Dodaj do ulubionych

problem z zatokamii

30.09.12, 13:25
Witam
Karmię moją córkę już prawie trzy lata. Od paru dni mam problem z zatokami. Inhalacje nie pomagają, ogrzewanie zatok też nie. Od środy jadę na panadolu i zdaję sobie sprawę, że nie jest to najzdrowsze dla mojego dziecka. Dzisiaj ból jest straszny i już posłałam męża po ibuprom zatoki i chyba go wezmę. Tylko wtedy będę musiała odstawić moją córeczkę. Jest już duża, ale jak tłumaczyłam jej, że nie będzie mogła pić mleczka, płakała. Nie wiem co robić. Proszę o rady
Obserwuj wątek
    • gosia_i_lenka Re: problem z zatokamii 30.09.12, 16:52
      polecam surfarinol do nosa
      a może konieczny jest antybiotyk, może poradź się lekarza
      • gosia_i_lenka Re: problem z zatokamii 30.09.12, 16:52
        *sulfarinol
    • vangie Re: problem z zatokamii 30.09.12, 21:03
      sinupret! jest ziolowy, dozwolony przy karmieniu i dziala super smile
      a po jednym ibupromie zatoki bym nie odstawiala- tam jest pseudoefedryna, a ona jest niewskazana ze wzgledu na hamujacy wplyw na laktacje- ja bym karmila dalej i wyslala meza po sinupret
      to mowilam ja, osoba co z bolami zatok walczy kilka razy do roku
    • verenne Re: problem z zatokamii 30.09.12, 21:55
      Moja Młoda miała ostatnio zawalony nos i chyba zatoki też.
      Podawałam jej preparat CORYZALIA (homeopatyczny) a do nosa roztwór soli morskiej, ale HIPERTONICZNY - działa podobno skuteczniej niż ten typowy. U nas pomogło.
    • balbins Re: problem z zatokamii 30.09.12, 22:09
      Ja brałam theraflu zatoki,można przy karmieniu bo pseudoefedrynę zamieniono na cos innego w tym leku.
    • aleksandra1357 Re: problem z zatokamii 01.10.12, 22:29
      Sinupret + płukanie zatok, samemu strzykawką (głowa do dołu, wstrzykujesz lekko osoloną, letnią wodę i próbujesz ją wypuścić drugą dziurką nosa smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka