kejzi-mejzi 04.10.08, 01:23 Zawsze, jak za dużo poczytam moje rówieśnicze wchodzę tutaj i nerw znika . Fajnie, że jesteście. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystynacr Re: To forum to oaza normalności 04.10.08, 13:51 Ja może nie mam strasznego nerwa po moim rówieśniczym, a na niemowlaki i inne takie to z założenia nie wchodzę, żeby właśnie sobie zaoszczędzić emocji hi hi hi ale zawsze jak tu wejdę, to wychodzę pokrzepiona DD Także: fajnie fajnie ))))))))))))))))) Choć jakby podejść filozoficzno-matematycznie , to czy można uznać za normę coś, co jest w mniejszości? Żartuję oczywiście, choć to śmiech przez łzy, że normalne, zdrowe ludzkie zachowania i reakcje są w naszym świecie w mniejszości ... Odpowiedz Link
styczniowamamahani Re: To forum to oaza normalności 04.10.08, 13:52 to zupełnie tak jak ja Odpowiedz Link
joannaiwa Re: To forum to oaza normalności 06.10.08, 11:52 Ja też mam takie odczucia i z przyjemnością zawsze tu wracam. Odpowiedz Link
maja64 Re: To forum to oaza normalności 07.10.08, 08:27 ale to głownie zasługa moderatorek, które usuwają prowokacyjne wypowiedzi )) Odpowiedz Link
midla Re: To forum to oaza normalności 07.10.08, 10:41 Ja też właśnie z uczuciem ulgi zaglądam, bo na rówieśniczym tylko dyskusje o odstawianiu ((, a chodzi o 10-miesięczniaki ((( To ja będę karmić do matury, o. Odpowiedz Link
e_ustachy Re: To forum to oaza normalności 07.10.08, 12:22 Dlatego tak się cieszę, że udało mi się tu trafić i od kilku dni nadrabiam zaległości )) a jest co czytać! Pozdrawiam Odpowiedz Link
mini_mao Re: To forum to oaza normalności 07.10.08, 13:59 podpisuję się pod tytułem Próbowałam na rówieśniczych, na bliźniaczym, ale... szybko wracam tutaj. "Odnajduję się" jeszcze na wielodzietnych z wyboru - póki co podczytuję. Serdeczności dla forumek Odpowiedz Link
pola731 Re: To forum to oaza normalności 12.10.08, 12:49 "nawet w pochmurne , deszczowe dni za forum Panie ,dziękuję Ci..." Odpowiedz Link