Dodaj do ulubionych

do murasaki33

29.06.11, 12:58
Witaj Kochana :)
Daj mi prosze znac, czy moge na Ciebie liczyc w sprawie ubranek dla chlopca.
Powoli pakuje sie, czas na przepranie , prasowanie, chce zobaczyc co mi jeszcze brakuje, co trzeba dokupic - a upaly jeszcze bardziej zmobilizowaly mnie do tego. Strasznie sie czulam, cala opuchnieta, spocona ...... okropnie; jednak gorace lato to nie pora na ostatni trymestr ciazy.....ale jeszcze chwila...

Daj mi wiec znac, bo moncik32 moze by mi je od Ciebie odebrala i mi podrzucila, albo sam bym je odebrala od niej, bo mieszka tez tam gdzie ja :).

W podziekowaniach zaoferuje sie z jakimis dobrymi czekoladkami :)

serdecznie pozdrawiam

Kasia
Obserwuj wątek
    • murasaki33 Re: do murasaki33 30.06.11, 20:08
      Pamietam o Was, postaram sie w weekend zorganizowac i przygotowac komplety dla Ciebie i Asicy. Jak tam Wasze brzuchy?:)
      • wanilia25 Re: do murasaki33 30.06.11, 22:59
        Spotkalam sie dzisiaj z Monika to sama pewnie niebawem Ci powie , ze my to du....uzi jestesmy :):)

pozdrowionka
    • murasaki33 Re: do murasaki33 01.07.11, 12:15
      Wanilia25, robota wykonana, ciuszki spakowane, Moncik32 odbierze je w niedziele. Czasem jakas plama sie trafi aczkolwiek wszystko bylo prane przed schowaniem w szafie, ale mam nadzieje, ze wiekszosc sie przyda. Duzy wor zawiera mniejsze rozmiary, maly - te do roku.
      • wanilia25 Re: do murasaki33 01.07.11, 18:27
        Chcialam tylko napisac ogromnymi literkami DZIEKUJE Renacie i Magdzie za ,, pomoc ubrankowa,,; Monice za mile sasiedzkie towarzystwo ..... :)

Dziewczyny tak trzymac !!! Nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze istnieja jeszcze na tym swiecie fajne, wesole i pomocne kobitki , na ktore zawsze mozna liczyc i ktore sa bezinteresowane...... - UNIKATY po prostu :).

ps. Ja i tak postaram sie odwdzieczyc, bo jest za co......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka