komandos57 [...] 11.11.04, 23:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 13.11.04, 21:27 kanenta napisała: > dobranoc > > zwariowany i wolny od pracy :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tez.dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kanenta Re: dobranoc 24.11.04, 23:09 :) znowu wcięło post ... tym razem.. wolnych dni nie było:( ale ciepłe dobranoc miłych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandos57 Dobranoc ! Koze na noc ! Conie ! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 20:09 kanenta napisała: > :) znowu wcięło post > ... tym razem.. wolnych dni nie było:( > ale > ciepłe dobranoc > miłych snów :) XXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Żeź walnjenta kobyła.A morze nawet rzóbrzyca. Nie wjem...Masz kugutka? Kórke? Śfinke? Bo ja mam koze.... Pszut ma jusz zdarty lecz tył jeszce niczegowaty... Ot co. -- na posezonowy wyspszedarzy kupta se łu mnje kobyły jedne łonanizator ałtomatyczny kturem se żem zrobił ze stary młockarni... Ot co.... Conie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: dobranoc 27.01.05, 03:58 vielonick napisała: > dobranoc :))) > > moze juz na zawsze... > ladnie to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos-57 Hoć ptak muj krutki, to wontek długi !!! 18.02.05, 19:57 Kurde...jak ja lubje fszystko co długje. Limuzyny, brazylijskie seriale, papjer toaletowy... No. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dobranoc 19.02.05, 03:15 Hihi, czasem tu zaglądam ;))) D O B R A N O C :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 25.02.05, 22:52 jmx napisała: > > Hihi, czasem tu zaglądam ;))) > > D O B R A N O C :) > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dobranoc.Tobie tez Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 22.03.05, 18:54 pracujcie.wietrzne mysli jak najbardziej mile widziane.dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 22.03.05, 23:09 jestem wyczerpany.a tu az tylu potrzebujacych....... kochani,relanium uzdrowi niektorych Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 24.03.05, 01:27 jestem wyczerpany.a tu az tylu potrzebujacych....... kochani,relanium uzdrowi niektorych zadbajcie o swoja mentalna kondycje.tak kubel karmy i garsc psychotropow i bedziecie cacy Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 29.03.05, 23:16 > zadbajcie o swoja mentalna kondycje.tak kubel karmy i garsc psychotropow i > bedziecie cacy Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 31.03.05, 00:27 uczcie sie klaskac w dlonie.zawsze szczesliwi......w Tworkach wszyscy sa szczesliwi.Dodatkowe psychotropki uczynia was cacy.Lece.buziorki. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 06.04.05, 22:54 dobranoc. mieszkancy Mirgorodu,tez buzka wam. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos-57 Mószem wam po wjedzieć... 07.04.05, 06:15 kobyły wy jedne niepełnosprytne ...conie...rze dlatego ćongnę tęn dobranocny wąntek rzeby od reagować se tym dłógim wontkiem tom krutkość mojego ptaka. Ot co... conie! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 07.04.05, 19:52 dobranoc. mieszkancom Mirgorodu,tez buzka.(jeszcze tu pobede) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 10.04.05, 03:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 10.04.05, 22:35 dyskutujcie P.S.Do jelOPKI.Kiciu,dlaczego wykasowalas moj wpis....."dobranoc" i tylko dobranoc?Czyzbys oddychala pochwowo? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 12.04.05, 18:02 a ide od was,czarowdziejki slowa bzdzonego i panicze umeczeni genitalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: dobranoc 12.04.05, 18:04 Dobranoc - ladne to o czarodziejkach, bo paniczow nie uswiadczono ;) Pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 14.04.05, 23:38 no za co tak tu ciezko pracuje,za co!dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 16.04.05, 01:08 jmx napisała: > > Dobranoc :)) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx buzka jmx.innym dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 16.04.05, 21:54 poczwary roznego plecia,buzka.innym hello.dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 18.04.05, 20:21 poczwary roznego plecia,buzka.innym hello.dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 19.04.05, 22:20 poczwary roznego plecia,buzka.innym hello.dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 20.04.05, 23:47 poczwary roznego plecia,buzka.innym hello.dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 dziekuje za wspanialy wieczorek.buzka 22.04.05, 01:00 cudownie.oj,cudownie.tak was chce usciskac ze .....no dzieki wam mam rozdwojenie jazni. Odpowiedz Link Zgłoś
kommeta Re: dziekuje za wspanialy wieczorek.buzka 22.04.05, 01:02 no włyśnie dzinkjujem byrdzo byrdzo sa cytonie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: dziekuje za wspanialy wieczorek.buzka 22.04.05, 02:03 Witam, niedługo idę spać, bardzo mi niedobrze, może jakoś zasnę Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 meczennicy pustoslowia.buzka wam. 22.04.05, 23:03 cudownie.oj,cudownie.tak was chce usciskac ze .....no dzieki wam mam rozdwojenie jazni. Odpowiedz Link Zgłoś
kommeta Re: meczennicy pustoslowia.buzka wam. 22.04.05, 23:07 komandos57 napisał: > cudownie.oj,cudownie.tak was chce usciskac ze .....no dzieki wam mam > rozdwojenie jazni. to jus było :) osukujem wos, baj Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: meczennicy pustoslowia.buzka wam. 23.04.05, 05:25 No to dobranoc, a innym dzień dobry, deprecha wzrasta, zamieniłam noc na dzień, jak komandos tożsamość. Ach, żeby tak zasnąć i nie musieć się obudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: meczennicy pustoslowia.buzka wam. 24.04.05, 21:11 isabar napisała: > Ach, żeby tak zasnąć i nie musieć się obudzić... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx mozesz przedawkowac psychotropki,ale szkoda byloby ciebie misiaczku.jeden mniej do bzdzenia.i bylbys ....w razie by psychotropki cie nie zalatwily...jeszcze bardziej "dopi" i bardziej tworczy na forumie.wiec zyj.buzka tobie czubciu i innym.cmokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. pa pa nieszczesnicy Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 juz dobranoc. 25.04.05, 00:48 swietnie.jestescie mi bardzo,ale to bardzo potrzebni.lubie was.oj tak.ah,ten petting!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 dobranoc.nie mam czasu,moi milusinscy.wybaczcie mi 25.04.05, 23:44 aha,zapomnialbym.........paniuska pilnujaca porzadku tez bierze udzial w konkursie na maczuge tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc.nie mam czasu,moi milusinscy.wybaczc 26.04.05, 20:36 przykro mi ze nie mam czasu.ale wzejrze na was,czubencje i czubki.ciut pozniej. I ty mozesz zostac maczuga tygodnia.Ty tez mozesz zostac maczugiem tygodnia.Prosze o wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc.nie mam czasu,moi milusinscy.wybaczc 27.04.05, 22:13 komandos57 napisał: > przykro mi ze nie mam czasu.ale wzejrze na was,czubencje i czubki.ciut pozniej. > > I ty mozesz zostac maczuga tygodnia.Ty tez mozesz zostac maczugiem > tygodnia.Prosze o wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_palovnik Dzińdybry !!!! :D 28.04.05, 07:44 Pewnie, yebnyenty w czerep azbestowy pokurczu, masz krótkiego wzwoda na myśl o swoim długim wątku dobranocnym... :D Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 28.04.05, 23:36 dobranoc. ps. placzliwy vladzie umomna ciociu,wpisz sie.tylko to ci pozostalo,mentalu.buzka Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 tak w okienku tylko 29.04.05, 20:27 komandos57 napisał: > dobranoc. > > ps. > placzliwy vladzie ulomna ciociu,wpisz sie.tylko to ci pozostalo,mentalu.buzka > Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska walcz 29.04.05, 21:24 serce moje do konca, nie poddawaj sie.!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_palovnik Siemasz k57 !!! :D 29.04.05, 22:30 Siemasz azbestowy, tępy łbie ! :D Jak tam twoja narzeczona, koza ? Jak się miewa twoja żona czyli obojnak pt. marusia ogoniok ? Którędy tym razem spieprzyłeś z Tworek ? Czy wciąż kolekcjonujesz zatwardy ? Tak wiele pytań... :D Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: dobranoc czlowieku 01.05.05, 23:21 przepraszam Cie za wszystkie uszczypliwosci. dzisiaj zdalam sobie z tego sprawe,jak bardzo jestes chory. To nie jest ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 dobranoc 02.05.05, 02:33 bardzo prosze uposledzona pare o wpisy.......vlada i alicje. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 04.05.05, 21:20 buzka nieszczesnicy bardzo prosze uposledzona pare o wpisy.......vlada i alicje. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: dobranoc 04.05.05, 21:22 komandos57 napisał: > buzka nieszczesnicy > > bardzo prosze uposledzona pare o wpisy.......vlada i alicje. > > juz sie robi . splywaj "malutki";)))))))))))))))))))))))))))))))))))9 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 05.05.05, 21:00 buzka nieszczesnicy bardzo prosze uposledzona pare o wpisy.......vlada i alicje. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: dobranoc 05.05.05, 21:02 komandos57 napisał: > buzka nieszczesnicy > bardzo prosze uposledzona pare o wpisy.......vlada i alicje. > > jestem do uslug;))))))) splywaj nedzna kreaturo;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 05.05.05, 21:08 alicja-ciekawska napisała: > komandos57 napisał: > > > buzka nieszczesnicy > > bardzo prosze uposledzona pare o wpisy.......vlada i alicje. > > > > > jestem do uslug;))))))) > splywaj nedzna kreaturo;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jeszcze vladzio...plizzzzz...vladziu wpisz sie.kolekcjonuje durni.buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: dobranoc 05.05.05, 21:11 komandos57 napisał: > alicja-ciekawska napisała: > > > komandos57 napisał: > > > > > buzka nieszczesnicy > > > bardzo prosze uposledzona pare o wpisy.......vlada i alicje. > > > > > > > > jestem do uslug;))))))) > > splywaj nedzna kreaturo;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > jeszcze vladzio...plizzzzz...vladziu wpisz sie.kolekcjonuje durni.buziaczki. > > ja Go zastapie;)))))) Pal gume!!! )))))kretino totale:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dobranoc 05.05.05, 21:15 > > jeszcze vladzio...plizzzzz...vladziu wpisz sie.kolekcjonuje durni.buziacz > ki. > > > > > ja Go zastapie;)))))) > Pal gume!!! )))))kretino totale:)))))))) > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx slicznie dzieki zwisloucha rasy nizinnej.pieknie dziekuje.jeszcze raz mozesz sie wpisac? tak czy inaczej...vlad sam za siebie sie wpisze.a ty uposledzona.....buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: dobranoc 05.05.05, 21:17 komandos57 napisał: > > > jeszcze vladzio...plizzzzz...vladziu wpisz sie.kolekcjonuje durni.b > uziacz > > ki. > > > > > > > > ja Go zastapie;)))))) > > Pal gume!!! )))))kretino totale:)))))))) > > > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > slicznie dzieki zwisloucha rasy nizinnej.pieknie dziekuje.jeszcze raz mozesz > sie wpisac? > tak czy inaczej...vlad sam za siebie sie wpisze.a ty uposledzona.....buziaczki > > Czemu Ty tak malo inteligentny ,jestes???? Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 fajnych wakacji....bez bzdetow wietrznych 03.08.05, 11:13 idę tyłka poopalac.tera swedzi mnie przednia czesc ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 za kilka dni was powitam,meczennicy z wirtuala 08.08.05, 14:02 poswiece najbardziej zwichrowanym mentalnie dosyc duzo cennego czasu buzka zdrowszym Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 pieknego slowa....nigdy za malo... 12.08.05, 22:13 Dobranoc, dobranoc mężczyzno Zbiegany za groszem jak mrówka Dobranoc, niech sny Ci się przyśnią porosłe drzewami w złotówkach Złotówki jak liście na wietrze czeredą unoszą się całą Garściami pakujesz je w kieszeń a resztę taczkami w P.K.O. Aż prosisz by rząd ulżył Tobie i w portfel zapuścił Ci dren Dobranoc, dobranoc mój chłopie już czas na sen Dobranoc, dobranoc niewiasto Skłoń główkę na miękką poduszkę Dobranoc, nad wieś i nad miasto jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem Niech rycerz Cię na nim porywa co piękny i dobry jest wielce Co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł zmóc lekcje A teraz tak objął Cię ciasno jak amant ekranów i scen Dobranoc, dobranoc niewiasto Już czas na sen Dobranoc, dobranoc ojczyzno Już księżyc na czarnej lśni tacy Dobranoc i niech Ci sie przyśnią pogodni, zamożni Polacy że luźnym zdążają tramwajem, wytworną konfekcją okryci i darzą uśmiechem się wzajem, i wszyscy do czysta wymyci i wszyscy uczciwi od rana, od morza po góry, aż hen Dobranoc, ojczyzno kochana już czas na sen Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 fajne......dobranoc 13.08.05, 22:58 alaaa6 napisała: > Dobranoc, dobranoc mężczyzno > Zbiegany za groszem jak mrówka > Dobranoc, niech sny Ci się przyśnią porosłe > drzewami w złotówkach > Złotówki jak liście na wietrze czeredą unoszą > się całą > Garściami pakujesz je w kieszeń a resztę > taczkami w P.K.O. > Aż prosisz by rząd ulżył Tobie i w portfel > > > > > zapuścił Ci dren > Dobranoc, dobranoc mój chłopie już czas na sen > > Dobranoc, dobranoc niewiasto > Skłoń główkę na miękką poduszkę > Dobranoc, nad wieś i nad miasto jak rączym > rumakiem wzleć łóżkiem > Niech rycerz Cię na nim porywa co piękny i dobry > jest wielce > Co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł > zmóc lekcje > A teraz tak objął Cię ciasno jak amant ekranów i > scen > Dobranoc, dobranoc niewiasto > Już czas na sen > > Dobranoc, dobranoc ojczyzno > Już księżyc na czarnej lśni tacy > Dobranoc i niech Ci sie przyśnią pogodni, > zamożni Polacy > że luźnym zdążają tramwajem, wytworną konfekcją > okryci > i darzą uśmiechem się wzajem, i wszyscy do > czysta wymyci > i wszyscy uczciwi od rana, od morza po góry, aż > hen > Dobranoc, ojczyzno kochana już czas na sen Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: fajne......dobranoc 14.08.05, 22:59 malvvina napisała: > dobranoc :-) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: fajne......dobranoc 15.08.05, 22:27 dosyc terapii na dzisiaj.buzka mentalnie osowiali. inni tez cmokasy Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dobranoc 16.05.05, 03:09 Dobranoc :))) i buziaczki...*** ...ale dla kogo nie poviem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: dobranoc 17.05.05, 21:44 jmx napisała: > > Dobranoc :))) i buziaczki...*** > > ...ale dla kogo nie poviem ;) > taaaak! a ja nic nie powiem;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: dobranoc 25.05.05, 21:48 > > Dobranoc :))) i buziaczki...*** > > ...ale dla kogo nie poviem ;) > ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc i wiechcie tez dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: dobranoc 19.05.05, 22:52 tu ladnie mi sie wpisywa. i para niedorozwojow.....ciekawska alicja i placzliwy wlazdio,prosze tu sie odznaczyc,mentale Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ... ;) 27.05.05, 02:34 Dobranoc alfom, omegom i wszystkim wspaniałym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 dobranoc 29.05.05, 21:54 ciezko,oj ciezko mowic dobranoc za dnia. ciekawska,zloz swoj nedzny glos na moim WONcie.i palownik wlad placzliwy,prosze wpisac sie Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 pisac mi tu pisac. DOBRANOC 02.06.05, 19:28 alpha01 napisał: > jutro sprawdze.buzka Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 dobranoc 04.06.05, 00:10 aha,cipolagi walniete...mam wrazenie ze smrod w dupsku trzymacie zaciskajac poskadki Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: dobranoc 04.06.05, 20:59 jutro was sprawdze co wydeliscie z siebie.buzka Odpowiedz Link Zgłoś
borewicz.porucznik Re: dobranoc 05.06.05, 00:04 alpha01 napisał: > jutro was sprawdze co wydeliscie z siebie.buzka - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ale to co z siebie wydelismy jest chyba FE albo FUJ lecz, poki co, spij slodko, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: dobranoc 05.06.05, 00:07 alpha01 napisał: > jutro was sprawdze co wydeliscie z siebie.buzka xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jeb_nieci tez moga sie tu wpisywac Odpowiedz Link Zgłoś