malawinka Re: łał,łał,łał 27.10.08, 13:13 łaaaał,słońce wyszło,a ja już od rana biegam,działam, a tu Cohen śpiewa pięknie,o sentecji 20 lat,la,la,la,Belfast,Belfast,trudno uwierzyć,tralalala,i biegiem,biegiem,go,go co porabiacie nieroby ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniakl.4 Re: łał,łał,łał 27.10.08, 13:34 ojoj nie wszyscy tacy nieroby ja tez biegam od rana a teraz mialam uciac sobie poobiednia drzemke, ale wpadalm poprzegladac problemy na forum Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 27.10.08, 13:56 Nie takie nieroby :P Ja już dziś byłam na kursie :) A wczoraj Mamma mia! - on i ona spotkali się po 20 latach i znów rozkwitła miłość, jakie to romantyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 27.10.08, 14:16 aniakl.4 napisała: > ojojojjjjjjjjj musialo byc ekscytujaco Było :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 27.10.08, 14:13 "They sentenced me to 20 years of prison" L.C Tak to było? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 27.10.08, 15:02 No tak, zapomniałam. Ale i tak nie potrafię sobie tego sensownie przetłumaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re: łał,łał,łał 05.11.08, 17:34 A baskerwinka znów dostała po nosie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 24.11.08, 07:29 łaaaał,śnieg,śnieg dokoła,cisza i dalekie mruczenie zima,łaaał,święta już tuż pięknie i cicho aż zmokłem skacząc po śniegu a wy co, kaleki i nieroby,szukacie problemów w pustych głowach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
duzawinka Re: łał,łał,łał 24.11.08, 08:05 od dawna uważam, że to Twoje poranne wstawanie jest bez sensu > łaaaał,śnieg,śnieg dokoła, cisza tak, do dupy pogoda mamytaty ciężko było urobić? dosyć łatwo jak sądzę bravo, teraz ja jestem ta zła nio, nio, nio Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 24.11.08, 10:05 za bardzo uzależniona jesteś od rodziców? Odpowiedz Link Zgłoś
duzawinka Re: łał,łał,łał 24.11.08, 19:23 Pani z nimi ostatnio częściej rozmawia, jak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 24.11.08, 19:46 dowiedziałam się właśnie, że powinnam pójść w tej sprawie na konsultację do psychologa Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 24.11.08, 20:03 jutro umawiam się na najblizszy termin w poradni Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 24.11.08, 20:32 przydałaby sie jeszcze dobra praca i samodzielne mieszkanie do pełni szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re:Hihihihiih 24.11.08, 20:34 mona.blue napisała: > przydałaby sie jeszcze dobra praca > > i samodzielne mieszkanie do pełni szczęścia A narzeczona już be?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re:Hihihihiih 24.11.08, 20:40 "I pokręciło CI się głowie od wydarzeń i od dat":) Gdybyś nie byłą wirtualna , używałabyś czasem rozumku, ale tego twoi programiści nie przewidzieli;( Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re:Hihihihiih 24.11.08, 20:52 Primo, to jest wampirzysko. Secundo, mój był wyłącznie ciałem. Tertio, płeć męską, sprawdziłam. Quatro, to było dawno i nieprawda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 26.11.08, 09:03 duzawinka napisał: > no to skorzystaj z tej rady Umówiłam się na poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 24.11.08, 10:14 z czym sobie nie poradziłeś,mały ? ale nic to,może kiedyś coś ci się uda,nie trac nadziei,łał,łał zawsze możesz skorzystać z pomocy terapety albo polonisty,głowa do góry,nieudacznicy Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 24.11.08, 10:30 nie każdy daje sobie radę sam, szczególnie jeżeli druga osoba nie wychodzi naprzeciw Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: łał,łał,łał 24.11.08, 21:18 malawinka napisała: > ... aż ZMOKŁEM skacząc po śniegu... Malawinka, ty się zdecyduj jakiej płci jesteś; zajrzyj sobie co masz między nogami! Czyżby ostatnio coś ci tam wyrosło? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: łał,łał,łał 24.11.08, 09:40 łaaał,słońce wyszło,idę poskaczę po śniegu mniam,mniam Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 24.11.08, 09:41 Śnieg jest fajny, tak jasno się zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 24.11.08, 10:16 o ho,ho,łał,śnieg jest piękny dziś,taki puchaty i lekki, a słońce świeci,zima,zima,święta,łaaaał Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 25.11.08, 20:35 siedzę sobie,ciepło mi i dobrze przy kominku i robię porządki świąteczne bombki szykuję,łaaał a wy co frustraci ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 25.11.08, 20:42 porządki już dzisiaj zrobiłam, teraz trochę mi się nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re: Znów kłamiesz Basker.winka! 25.11.08, 22:03 Na pewno siedzisz w swojej norze i piszesz kolejny donos do mojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
0_evelo Re: Znów kłamiesz Basker.winka! 26.11.08, 20:52 od kłamstwa można się uzależnić? Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 30.11.08, 09:38 pięknie dziś ,łał,słońce świeci i cisza,nawet nic nie kracze Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 03.12.08, 15:59 łaaał,mrauu,zjadłam kotlet,sama usmażyłam i dał się nawet zjeść,łał dobrze mi i ciapło i jestem szczęśliwym człowiekiem,mrrrrrrr leżę sobie i mruczę a wy co pracusie-nieroby forumowe ?? jak wam tam ? Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 04.12.08, 17:55 łaał,pięknie dziś był i słonecznie,i pracowicie biegałam,prałam,a teraz leżę leniwie,łaaaał i wieczór jaki piękny i radosny a wy co tam ? Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: łał,łał,łał 04.12.08, 19:04 A my jesteśmy ciekawi kiedy zaczniesz się leczyć ew. kiedy zmienisz psychiatrę na lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: łał,łał,łał 12.12.08, 16:52 jestem dziś wyjątkowo szczęśliwy,jak nigdy,łaaał i to jest najpiękniejsze,cisza,spokój i prosta droga czegóż chcieć jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
xcvfpedsczjx Re: łał,łał,łał 12.12.08, 19:49 moze jeszcze jakas sarenka tudziez dziczek badz zajaczek wiekszy wyskakujacy na ta prosta droge ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: łał,łał,łał 12.12.08, 19:51 mam pytanie o czym jest ten watek, bo nie chce mi sie czytac, a juz po prostu rozwala mnie czytanie sygnatur, co jedna to glupsza Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 12.12.08, 20:35 maureen2 napisała: > jestem dziś wyjątkowo szczęśliwy,jak nigdy,łaaał > i to jest najpiękniejsze,cisza,spokój i prosta droga > czegóż chcieć jeszcze ja też jestem dziś szczęśliwa (no prawie:) taki już trochę przedświąteczny nastrój i nadzieja na lepszy rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Well, well, well....a kogóż tu przywiało?! 12.12.08, 20:42 Basker.winka, której forum zamknęli, plącze się teraz jak Jan Bez Ziemi...:( Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 12.12.08, 21:46 i założyłam sobie stronkę na innym portalu i to jest najlepsza rzecz i jeszcze parę innych rzeczy też,tralala. jest tyle pięknych rzeczy dookoła,trzeba się tylko rozejrzeć,co polecam również tutejszym nieudacznikom i frustratom,uszki do góry Odpowiedz Link Zgłoś
brak-chmur Re: Załóż sobie jeszcze czapkę na różki.... 12.12.08, 21:48 ....i botki na kopytka, a ogonek schowaj pod gatkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 12.12.08, 22:14 bo komercja jest piękna, co i wam polecam wesołych świąt Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 21.12.08, 03:50 biało,snieżnie i puchato wszędzie,łaaaał aż wyszedłem pobiegać a wy nieroby i frustraty nadal narzekacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 21.12.08, 11:17 już się stopiło i jest szaro,gdzieniegdzie trochę zielono już po swiętach ? łooooł,a u was jak ? czy boicie się się świąt ? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 21.12.08, 13:45 nie boimy się :) cieszymy się ale podobno jakiś śnieg miał spaść na te święta, ech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 21.12.08, 18:33 łaaał,prezenty i życzenia trzeba jutro wysłać już od rana mam co robić a teraz najedzona leniuchuja na kanapie,aaaa Odpowiedz Link Zgłoś
xcvfpedsczjx Re: łał,łał,łał 21.12.08, 18:40 jaka jest 3cia forma?:P Czy jestes normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 21.12.08, 19:42 nadal leżę i leniuchuję z obżarstwa,łaaał ale już się sprężam myślowo do jutrzejszego wysiłku Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 21.12.08, 19:52 malawinka, święta zaczynają się dopiero w środę :P Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: łał,łał,łał 21.12.08, 20:33 ale zdaje sie on posci zeszlorocznie. ka Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 22.12.08, 20:18 łaaaaał,łał,piję gorącą czekoladę w nowym kubku,mniam cieplutko,słodko,kubek ładny,brązowy,to nic,że pisze na nim coffee mniam,mniam,choinka mruga niebiesko jak gwiazdki na niebie a wy co ? już święta ? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 22.12.08, 21:20 ja nabyłam z córką ostatnie prezenty, namoczyłam suszone owoce na kompot wigilijny, również borowiki na zupę grzybową :) a lampki w ogródku pieknie migają... Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 23.12.08, 08:01 łał,wyszedłem po gazetki a tu mokro,zimno,aż mnie trżęsie i coś mokrego mi po twarzy paca,oj nie podoba mi się to wcale a wcale Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 23.12.08, 12:06 jak nie ma śniegu to mogłoby być chociaż trochę słońca na te święta :( Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: łał,łał,łał 23.12.08, 12:41 malawinka napisała: > łał,wyszedłem po... Jakie ty masz wyposażenie międzynożne? Po rodzaju stosowanych zwrotów to normalny homo sapiens nie rozpozna, a już homo ledwo sapiens to zupełny brak rozeznania:/ Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: łał,łał,łał 23.12.08, 12:43 PS Ponieważ zwykle mętnie tłumaczysz, to wklej zdjęcie swego wyposażenia:D Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Istotnie 23.12.08, 15:23 trollik.morski napisał: > malawinka napisała: > > łał,wyszedłem po... > > Jakie ty masz wyposażenie międzynożne? Istotnie. Poniewaz czasami pojawiala sie tez forma: - wyszlam - w celu unikniecia pomylek proponuje przyjecie jednej z form posrednich: - wyszlom, albo wyszedlom :) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 23.12.08, 23:42 łaaaał,ruszam się powoli i wszystko boli po całym dniu grasowania na zakupach,az prawie zwisam z krzesła a jutro spokojnie będę krzątać się po domku pod choinką,łaaał Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio gratulujemy. 24.12.08, 01:57 tylko wiesz... jednego... tresci w tym nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: gratulujemy. 24.12.08, 09:23 maly.jasio napisał: > tresci w tym nie ma. No tu przegiąłeś:D Nie wymagaj treści w pisaninie istoty, która nie jest pewna swej płci:) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: gratulujemy. 24.12.08, 12:55 Malawinka jest facetem, ale ukrywa się przed kobietami, bo za bardzo za nim szaleją (vide shangri.la) :) Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: gratulujemy. 24.12.08, 14:06 wiem,co widzisz ze swojego okna i to jest radosna wiadomość jak słońce łaał,patrz i ciesz się i doceń to Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: gratulujemy. 24.12.08, 14:21 jak tam przygotowania do wieczerzy wigilijnej? Odpowiedz Link Zgłoś
malawinka Re: łał,łał,łał 25.12.08, 13:26 siedzę pod choinką,z czerwoną kokardą na głowie i jem keks,mniam a śniegu nie ma tylko drobna kaszka gdzieniegdzie ale nic to Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 25.12.08, 14:33 a ja zjadłam murzynka :) i robiliśmy zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a jako Cie sie to udalo? 25.12.08, 15:29 malawinka napisała: > siedzę pod choinką To Ty takie malutke są - male winko? Bo ja to specjalnie dusy nie jestem, ale pod choinke, to sie jus nie miesce :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: a jako Cie sie to udalo? 25.12.08, 17:15 malawinka, a obiadek był dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: a jako Cie sie to udalo? 25.12.08, 17:35 jasieczku,(ze se tak zdrobnie swiatecznie:) duse to zdaje sie eleonora. poza tym mala winka to taki brekeke(k)s. sie wslizga pod choinke jako rekawicka, abo kawalecek kolendry. jednak milo ze umi pod drzewkiem, a nie w okno. Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: łał,łał,łał 25.12.08, 18:13 Malawinka, ty to jesteś 100% głupoty:D Innych można oceniać np. 50% malawinki; 20% malawinki :):):* Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: łał,łał,łał 25.12.08, 20:52 no co ty, malawinka po prostu się lubi zgrywać ze wszystkich i ze wszystkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: malawinko, znajdź się 08.01.09, 21:59 Malawinka, jak tam mróz, daje się we znaki? Odpowiedz Link Zgłoś