iwik6 06.06.08, 22:20 Poradźcie mi, czy mogę stosować ww dietę. Maluch ma 2 latka, pije cycusia przed spaniem i czasem w nocy. Wiem, że nie można diet w czasie karmienia, ale tak pod koniec. MOże latem uda mi się odstawić synka od piersi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reyka Re: dieta norweska? 06.06.08, 22:35 a co to za nowa dieta? bo nie slyszalam jeszcze o takiej, moze sie sama skusze. najwyzszy czas zrzucic podzieciowy brzuszek wydaje mi sie ze przy 2 latku to sobie mozna juz na jakas dieta pozwolic, byleby zbyt drakonska nie byla. maly przeciez juz w zasadzie je wszystko, wiec nawet jakby czegos w mleku zabraklo to sobie nadrobi pozostalymi posilkami. Odpowiedz Link
iwik6 Re: dieta norweska? 07.06.08, 21:32 To dieta oparta na jedzeniu jajek , grapefruitów, szpinaku.Podobno dziala, bez jo-jo Odpowiedz Link
kropkaa Re: dieta norweska? 08.06.08, 18:18 Tzw. kopenhaska lub kliniki Mayo. Niezaprzeczalnie działa i to na takie miejsca jak uda, ale przez 2 tygodnie (dokładnie 13 dni) nie masz sił do życia. Jo-jo jest, bo po każdej diecie jest Nie ma po tylko po trwałej zmianie sposobu żywienia. Nie powiedziałabym, że nadaje się przy karmieniu piersią - śniadanie to przecież kawa (rzadko z dodatkiem sucharka), a przez cały dzień mozna wypić tylko 1,5 l wody. Uwielbiam tę dietę bo jest to jedyny przypadek, w którym widać efekty, ale chyba kosztem zdrowia. Pamiętam, gdy w liceum, z dwoma koleżankami ją stosowałyśmy i było nam raźniej nie mieć siły wchodzić po schodach. Odpowiedz Link
iwik6 Re: dieta norweska? 08.06.08, 22:43 Ale dieta kopenhadzka i norweska, to nie to samo. Na śniadanie są do zjedzenia 3 jajka, grapefriut, herbata, lunch to 2 jajka, grapefruit.CZytalam, żę dieta norweska nie jest taka oslabiająca jak kopenhadzka . Dziewczyny pisaly, że porównując obie ta z jajkami jest lepsza. TYlko potem ten wstręt do jajek. Ale coś za coś. Odpowiedz Link
agaboro Re: dieta norweska? 09.06.08, 13:24 też jestem ciekawa, mam 15 miesięczną niunkę którą karmi eprzed snem i w nocy i zastanawiam się nad tą norweską? Odpowiedz Link
althea35 Re: dieta norweska? 10.06.08, 13:23 Zadna dieta nie jest dobra w czasie karmienia. Ogranizm zaczyna wykorzystywac nagromadzony tluszcz i uwalniajace sie z neigo toksyny serwujemy z mlekiem dziecku... i niewazne czy ma miesiac czy dwa lata nie jest to dla niego dobre. Odpowiedz Link
simonansbeth2 Re: dieta norweska? 26.09.21, 13:46 Polecam dietkę, więcej informacji tutaj: Tekst linku Odpowiedz Link