Dodaj do ulubionych

Grobem mi w twarz ciskacie ...

IP: *.adsl.navix.net 30.10.04, 16:58
kogo bym nie zapytal, czy chcialby zyc wiecznie, odpowiada, ze nie.
Nie moge tego zrozumiec. Poprzez takich jak wy i ja musze pojsc na dno.
Nie moge zyc wiecznie, gdyz grobowa energia, ktora generujecie, ciagnie
mnie z wami do piasku ... NIE WARTY ZYCIA TEN, KTO MYSLI O UMIERANIU.
WStyd mi za was.
Imagine.
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: 195.117.90.* 30.10.04, 17:03
      jak nie jak tak, kogo się nie spytasz czy chciałby iść do nieba to wiadomo co
      odpowie
      dziwny masz ten wywiad ;)
    • Gość: gf Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:04
      Po prostu maja nadzieje na cos lepszego... ;D
      • Gość: Imagine Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.adsl.navix.net 30.10.04, 17:05
        glupki ....
        • kokesz1 Re: Wiem kto Ci pomoże... 30.10.04, 17:08
          www.fun.from.hell.pl/2004-10-12/smierc.gif
          • Gość: Imagine Re: Wiem kto Ci pomoże... IP: *.adsl.navix.net 30.10.04, 17:09
            buahahahahahahahaha, dobre to .....
        • Gość: gf Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:10
          Gość portalu: Imagine napisał(a):

> glupki ....

bogate masz doswiadczenie z wlasnym umieraniem? ;)
          • Gość: Imagine Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.adsl.navix.net 30.10.04, 17:12
            mam "przebicia" z innego wymiaru mowiace mi, ze umierac nie musimy, ze to tylko
            wynik kultury smierci i rzucania grobem w twarz ...
            • Gość: gf Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:13
              a ktoz Ci kaze umierac skoro tak? :)
              • Gość: Imagine Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.adsl.navix.net 30.10.04, 17:15
                wy !!!!!!!! nie moge zyc wiecznie w atmosferze umierania !!! to musi byc naszym
                wspolnym wysilkiem ... oj widze niewiele sie dziecko naczytalo na ten temat ...
                • Gość: gf Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:25
                  nie, dlaczego...sporo literatury s-f swego czasu dziecko czytalo ;))))
                  • Gość: Imagine Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.adsl.navix.net 30.10.04, 17:28
                    s-f g-f , co ty z tymi literkami ? sfego czasu niech poczyta cos na temat.
                    • Gość: gf Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:34
                      i od czytania bede zyla wiecznie? ;)

fju, fju...
                      dotad myslalam, ze kto duzo czyta, ten zyje wielokrotnie, ale zeby wiecznie?

fju, fju... :D
                      • Gość: Imagine Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.adsl.navix.net 30.10.04, 17:37
                        fjut fjut, nie od czytania, tylko od rozumiania co czytania ... a to roznica,
                        no nie ?
                        • Gość: gf Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:39
                          > fjut fjut,

ciekawe, ze niektorzy to ciagle o jednym... ;))))

ale co? bylabym stara i pomarszczona?
                          • Gość: Imagine Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.adsl.navix.net 30.10.04, 17:40
                            o nie, nawet nie wiesz jaki kosmetyk dla ciebie mialby twoj partner, ale ...
                            skoro chcesz umierac ...
                            • Gość: gf Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:43
                              no, no...wez i rozwin te koncepcje, chetnie poczytam ;)
    • m.malone Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... 30.10.04, 19:18
      Upił się srana
    • ziemiomorze Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... 02.11.04, 13:28
      Wujek,
      zyj sto tysiecy lat, zyj wiecznie, razem z krewnymi, zonami, dziecmi, wnukami,
      prawnukami, praprawnukami, praprpapapaparaapapapa

Zyjcie i ze-zyjcie Ziemie, poddana w koncu,
      • Gość: Imagine Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... IP: *.adsl.navix.net 02.11.04, 14:00
        ciociu ? cioteczko ? herbatki troche ...
        • ziemiomorze Recycling 02.11.04, 15:24
          Nie, ja mialam szczera nadzieje, ze odniesiesz sie merytorycznie, ale
          najwyrazniej czegos zabraklo.

Wiec moze tak: czlowiek w pewnym wieku traci rozne cechy - naped traci, wigor,
          elastycznosc duchowo-umyslowa, wykazuje tez niekiedy nadmierne, a zdarza sie,
          ze obsesyjne upodobanie do tego, co bylo, a se nevrati itd (czywiscie - nie
          wszyscy, nie wszyscy, jakis procent starych ludzi ociera sie o doskonalosc,
          czlowieczenstwo w najswietniejszym wydaniu - nadal, sa to wyjatki). I jakby mi
          tak kazano zyc pierdyliard lat w zgryzliwosci, pobolewaniu kosci i malej zycia
          radosci to ja bym sie pospiesznie z tej perspektywy wypisala. (Chociaz - staram
          sie zapracowac na te godna, madra starosc, ale kto wie).

Pytanie Canettiego 'Kto z nas chcialby zyc, jesli nie musialby umierac?' wcale,
          ale to wcale nie jest glupawe. W kazdym razie - mnie co najmniej zastanawia.

No i - co zlego w smierci?
    • mathias_sammer Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... 02.11.04, 15:27
      Gość portalu: Imagine napisał(a):

> kogo bym nie zapytal, czy chcialby zyc wiecznie, odpowiada, ze nie.
      > Nie moge tego zrozumiec. Poprzez takich jak wy i ja musze pojsc na dno.
      > Nie moge zyc wiecznie, gdyz grobowa energia, ktora generujecie, ciagnie
      > mnie z wami do piasku ... NIE WARTY ZYCIA TEN, KTO MYSLI O UMIERANIU.
      > WStyd mi za was.
      > Imagine.

"Nieraz piekna smierc warta jest calego zycia"

M.S.
      • ziemiomorze Re: Grobem mi w twarz ciskacie ... 02.11.04, 15:44
        Ale kiedy, mathias, skoro nieraz?
        Jakis przyklad?
    • Gość: alkmaar zwróć uwagę, jełopie, że IP: 195.136.45.* 02.11.04, 15:52
      tak jak bez Zła nie może istnieć Dobro, bez Dołu Góra, bez Mężczyzny Kobieta,
      bez Ciepłego Zimne, bez Cierpiena Błogość tak bez Śmierci nie mogłoby istnieć
      Życie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka