gosc_horrorum 28.08.05, 07:54 No cóż, zauważyłem u siebie choroby psychiczne. I postanowiłem je wyleczyć. Jak to zrobić? - pytam was - specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vlad-srollovnik Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 28.08.05, 08:31 chyba najlepiej u psychiatry. wiesz, z chorobą psychiczną nie chodzi sie ani do weterynarza ani do ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
michal1984a Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 28.08.05, 09:07 Z tego co zauwazylem po osobach ktore znam a maja lub mialy klopoty tego typy w mniej lub bardziej nasilonej formie to najleprzym "lekiem" sa przyjaciele i druga polowka :] (nie mowie o vodce :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 28.08.05, 09:10 a skąd wiesz jakie kłopoty ma autor? Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 28.08.05, 09:16 gosc_horrorum napisał: > No cóż, zauważyłem u siebie choroby psychiczne. I postanowiłem je wyleczyć. > Jak to zrobić? - pytam was - specjalistów. to forum ma tylko taka ambitna nazwe, a tak na marginesie ile tych chorob zauwazyles? Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 28.08.05, 09:19 powiem Ci Ala, że odstrzeliłbym kilka osób, czy nicków Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 28.08.05, 09:21 vlad-srollovnik napisał: > powiem Ci Ala, że odstrzeliłbym kilka osób, czy nicków to co by sie ostalo? ja ktoregos razu musze sprobowac zamienic sie w chlopa.. Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 28.08.05, 09:25 a no Ty, Ziemiomorze, Mocca, Imagine, Luty, Hansii-Facettt, Pomidorowa:), Wichrowe Wzgórza, Fleuret, za dużo wymieniać:) może inaczej, odstrzeliłbym tych, którzy dołują Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik odstrzeliłbym tych, którzy widząc czyjś dobry 28.08.05, 09:30 humor robią wszystko, zeby mu go popsuć i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 28.08.05, 09:36 vlad-srollovnik napisał: > a no Ty, Ziemiomorze, Mocca, Imagine, Luty, Hansii-Facettt, Pomidorowa:), > Wichrowe Wzgórza, Fleuret, za dużo wymieniać:) > > może inaczej, odstrzeliłbym tych, którzy dołują Chcesz nas odstrzelić???? A siebie, odstrzeliłbyś czy zostawił? Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 28.08.05, 09:38 co znaczy nas? siebie nigdy w życiu, mnie nie przeszkadza cudze szczęście i dobry humor Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 28.08.05, 09:42 vlad-srollovnik napisał: > co znaczy nas? > > siebie nigdy w życiu, mnie nie przeszkadza cudze szczęście i dobry humor nas czyli innych siebie nie bierzesz pod uwagę z jakis szczegolnych wzgledów? co te nicki robią złego ze trzeba je unicestwić? Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 28.08.05, 09:43 wymienione przeze mnie nicki były NIE do odstrzału. nie umiesz czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 06.09.05, 17:37 czy mozna cię sobie wypozyczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 07.09.05, 18:42 Skoro rycyna nie pomogła napisz może jakie są objawy Twojej choroby. Czy to raczej schizofrenia, ciągle depresje, nadpobudliwość, niepanowanie nad emocjami itp. Czy możesz być groźny dla otoczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_horrorum Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 20:08 jula09 napisała: > Skoro rycyna nie pomogła napisz może jakie są objawy Twojej choroby. > Czy to raczej schizofrenia, ciągle depresje, nadpobudliwość, niepanowanie nad > emocjami itp. > Czy możesz być groźny dla otoczenia? Schizofrenia, ciągłe depresje, niska samoocena, w tym kierunku. A te choroby psychiczne to takie coś, co co jakiś czas się pojawia i mówi: "cześć to my twoje choroby psychiczne, ciągle jesteśmy i co teraz zrobisz? Zmierz się z nami.". I zdaje się, że wywołują je (oprócz pobytu we wspominanej wcześniej szkole) moi rodzicie (a zwłaszcza nadopiekuńcza matka, ale też i ojciec-tyran). Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.psychol-og Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 20:12 nie słuchaj jula09 Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 21:35 Choroby psychiczne nie są nabyte ale uwarunkowane genetycznie. Jesteś widocznie obciązony chorobą po swoich przodkach. Nie jest raczej możliwe by pobyt w szkole przyczyniał się do zaostrzenia objawów chorobowych. Ale skoro tak uważasz wybierz inna szkołę w Twojej okolicy. A najlepiej udaj sie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.psychol-og Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 21:37 Jula, ciężka jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 21:56 Z chorobami psychocznymi nie ma żartow. Leczenie jest dobrowolne i stąd tyle nieszczęść. Chory psychicznie niby normalnie fukcjonuje w społeczeństwie ma rodzinę, znajomych, pracuje i wszyscy zapominaja że jest psychicznie chory. Aż przychodzi moment choroba daje znać o sobie i w ciągu kilku minut chory zabija ukochaną żonę, dzieci, biegnie z nożem do sąsiadow. A za moment nie wie dlaczego to zrobił i bardzo żałuje. Choroby psychiczne są groźne nigdy nie wiadmomo co spowoduje nawrót choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.psychol-og Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 21:58 czemu w taki sposób podchodzisz do autora? kto ci takie lęki wkręcił? Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 22:25 Jestem pod wrażeniem przeczytanego wczoraj artykułu w gazecie w którym opisywano podobny przypadek ojca-mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.psychol-og Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 22:28 daj linka, bo nie miałem czasu a ostatnio siły czytać Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.psychol-og Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 20:12 jasne, chodzi z pistoletem i mierzy w ciebie a do psychiatry przychodzi z nozem dla pełnej kontroli Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_horrorum Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 20:26 wasz.psychol-og napisał: > jasne, chodzi z pistoletem i mierzy w ciebie a do psychiatry przychodzi z nozem > > dla pełnej kontroli Psychiatra był raz u mnie w domu, gruby, niewzbudzający zaufania, sprawiał wrażenie chorego psychicznie i był kobietą. Nie spotkałem się z nią ponownie (mimo że rodzice mnie do tego namawiali, a owa wizyta była spowodowana ich bezradnością w próbach sterowania moim życiem). Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.psychol-og Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 20:29 bo psychiatra powinien być atrakcyjny oprócz tego, ze kompetentny Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_horrorum Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 20:40 Nie musi być atrakcyjny, ale wzbudzać zaufanie na pewno musi, a z tego co mówiła ta kobieta wynikało, że jest biedna i potrzebuje kasy. Interes interesem, ale wypada nie robić go na chama, jak myślisz? Ale atrakcyjna pani psychiatra, gotowa do romansu ze swoim biednym pacjentem to na pewno bardzo duży plus. A już na pewno nie wielki minus. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.psychol-og Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 20:54 ale opaśli ludzie nie wzbudzaja zaufania bo maja kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_horrorum Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 08.09.05, 19:54 hieroglif1 napisała: > czy mozna cię sobie wypozyczyć To do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: JA ile już tych chorób naliczyłeś? 28.08.05, 15:31 gosc_horrorum napisał: > No cóż, zauważyłem u siebie choroby psychiczne. I postanowiłem je wyleczyć. > Jak to zrobić? - pytam was - specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_horrorum Re: JA ile już tych chorób naliczyłeś? 05.09.05, 17:45 Nie liczyłem. Ale na pewno kilka by się znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: JA ile już tych chorób naliczyłeś? 06.09.05, 17:31 Podobno na wszystkie choroby najskuteczniejsza jest rycyna. Warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 06.09.05, 01:20 jak sam naprawdę widzisz to sam wyleczysz jak ci sie wydaje to lepiej do secjalisty ale nie forumowego tylko w realu Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_horrorum Re: Jak wyleczyć się z chorób psychicznych? 07.09.05, 15:58 Myślałem, że ktoś z was ma w tym jakieś doświadczenie, więc zapytałem. Bo wiem na 100%, że to, co u siebie zauważyłem to choroby psychiczne. Wiem nawet z czym to jest związane (z nauką w pewnej szkole i - nazwijmy to eufemistycznie - nieodrobieniem pewnych prac domowych), ale nie mam pojęcia, jak się z tego wyleczyć, że się tak wyrażę. No, ale skoro nikt tu też nie wie (albo nie chce łaskawie podzielić się swoją wiedzą), to w takim razie dziękuję za wszystkie dotychczasowe wypowiedzi. Ciao. Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 zgrywasz sie? 08.09.05, 07:46 gosc_horrorum napisał: > jak leczyc[...] Bo wiem > na 100%, że to, co u siebie zauważyłem to choroby psychiczne. Baba nie przychodzi do lekarza tylko pisze: "na 100% zauwazylam u siebie chorobe zakazna! Jak leczyc?" Albo do mechanika: "samochod mi szwankuje, jak naprawic?" Pisz co Ci dolega/jakie masz objawy tychze "chorob psychicznych" jesli chcesz porad albo przestan jojczyc i wybierz sie do specjalisty ktory to z Ciebie wydusi. Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: zgrywasz sie? 08.09.05, 07:49 daj mu spokój, chłopak się dobrze bawił. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 08.09.05, 21:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 08.09.05, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś