ala-a Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 13:44 nie wiem..ale to moze byc ciekawe;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 13:45 i co w tym ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 13:45 ala-a napisała: > i co w tym ciekawego? > > sprawdzenie sie,czy umiesz sama ze soba gadac.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 13:46 ala-a napisała: > ala-a napisała: > > > i co w tym ciekawego? > > > > > sprawdzenie sie,czy umiesz sama ze soba gadac.. > ale to trzeba jeszcze miec jakis temat ,Alu.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 13:47 ala-a napisała: > ala-a napisała: > > > ala-a napisała: > > > > > i co w tym ciekawego? > > > > > > > > sprawdzenie sie,czy umiesz sama ze soba gadac.. > > > > ale to trzeba jeszcze miec jakis temat ,Alu.. czyli uwazasz ,ze ze mna nie mialabys o czym rozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 13:47 czyli uwazasz ,ze ze mna nie mialabys o czym rozmawiac? no..tego z grzecznosci ,nie chcialbym powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 13:48 a czemu jestes taka grzeczna? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 13:52 ala-a napisała: > a czemu jestes taka grzeczna? no jestem..i teraz musze Cie Alusiu na chwilke opuscic.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 17:15 ala-a napisała: > ala-a napisała: > > > a czemu jestes taka grzeczna? > > no jestem..i teraz musze Cie Alusiu na chwilke opuscic.. odpuszcze to sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 13:48 widzisz ja czesto pisze do samego siebie. I w tym momencie bylby to objaw choroby, gdyby nie fakt, ze dwoje ludzi czyta co napisze i potem o tym po katach dyskutuje. Odwagi do rozmowy ze mna w jednym watku niestety nie ma, no ale kroliczka nie nauczysz jak byc lwem. Genetycznie niemozliwe:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Nudne to... 08.02.06, 13:51 sadgirl1 napisała: > ziew... nie ziewaj tylko pogadaj ze soba;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 17:16 mathias_sammer napisał: > widzisz ja czesto pisze do samego siebie. I w tym momencie bylby to objaw > choroby, gdyby nie fakt, ze dwoje ludzi czyta co napisze i potem o tym po > katach dyskutuje. Odwagi do rozmowy ze mna w jednym watku niestety nie ma, no > ale kroliczka nie nauczysz jak byc lwem. Genetycznie niemozliwe:) > > M.S. ja tam Cie zawsze zaczepiam...rybko-kotku Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 15:04 Alu-u jestes nudna dlatego z toba nie rozmawiaja i w swoich watkach musisz pisac do siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sadgirl1 Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 15:16 Pytanie jest retoryczne i dotyczy jednej i tej samej osoby, która założyła kilka kont, obskakuje kilka forów i zasypuje je non stop bzdeciarskimi wpisami. I co gorsza wydaje jej się, że są zabawne... Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 15:21 Wszyscy wiemy ze chodzi o Wandzie, ale nie musisz tego pisac publicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Oscar Wilde byl kiedys rzekl : 08.02.06, 15:19 Lubie rozmawiac sam ze soba. Zawsze mam wtedy pewnosc , ze przebywam w dobrym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikosik Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 08.02.06, 17:56 a ja myśle, że albo ktoś daje takie tematy sprawy na któe inni sa po prostu inelektulanie za mali, problem naszego społeczenstwa to jets to, ze brak nam samomyslenia! Nie umiemy wyrazac wąłsnych opinii ale czesto ich po prostu nie mamy:) A wrazliwosc jaka sie w sobie nosi jets tak wielka, ze wypływa z nas. Miał to i Andersen.. u niego nawet szybkowar miał dusze. Uwazali go za wariata bo sam robił przedstaiwenia, którego bohaterami były przedmioty... A prosze jaki miał talent, ponaczasowy:) Stworzyc dialog, ukazac w nim rozne strony problemu czy humoru, to dar:) Odpowiedz Link Zgłoś
archi_joa Re: Czego objawem jest pisanie do siebie samego? 11.02.06, 17:14 hmm..uwazam, ze to jest objaw tego, ze nie potrafisz sie przed nikim otworzyc...pamietam, ze kiedy mialam depresje tez tak robilam...strasznie chcialam wyrazic swoje emocje, w glowie buzowalo tysiac mysli a nie bylo komu ich przekazac...jedyne ukojenie przynosilo napisanie paru słów a moze po prostu czujesz sie jakby wewnetrznie rozdwojony....to jedyne co mi przychodzi do glowy Odpowiedz Link Zgłoś