IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 19.11.04, 17:48
czy warto sie zemscic na kochance meza, jezeli tak , to w jaki sposob, czy ma
ktos dobry pomysl?
Obserwuj wątek
    • Gość: Imagine Re: kochanka IP: *.unl.edu 19.11.04, 17:57
      olka !
      lecisz w bolka ?

jakzes taka i owaka
      sama otruj se chlopaka
    • Gość: malgo Re: kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:12
      Dlaczego chcesz się mścić na kochance,a co z mężem?
      Pytam poważnie bo nie Ty jedna męża oszczędzasz,choć
      to on Ciebie zdradza,nie ona.
      Rozumiem Twój gniew i chęć rozładowania go,jednak nie
      warto się mścić.Gniew i tak w koncu minie,a Ty będziesz
      miala poczucie,że nie zeszłaś poniżej jakiegoś poziomu.
      Wytrzymaj:)

• Gość: Isia Re: kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:14
      jelsi porzucil Cie dla niej, to mscij sie, choc pamietaj ze zlo zawsze wraca,
      a jesli wrocil do Ciebie i juz sie z nia nie zadaje to lepiej sie nie mscij, bo
      jeszcze kochanka zemsci sie na Tobie i skutecznie odbierze Ci meza albo np
      zrobi sobie z nim dzidziusia
      • Gość: Imagine Re: kochanka IP: *.unl.edu 19.11.04, 18:18
        Isia, przyjmuje cie do pracy w Przyjaciolce. Mamy tam taka rubryke "jedna pani
        drugiej pani" ... wlasnie redaktor sie odstrzelil byl ...
        • Gość: Isia Re: kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:00
          redaktor siebie odstrzelil, czy sobie odstrzelil, by stac sie pania, skoro
          rubryka nosi nazwe "jedna pani drugiej pani"
    • vielonick Re: kochanka 19.11.04, 18:24
      nie, nie warto

natomiast warto zajac sie mezem ;)
    • Gość: witch-witch Re: kochanka IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 19.11.04, 19:20
      zemsta jest nie tylko nie etyczna ale i nie elegancka. Ale jezeli juz
      to ...zacznij od siebie.Zadbaj o swoj wyglad zewnetrzny, zrob sie na wampa,
      moze zmien prace na lepiej platna i bardziej interesujaca, wyjedz na dlugi
      urlop itd...daj sama to, czego nie otrzymalas od meza.
    • vielonick dopiero teraz skojarzylam 20.11.04, 01:13
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=17718423
      ktora osoba chora na raka zastanawia sie nad zemsta...?
    • Gość: Hubert Re: kochanka IP: *.chello.pl 20.11.04, 11:44
      Nie warto sie mscic. Warto przebaczyc, odpuscic. Gdy sie zemscisz, negatywna
      energia wroci do Ciebie i spotka Cie cos podobnego na zasadzie dzialania prawa
      karmy w tym lub nastepnych zyciach. Poza tym zauwaz ze syf, ktory tworzy sie na
      swiecie jest w duzej mierze stworzony przez to, ze ludzie w tym newralgicznym
      momencie zamiast przebaczenia wybieraja zemste, bo to bardziej ich podnieca.
      Chcesz dolaczyc sie do tego syfu? Chcesz nakrecac kolejna negatywna spirale
      krzywd i zemst, z ktorej tak latwo sie wyplatac? Twoj wybor.

Pozdrawiam Hubert
    • Gość: wiu Re: kochanka IP: *.saska.krakow.pl 20.11.04, 12:17
      Rozumiem, że ona nadal jest tą kochanką, twój mąż opuścił cię dla niej a ty
      masz jakąś styczność z nią i stąd myśl o zemście. Kiedy ją spotkasz, powiedz
      jej prosto z mostu, że zniszczyła ci życie, żeby nie unosiła się nieświadoma w
      takiej słodkiej różowej chmurce... odrobina świadomości jej nie zaszkodzi, a
      nawet jej się należy. Nie polecam natomiast żadnego knucia i kopania dołków -
      po co masz się w tym babrać. Jestem za jasnym wyrażeniem swojego zdania, daniem
      wyrazu swoim uczuciom, żeby tak znowu nie ułatwiać życia ludziom, któzy nas
      krzywdzą....

Po jakimś czasie, w zależności od rozwoju wypadków albo się z nią
      zaprzyjaźnisz, albo o niej zapomnisz
      • Gość: hihihihI Re: kochanka IP: 213.227.102.* 20.11.04, 12:26
        TAK TAK POWIEDZ JEJ TO MWSZYSTKO
        ZE ZNISZCZYLA CI ZYCIE i w ogole mow jej takie glupoty
        nawet nie wiesz jak sie ta kochanka UCIeSZY
        nie ma nic slodszego dla kochanki jak widomosc ze sie tej zonie TAK BARDZO
        DOKOPALO
        bo kochanka ZAWSZE nienawidzi zony za to ze zona byla pierwsza

• Gość: vic Re: kochanka IP: *.saska.krakow.pl 20.11.04, 12:55
          Hihihih, w sumie to masz rację. Zalezy, jaką osobą jest ta kochanka. Jeżeli
          ktoś ma sie cieszyć z naszego cierpienia, to lepiej nie dawac mu tej radochy.
          Warto okazac klasę. Ale jeśli "ta druga" to "taka sobie normalna kobieta co to
          się zakochała i nie umiała zrezygnować", to warto rzucić jej prawdę w twarz.
          • Gość: olina2 Re: kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 08:59
            Z własnego doświadczenia sprzed lat.OLEJ!.Zajmij się sobą. Ja za każdym razem
            gdy przychodziły mi do głowy dziwne pomysły, jak te rady wcześniejszych
            forumowiczów. Zastanawiałam się, jak ja to zobaczę po latach. Czy się nie będę
            wstydzić swoich czynów, że zniżam się do jakiegoś nie mojego poziomu.Działało
            jak kubeł zimnej wody. W tanmtym okresie po prostu postanowiłam wrócić do
            rzeczy, które przestałam robić, bo mąż, dzieci, dom, praca... Po latach wiem,
            że ja wyszłam z tego z klasą, czego nie powiem o byłej kochance, teściowej,
            która ją wolała, szwagrze ( tam, gdzie nie wiadomo o co chodzi, zawsze chodzi o
            pieniądze)itd. Teraz próbują mi wleźć w d.... Ale od lat są poza moją granicą
            osobistą i nie pozwalam im jej przekraczać. Bez pretensji, rozpaczy, żali.Mąż
            za swoje dostał. A owa pani od lat siedzi sama z z nieślubnym dzieckiem. Małego
            mi szkoda, ale to osobny rozdział.Pozdrawiam.
            • Gość: olina2 Re: kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 09:11
              Aha, jeszcze w sprawie zemsty. Tak jak napisał ci ktoś wcześniej, nie warto się
              mścić. Nie szkoda Ci sił, pomysłów, zaangażowania w zemstę? Lepiej wykorzystaj
              je na siebie. Samo się na nich zemści. Zło wraca do zła jak bumerang.
              Cierpliwości. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka