Dodaj do ulubionych

Jak rozwiazac problem

29.08.18, 09:54
Bije sie z tym problemem od lat, w zwiazku z tym postanowilam napisac tu na forum. Chyba tym problemem jest zazdrosc, ktora spedza mi sen z powiek, mam zaburzenia laknienia, problemy z koncentracja, wyzywam sie na innych ludziach i wiele innych. Chociaz mam meza, rodzine, dom, to zazdrosna jestem o kazdego faceta, a szczegolnie o facetow i mezow znajomych, czy kolezanek z pracy. Wciaz knuje, co by tu zrobic, aby rozbic im relacje czy to malzenska, czy to konkubinat, czy zwyczajna wolna relacje gdzie nikt z nikim nie mieszka. Za duzo czasu poswiecam na to, ze zwyczajnie knuje, udaje teatrzyki, ubieram peruki. Zaczyna mnie przerazac, ze ponad 1/3 swoich dochodow przeznaczam na zakup przeroznych peruk i kolorowych soczewek do oczu. Gdy nikt oprocz dzieci nie widzi, potrafie godzinami stac w lustrze udajac kogos innego, kto w oczach tych mezczyzn, o ktorych jestem zazdrosna bedzie atrakcyjniejszy od ich kobiet, czy zon. Probuje odgrywac wzorce zachowan, ktore moglyby im zaimponowac i zwrocic ich szczegolna uwage. Nie wiem z czego to wynika, moze ze strachu, ze jakby na przyklad odszedl ode mnie maz, to ktorys z nich bedzie wolny i zechce wlasnie mnie. Dzieci zaczynaja narzekac, ze poswiecam i za malo uwagi, zaczepiaja mnie, szczypia, a dla mnie najwazniejsze jest przymierzanie peruk w lustrze i udawanie kogos innego. Mozecie mi doradzic z czego to wynika, bo ja juz sie naprawde gubie w tym wszystkim.
Obserwuj wątek
    • ada_ww Re: Jak rozwiazac problem 29.08.18, 11:34
      " Mozecie mi doradzic z czego to wynika, bo ja juz sie naprawde gubie w tym wszystkim. "

Pewnie masz o jedna peruke za malo
    • in133 Re: Jak rozwiazac problem 29.08.18, 12:15
      Nie chce tu rzucać imionami, ale jak peruka to ładna, a nie jak pewna pani na swym trzecim ślubie w źle skrojonej sukience.
      • ada_ww Re: Jak rozwiazac problem 29.08.18, 12:24
        in133 napisała:

> Nie chce tu rzucać imionami, ale jak peruka to ładna, a nie jak pewna pani na s
        > wym trzecim ślubie w źle skrojonej sukience.

Bo tak to jest, wielu kobietom wspolczesnym podoba sie neomuzulmaski styl, do 3 razy sztuka. Sa obecnie protesty w niektorych krajach o dyskryminacje kobiet, ktore zgodnie z kanonami wiary moga probowac zamazpojscia do 3 razy, a mezczyzni do 4. Po 3 razie kobieta powinna zrezygnowac z mezczyzn i oddac sie wierze i Allahowi:)
        • kod_matrixa Re: Jak rozwiazac problem 29.08.18, 12:33
          Czyżbyś była już po tym 3 razie... ?
          • kod_matrixa Re: Jak rozwiazac problem 29.08.18, 12:35
            To by dobrze uzasadniało twój emocjonalny stan.
        • in133 Re: Jak rozwiazac problem 29.08.18, 12:36
          nie trzeci ślub jest problemem, tylko ta peruka
          a może to nie peruka, tylko włosy się sfilcowały od hipokryzji
          • kod_matrixa Re: Jak rozwiazac problem 29.08.18, 12:46
            > nie trzeci ślub jest problemem, tylko ta peruka
            > a może to nie peruka, tylko włosy się sfilcowały od hipokryzji

To może być niezmiernie cenna uwaga, potwierdzona własnym doświadczeniem powyżej zacytowanej.
    • mona.blue Re: Jak rozwiazac problem 29.08.18, 12:43
      Sama się zdiagnozowalaś, że wynika to z lęku że zostaniesz sama. Może popracuje nad poczuciem własnej wartości, bo ilość peruk tu nie pomoże.
    • kod_matrixa Re: Jak rozwiazac problem 30.08.18, 08:41
      Zrób sobie badania na niedobór witamin i badania tyksologiczne. Zbadaj stan narządów: jelit, tarczycy i innych.

Zacznij od rzeczy najbardziej prozaicznych, które mogą mieć fatalny wpływ na pracę mózgu, za nim zaczniesz toczyć pod górę kamień psychologiczny Syzyfa.
    • leda16 Re: Jak rozwiazac problem 30.08.18, 10:04
      Tu też trollu jakąś perukę ubrałaś i próbujesz epatować swoimi fantazjami. Zamiast godzinami mizdrzyć się w lustrze idź do roboty i przynajmniej zarób na siebie, bo mąż rychło cię w zadek kopnie i nawet peruki do anala nie pomogą.
      • e-dorota-e Re: Jak rozwiazac problem 30.08.18, 10:54
        Widac, kolejna co sie czepia cudzych preferencji seksualnych, zazdroscisz mi tego, ze moge dac mezczyznie wiecej niz Ty purytanska hipokrytko. Powiem Ci jeszcze tyle, ze chyba przestaje miec problemy, o ktorych pisalam, w tym z mezem, bo chyba faktycznie zakochalam sie i zadzialala jedna peruka w kolorze czerwonym. Powiem Ci, ze jest bardzo przystojny i wyksztalcony, jest lekarzem ginekologiem. Moze nieco ode mnie starszy, ale tego zupelnie nie widac. Mial brzydka i bardzo paskudna z charakteru zone, ktora zostawil, byc moze zrobil to dla mnie. Byc moze byla to twoja corka, abo ktos z rodziny, bo byscie pasowaly do siebie jak krople wody.
        I powiem ci zazdrosna babo plujaca jaden, moze sprosta moim oczekiwaniom seksualnym i moze w koncu zarowno mnie, jak i jemu uda sie byc szczesliwym.
        • ada_ww Re: Jak rozwiazac problem 30.08.18, 11:09
          "Quae est ad aliquid"
          Jezeli jest zwolennikiem anala, to mialas szczescie, jezeli jest zwolennikiem ciasnych szparek, to mialas pecha, na dwoje babka wrozyla.
          • in133 Re: Jak rozwiazac problem 30.08.18, 11:38
            e- dorota fajnie, ze juz rozwiązałaś swój e-problem
            a ta tleniona blondyna leda tylko ci zazdrości
      • ada_ww Re: Jak rozwiazac problem 30.08.18, 11:27
        leda16 napisała:

> Tu też trollu jakąś perukę ubrałaś i próbujesz epatować swoimi fantazjami. Zami
        > ast godzinami mizdrzyć się w lustrze idź do roboty i przynajmniej zarób na sieb
        > ie, bo mąż rychło cię w zadek kopnie i nawet peruki do anala nie pomogą.
        >
        Leda, za te pieniadze, ktore wydaje na te wszystkie peruki, powinna moze kupic sobie porzadny zestaw do lewatywy:)))))))))))
        • ada_ww Re: Jak rozwiazac problem 30.08.18, 11:35
          Leda, patrz na to, ona ma zdecydowanie dluzszy staz na forum:)

forum.gazeta.pl/forum/w,520,14879227,14879227,SWIECZKA_W_ODBYCIE_POMOCY_.html
          • leda16 Re: Jak rozwiazac problem 30.08.18, 18:39
            O rany, od tego anala guano na mózg jej poleciało :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka