frog73 21.09.04, 14:25 I co naprawde nie ma nikogo, kto miałby wolne sloty poranne lub popołudniowe i chciał troszkę pouczyć w firmach? Zainteresowanym podaje maila: frog73@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setif Re: Praca w Warszawie 21.09.04, 14:34 A o co chodzi? Rozumiem, że jest dodatkowa praca w Warszawie. Odpowiedz Link
setif Re: Praca w Warszawie 21.09.04, 14:38 Przepraszam, nie przeczytałam wcześniejszego postu. Szkoda, że to tylko w Warszawie .... Ale mam pytanie: czy żeby nauczać Bussines English trzeba skończyć jakiś dodatkowy kurs z języka biznesu? Odpowiedz Link
frog73 Re: Praca w Warszawie 21.09.04, 14:51 Napiszę w takim razie jeszcze raz: firma szkoleniowa, w której pracuje rozpoczyna od paxdziernika kilka nowych kontraktów. zajmujemy sie wyłącznie szkoleniami w instytucjach, i jak wiecie, w tej branży jest tak, że zajęcia sa zwykle albo rano, albo po południu. Potrzebujemy naprawdę dobrych nauczycieli, koniecznie po anglistyce albo NKJA. Praca przede wszystkim w Centrum. Jest też możliwość zajęć na Targówku, tam jest ok 16 godzin do wzięcia. Macie jakieś wolne sloty? Stawka - no cóż tak jak wszędzie. Ale firma zawsze płaci w terminie, a to chyba nie jest tak jak wszędzie. Jeśli ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt, jakieś CV na priv i będe sie odzywać. Sprawa jest dosyć pilna. Pozdrawiam i dziękuję za odzew. Odpowiedz Link
amused.to.death Re: Praca w Warszawie 21.09.04, 14:56 niestety nie jestem z wa-wy, szkoda, bo lubię uczyć w firmach. Odpowiedz Link
frog73 Re: Praca w Warszawie 21.09.04, 15:02 Amused.to.death - skąd jesteś, jesli moge zapytać? czasem szukamy nauczycieli też w innych miastach. prowadzimy zajęcia w tej chwili równiez w Poznaniu, łodzi, wrocławiu, Katowicach, Gliwicach, Gdańsku, Krakowie, Lublinie. Może kiedys się przydasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mak3 Re: Praca w Warszawie 21.09.04, 15:05 ja jestem z Poznania i potencjalnie byłabym zainteresowana. czy mogę prosić o cynk na maila? Odpowiedz Link
ola_er Re: do Mak3 21.09.04, 17:30 Szkoda, że nie macie zajęć w Siedlcach bo ja byłabym zainteresowana :) Odpowiedz Link
maureen Re: Praca w Warszawie 25.09.04, 14:44 A czy szukacie nauczycieli w Krakowie? bo może bym była zainteresowana, jeśli nie teraz to moze w przyszłości :) Pozdrawiam Maureen Odpowiedz Link
ama3 Re: Praca w Warszawie 24.09.04, 18:42 jesli chodzi o godziny popludniowe w wawie to jakie wchodza w gre? Odpowiedz Link
frog73 Re: Praca w Warszawie 27.09.04, 10:08 Maureen, na razie w Krakowie nie szukamy, ale chcielibyśmy zobaczyć twoje CV, i mieć je w bazie danych. Godziny popołudniowe to 15.30 i w dół. Ciągle szukamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
halszka33 Re: Praca w Warszawie 27.09.04, 11:38 Ile razy w tygodniu? Czy od 19 też wchodzi w rachubę? Troszę, rzeczywiście późno, właśnie "kupiła" mnie firma w Zakroczymiu... Odpowiedz Link
frog73 Re: Praca w Warszawie 27.09.04, 13:16 no nie, od 19.00 juz nic nie mamy... Ale do Zakroczymia jest kawał drogi, a my mamy zajęcia w Warszawie... Nie żebym Cię chciała podkupić... Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: Praca w Warszawie 30.09.04, 15:21 Witam, Czy mogłabyś podać nazwę firmy, może jakąs stronę www. Jak długo jesteście na rynku i ile czasu zajmujecie się szkoleniami w firmach? Pozdrawiam. Odpowiedz Link