stary:) ba, ale u mnie zęby już nie tak młode ale ponoć język mam jadowity (wg MM) > Mogiemy sie zamienic. Ja w ciemno mieniaju. a ten Twój ma jakieś zalety i wady??? pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Licytacja:))) 13.10.04, 12:46 aretha04 napisała: > > a ten Twój ma jakieś zalety i wady??? > pozdr. > A. > CO!!! żady i walety?:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Licytacja:))) 13.10.04, 13:14 m.malone napisał: > CO!!! żady i walety?:PPP > Malonku, powiedz ile dajesz, a nie czepiaj się sformułowań:P co za ludzie? ten mój piernik to się załamie, że nikt Go nie chce, a mnie powiększy się aureola:) a co to są żady??? waletem to ten mój nie jest, bo ma stałe zameldowanie:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Licytacja:))) 13.10.04, 12:46 Mowie, ze w ciemno mieniaju. Czasy na trusy, szylo na mylo. Czy ja pytam, jakie twoj ma wady? Biore z dobrodziejstwem inwentarza. A ty bierz mojego. Widac, nie taki zly, oprocz tego, ze stary. Chytrusie jeden. Juz sie wycofujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Licytacja:))) 13.10.04, 13:29 melanie napisała: > Mowie, ze w ciemno mieniaju. Czasy na trusy, szylo na mylo. Czy ja pytam, jakie twoj ma wady? Biore z dobrodziejstwem inwentarza. A ty bierz mojego. Widac, nie taki zly, oprocz tego, ze stary. Chytrusie jeden. Juz sie wycofujesz? o nie broń Boże, oferta dalej aktualna tylko zastanawiam się, jaki On może mieć inwentarz:))) szcęka w kubku, serce na temblaku (bo ciągle szuka nowych obiektów zainteresowań), nogi zdrowe, bo bez samochodu nigdzie się nie rusza, gardło zdrowe (chociaż czasami gardłuje), bo różnymi napojami %% płucze czy wystarczy??? pozdr.A. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Licytacja:))) 13.10.04, 13:33 Powiedz tylko, czy ma poczucie humoru. Jezeli tak, to biore z calym tym lichym inwentarzem. A ty bierz mojego smutaso-wazniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: A zęby na półce? 13.10.04, 13:36 Może byśmy na zęby się z nim zamienili:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: A zęby na półce? 13.10.04, 13:37 Melonie, dochodze do wniosku, ze chetnie sie zamienie z malonowa:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: A zęby na półce? 13.10.04, 13:44 Będziesz musiała z nią pogadać. Może będzie chętna.. Nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Licytacja:))) 13.10.04, 19:29 melanie napisała: > Powiedz tylko, czy ma poczucie humoru. Jezeli tak, to biore z calym tym lichym > inwentarzem. A ty bierz mojego smutaso-wazniaka. oczywiście, że ma poczucie humoru, taki całkiem wybrakowany to On nie jest:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Areta! Ty lepiej uważaj... 13.10.04, 13:37 Bo może ktoś zacznie licytować stare pudło:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Areta! Ty lepiej uważaj... 13.10.04, 14:26 czy stare pudła też rezonansują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Areta! Ty lepiej uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 14:28 Jeszcze jak... Az bys Cie zdziwila...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Areta! Ty lepiej uważaj... IP: 195.117.90.* 13.10.04, 15:40 to było do MM stwierdzenie faktu oczywistego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Areta! Ty lepiej uważaj... 13.10.04, 14:28 r.richelieu napisała: > czy stare pudła też rezonansują? Nie. One tylko nieznacznie emanulują (może skwarkami?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Areta! Ty lepiej uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 14:32 No to mamy rozne zdania. Albo doswiadczenia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Areta! Ty lepiej uważaj... 13.10.04, 14:33 Tak, bo ja nie mam piernika w domu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Areta! Ty lepiej uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 14:34 A kogo ma Malonowa ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Piernikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 13.10.04, 14:36 A Ona sama nie jest pudło:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Piernikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 14:38 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malonowa Re: Piernikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.aster.pl 13.10.04, 23:32 ale On taki lukrowany, słodziuttttkkkkiii:))) MMowa ps. pozdrowienia dla Krakowa i Kazimierza Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Piernikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 13.10.04, 23:36 Ty sie Malonowa nie chwal, bo ci go schrupia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Piernikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:51 ps. pozdrowienia dla Krakowa i Kazimierza Dzieki w ich imieniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Areta! Ty lepiej uważaj... 13.10.04, 23:07 Gość portalu: baba zona napisał(a): > A kogo ma Malonowa ;))))) a ten piernik Malonowej to pewnie taki z lukrem, słodziuttttkkkiii, pewnie jeszcze z bakaliami:))) pozdr. A. p.s.pozdrawiam Kraków i Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re skwarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:44 A Tobie sie jeszcze wczorajsze skwarki odbijają?ups..emanulują. Było nie jeść w nocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Areta! Ty lepiej uważaj... 13.10.04, 14:54 r.richelieu napisała: > czy stare pudła też rezonansują? nie bo są przykryte kapeluszem:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Areta! Ty lepiej uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:39 Stare pudla głownie rezonują. Wracajmy do naszych baranów. A mozesz powiedzieć na co zbierasz pieniądze ew.w co chcesz zainwestowac? Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Areta! Ty lepiej uważaj... 13.10.04, 15:45 Gość portalu: malgo napisał(a): > Stare pudla głownie rezonują. > > Wracajmy do naszych baranów. > A mozesz powiedzieć na co > zbierasz pieniądze ew.w co > chcesz zainwestowac? o'k, ale bez podśmiechujek proszę odpowiadam szczerze - na kurację odmładzająca:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Areta! Ty lepiej uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:53 To niestety nie wchodze.Mialam nadziej na jakąs transakcje wiazaną.Zawsze taniej by mi wyszło.Moze np. stary tapczan za starego piernika. A po co sie remontowac?Wystarczy ,ze zaczniesz wyglądać tak jak sie czujesz..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Areta! Ty lepiej uważaj... IP: 195.117.90.* 13.10.04, 15:39 ha, pudło z kapeluszem to będzie grzyb zgrzybiały Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Areta! Ty lepiej uważaj... 13.10.04, 16:19 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > ha, pudło z kapeluszem to będzie grzyb zgrzybiały jak prawdziwek - to może być ale maślak to wolę marynowany:)) A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Areta! Ty lepiej uważaj... IP: 195.117.90.* 13.10.04, 23:18 o, marynowany, znaczy w marynarce Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Areta! Ty lepiej uważaj... 14.10.04, 07:35 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > o, marynowany, znaczy w marynarce o, nie goluśki, taki obślizgły, jak na maślaka przystało:)) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Areta! Ty lepiej uważaj... 13.10.04, 15:51 >> nie bo są przykryte kapeluszem:))) Fioletowym czy Fielonym???? :DD MM Odpowiedz Link Zgłoś
kanenta Re: Licytacja:))) 13.10.04, 14:34 Przed licytacją proponuję, wystawić go na widok publiczny ... Jeśli urodziwy, może znjadzie się, ktoś chętny do wzięcia ciężaru na swoje barki i da jakiś grosz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Niech Areta pokaże zdjęcie! nt 13.10.04, 15:19 m.malone napisał: > w ten sposób to moja babcia do słuzby się zwracała:P Aretę można i trzeba ładnie poprosić, wtedy nie będzie jadowita:PPP pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Licytacja:))) 13.10.04, 19:33 kanenta napisała: > > Przed licytacją proponuję, > wystawić go na widok publiczny ... > na widok publiczny to wystawiane były chyba tylko czarownice:))) > Jeśli urodziwy, > może znjadzie się, ktoś chętny > do wzięcia ciężaru na swoje barki > i da jakiś grosz :)) a na to nie odpowiem, bo widać, że nie jesteś zainteresowana:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
kanenta Re: Licytacja:))) 13.10.04, 20:05 aretha04 napisała: > kanenta napisała: > > > > > Przed licytacją proponuję, > > wystawić go na widok publiczny ... > > > na widok publiczny to wystawiane były chyba tylko czarownice:))) > Czarownice to chyba :) były palone na stosie a wystawić kogoś na widok publiczny ... znaczy pokazać go całemu światu :):) > > Jeśli urodziwy, to przecież, nie ma się czego obawiać ... i cena będzie wyższa :) a > > może znjadzie się, ktoś chętny > > do wzięcia ciężaru na swoje barki > > i da jakiś grosz :)) > > a na to nie odpowiem, bo widać, że nie jesteś zainteresowana:) skąd to przypuszczenie dlatego, że chcę wiedzieć :)) za co mam płacić ? > pozdr. A. również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Licytacja:))) 13.10.04, 21:57 No to się doczekałam - licytacja chłopów, wiedziałam, że kiedys przyjdą te piękne czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Licytacja:))) 13.10.04, 22:59 qw5 napisała: > No to się doczekałam - licytacja chłopów, wiedziałam, że kiedys przyjdą te > piękne czasy :) jakich chłopów??? a dyć ja na licytację wystawiłam własnego (mam nadzieję) męża:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf a robotny jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:46 nada mi sie na asystenta? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: a robotny jest? 14.10.04, 09:41 A co Ty, Girl, za premiera chcesz robić:P? Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: a robotny jest? 14.10.04, 10:47 m.malone napisał: > A co Ty, Girl, za premiera chcesz robić:P? za premierę hiba ;) gf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb O kurde... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.04, 00:20 zeby moja tak chciala (mnie oddac)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: O kurde... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 14.10.04, 00:22 Tym milym marzeniem pozegnam Was...Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: O kurde... 14.10.04, 07:44 Gość portalu: ryb napisał(a): > zeby moja tak chciala (mnie oddac)... spotkajmy się wszyscy w Krakowie, to może uda mi się Twoją przekonać, ile to korzyści:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: O kurde... 14.10.04, 09:35 aretha04 napisała: > Gość portalu: ryb napisał(a): > > > zeby moja tak chciala (mnie oddac)... > > spotkajmy się wszyscy w Krakowie, to może uda mi się Twoją przekonać, ile to > korzyści:))) > pozdr. > A. Jakie tam korzyści:P Wpadniesz Rybciu z deszczu pod rynnę (a przecież woda deszczowa to nie twój żywioł:) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: O kurde... 14.10.04, 10:09 m.malone napisał: > > Jakie tam korzyści:P Wpadniesz Rybciu z deszczu pod rynnę (a przecież woda > deszczowa to nie twój żywioł:) a np: chiwas:))) w Krakowie też można kupić pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Licytacja:))) 14.10.04, 10:16 stuk, stuk, stuk!!!! oglaszam koniec licytacji - widać taki mój biedny los .....:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Licytacja:))) 14.10.04, 15:16 biedny? czyli mało dali za niego? zobacz człowiek po kilku/nastu latach dopiero widzi z kim się zadał ( w małżeństwie ), a ci na licytacji spojrzą w zęby i już wiedzą. Nic sie nie martw. Kogo tam jeszcze masz do sprzedania:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: dobry koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:23 No i dobrze,ze sie skonczylo to kupczenie niewinnym ciałem! Bo to zgorszenie tylko było!!! Od rana do nocy handel i handel jak w jakiej Biedronce!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: dobry koniec 14.10.04, 15:42 Gość portalu: malgo napisał(a): > No i dobrze,ze sie skonczylo > > to kupczenie niewinnym ciałem! > > Bo to zgorszenie tylko było!!! > > Od rana do nocy handel i handel > > jak w jakiej Biedronce!!!!!!! ;) Z tym niewinnym ciałem, to bym dyskutowała:) Odpowiedz Link Zgłoś