kargulena22 04.03.05, 21:21 potrzebuję podnieść się po tym, jak dowiedziałam się o regularnym zdradzaniu mnie przez męża. pomóżcie mi kogoś znaleźć. bardzo proszę..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ch.chaplin Re: psychoterapeuta potrzebny katowic 05.03.05, 00:10 kargulena22 napisała: > potrzebuję podnieść się po tym, jak dowiedziałam się o regularnym zdradzaniu > mnie przez męża. pomóżcie mi kogoś znaleźć. bardzo proszę..... poczekaj na leksheygyatso on napewno pomoże pewnie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
leksheygyatso Katowice-do konsultacji 05.03.05, 08:04 WITAM, polecam do konsultacji: Ośrodek Leczenia Nerwic i Zaburzeń Jedzenia "Dąbrówka" Gliwice, ul. Asnyka 10 Tel: 32/ 238 34 70 -umowa z Narodowym Funduszem Zdrowia ( a więc można starać się o BEZPŁATNĄ POMOC!!!) www.psychoterapia-silesia.pl/strona6.html Z tego zespołu polecam do przedstawienia swojego problemu: Magdalena Klasik -(pół etatu) psycholog, ponad 20-letnie doświadczenie w prowadzeniu psychoterapii, liczne szkolenia głównie w Laboratorium Psychoedukacji i Instytucie Ericksonowskim, aktualnie w końcowej fazie procedury uzyskiwania formalnego certyfikatu psychoterapeuty. Polecam też w Katowicach Polski Instytut Ericksonowski filia w Katowicach 40-708 Katowice, ul. Franciszkańska 25 tel/fax (032) 25 24 517 e-mail: piemarq@katowice.home.pl www.instytutericksonowski.home.pl/index2.html Zespół opis pracowników: www.instytutericksonowski.home.pl/index2.html Proszę zajrzeć tesz na liste Polskiego Towarzystwa Psychologicznego (certyfikowani psychoterapeuci): www.ptp.psychologia.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=53 Może tez Pani zadzwonic na katowicki telefon zaufania i zapytać kogo polecają: 258-65-55 Polecam też liste osrodków kobiecych OSKA(bezpłatna pomoc psycholgiczna,prawna) www.oska.org.pl/infopage.php?id=67 Katowice – pomoc prawna – pomoc psychologiczna Adres: ul. Krasińskiego 21, 40-019 Katowice, tel. (0-prefiks-32) 255 38 69 (piątek w godz. 12.00-14.00), 0601 22 96 04 (całodobowo), e-mail: magdalena@katowice.opoka.org.pl, www.magdalena.katowice.opoka.org.pl Zyczę wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia OM MANI PEME HUNG NAMO BODHISATTWA KSITIGARBHA NAMO BUDDHA UZDRAWIANIA-TATHAGATA PROMIENIUJĄCEGO LAPIS LAZULI pozdrawiam lekshey Odpowiedz Link Zgłoś
kargulena22 Re: Katowice-do konsultacji 06.03.05, 21:42 bardzo dziękuję na pewno skorzystam. Właściwie byłam pewna, ze sobie poradzę ale to nie jest takie łatwe. Życie to nie fikcja - najgorzej jest jak rani cię ktoś najbliższy na świecie.... To tak strasznie boli.... Odpowiedz Link Zgłoś
turtlemock Re: psychoterapeuta potrzebny katowic 05.03.05, 19:37 Prosze bardzo - Katowice:) www.psychoterapia.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś