ladyinred29 17.08.08, 11:41 k...a taka jestem sama z tym WSZYSTKIM !!! :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ca-ti Re: sama ze wszystkim 17.08.08, 11:59 ladyinred29 napisała: > k...a taka jestem sama z tym WSZYSTKIM !!! :( Jak my wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
basia2012 Re: sama ze wszystkim 18.08.08, 19:12 PRZECIERZ MOŻESZ TO ZMIENIC ALE TO ZALEŻY OD CIEBIE CZY CHCESZ,NIE PISZESZ CO TAKIEGO JEST W TWOIM ŻYCIU ŻE CI TAK JEST ŻLE. POZDR. BASIA Odpowiedz Link Zgłoś
ya-online Re: sama ze wszystkim 19.08.08, 16:54 ...wierz mi,znam te samotnosc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia2012 Re: sama ze wszystkim 19.08.08, 17:04 każda samotnośc jest trudna i niełatwa do pokonania ale zawsze jest jakieś światełko w tunelu jak człowiek się poddaje to zginie,nie piszesz jaka to samotnośc a ona może miec różne oblicza ,spróbuj stanąc do walki i walcz,nawet jak się złościsz to też rodzaj walki,bo w takiej chwili wyzwalają sie emocje i rodzi się pomysł,co zrobic dalej walcz a , nie poddawaj się najgorsze jest nicnierobienie,w takich chwilach to powoduje niemoc i zabija.POZDR.BASIA Odpowiedz Link Zgłoś