vicca 03.04.03, 13:19 ... przez psy pawłowa (nawiasem mówiąc to były strasznie biedne zwierzaki) ogłaszam że wracam. Tak na próbę. Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farsa Re: Namówiona... 03.04.03, 13:28 vicca napisała: > ... przez psy pawłowa (nawiasem mówiąc to były strasznie biedne zwierzaki) > ogłaszam że wracam. > Tak na próbę. > > Pzdr ciepło Vicca witaj. :) pozdrawiam ciepło. i wszystkie pieski również. a swoją drogą behawioryzm to dziedzina psychologii, która mnie przestrasza i przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Namówiona... 03.04.03, 14:45 Mój umysł odruchowo - jak pies Pawłowa - zareagował na wiadomość vicci radością. To się dzielę, bo dobrze się dzielić radościami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet1 Re: Namówiona...Namówiony... IP: 217.153.117.* 03.04.03, 15:07 Psy Pawłowa zataczają coraz szersze kręgi... Też wracam choc nie było mnie tu rok, może dłużej...? Nie wiem jak długo mnie nie było, pamietam tylko początek (Joannę), potem różne takie (Co jedliście na śniadanie dziś?) A potem zrobiło się różnie... Jak jest teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: Namówiona...Namówiony... 03.04.03, 15:26 Gość portalu: Zet1 napisał(a): > nie było mnie tu rok, może dłużej...? [...] > Jak jest teraz?? Wracam też po pewnym czasie, rozglądam się i widzę mniej więcej to samo. Czyli życie trwa, pytania podobne, sympatie i antypatie też. Jeśli chciałoby się utwierdzić w przekonaniu, że panta rei ale nic się nie zmienia (takie "jestem za a nawet przeciw"), to tu jest właściwe miejsce. Zawsze mnie dziwiło, że tu tak wiele się kręci wokół miłości. ódwieczny temat piosenek. Sądziłam, że te inne sprawy też powinny przyjmować znaczące proporcje... a nie. To ja się poprawię. Moja dziewczynka z zapałkami (ta z innego wątku) myśli o rozwodzie... Tylko... No właśnie. Pa Marta Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Namówiona... 03.04.03, 15:51 Ach, ach! Aż mi się cieplej zrobiło w ten pochmurny dzień jak sobie poczytałam przywitania :))) Dziękuję :) Ogrzana Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
procesor wieczorowa porą 03.04.03, 23:03 I ja witam Cię Vicco kochana! Cos tu jednak jest , fluid jakis który krąży i nie pozwala o tym forum zapomnieć. Na różne zaglądałam ale tylko to jedno mnie przyciaga stale.. :)) To ci ludzie. :) Tylko czemu oni tez tu trafili?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Porą poranną 04.04.03, 09:16 Pełną piersią sie dołączam do radosnych powitań i nacieszyć się nie mogę, zwłaszcza, ze niniejszym wraca też szansa na słynne kotlety, a jak bedą kotlety, to hoho. t.)) Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Porą poranną 04.04.03, 10:16 To taka mala imprezke na przywitanie po powrocie moze czas?? Co wy na to?? Szczegolnie ze jakos tak lepiej ostanio sie zrobilo na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś