smolkowicz_a 28.09.04, 19:13 Ciekawa jestem ile bierzecie za godzinę korepetycji. W moim mieście (niewielkie miasto na południu) za godzinę korepetycji trzeba zapłacić od 30 do 50m zł. A u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: Ceny korepetycji 28.09.04, 19:57 Wielkie miasto na południu:) (Katowice) - żona (korepetycje z angielskiego) - 35 - 50 złotych za godzinę zegarową w zależności od poziomu i wieku ucznia (dzieci mniej) ja (korepetycje polski i historia) - 30 - 45 złotych za pełną godzinę zegarową dostarczamy materiały, pomagamy pisac wypracowania czyli generalnie full serwis:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link
setif Re: Ceny korepetycji 28.09.04, 21:13 Mieszkam w okropnym miejscu. Dzwonią do mnie ludzie, pytają o korepetycje, ale 20 zł/60 min. to za drogo. Ostatnio podaję cenę 15 zł i też za drogo ..... Odpowiedz Link
mike-great Re: Ceny korepetycji 08.09.05, 17:18 Nie warto zaniżać stawek. Zresztą często jak jest tanio, to klient ma wątpliwości co do jakości (akurat sądzę, że masz OK, bo na forum piszesz). To też zależy od lokalizacji - Kraków jest zdecydowanie tańszy (stawki) od Rzeszowa (bo tam jest konkurencja nauczycieli mniejsza, a teraz ludziska wszędzie się uczą). Generalnie 30 - 45min, 40 - 60min. Ale są i 65 za 45min (firma) setif napisała: > Mieszkam w okropnym miejscu. Dzwonią do mnie ludzie, pytają o korepetycje, ale > 20 zł/60 min. to za drogo. Ostatnio podaję cenę 15 zł i też za drogo ..... Odpowiedz Link
amber1982 Re: Ceny korepetycji 03.10.04, 12:11 25zł/60min.. w tym roku zaczynam studia. Odpowiedz Link
venilia Re: Ceny korepetycji 03.10.04, 15:43 To ja też 25/60 min, tyle, że po studiach i 3 lata doświadczenia... Oj, pod tym względem moje miasto jest fatalne. Odpowiedz Link
u2u2u2 Re: Ceny korepetycji 12.09.05, 13:09 Napiszcie o jakich miastach mowa. Może stwórzmy mapę stawek w PL. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lkish21 Re: Ceny korepetycji 26.12.05, 12:27 Lublin- business english na poziomach do intermediate- 30 pln/60 min. jak na lublin to jest to naprawde majatek, jest tu tak wielu studentow, ze stawki potrafia spac do 15pln/60 min Odpowiedz Link
matmama Re: Ceny korepetycji 26.12.05, 22:11 Warszawa - 50 zl/ 60 min(dziecko), 80zl/120 min (studentka). Wczesniej mieszkalam w Czestochowie i tam ceny troche nizsze, ale nigdy nie zeszlam ponizej 30 zl. Odpowiedz Link
baba67 Re: Ceny korepetycji 27.12.05, 11:02 Warszawa-dziecko 25-30 zl za 60min dorosly 30 -40 to sa realne ceny bez zadnego problemu do poziomu upper intermediate.Wyzej to juz oczywiscie jest drozej, najczesciej i najmadrzej jest uczyc sie z nativem-profesjonalista. Odpowiedz Link
lidi76 Re: Ceny korepetycji 27.12.05, 11:42 Tez poludnie Polski - Mikolow, kolo Katowic, miasto nieduze. Biore 35zl/60min lub 50zl/90min od doroslych, dzieci 30zl/60min. Odpowiedz Link
metnia napiszcie jakie macie kompetencjei doświadczenie 27.12.05, 21:27 bo ja jestem studentka i to nawet nie filologii :) ale mam certyfikaty i bylam w Stanach no i mam zdaje sie podejscie do dzieci :). Do czego zmierzam - watpie zeby ktokolwiek zaplacil mi jako tak mlodej osobce ( a wygladam na 18 lat) wiecej niz to ile biore (25/60min). wczesniej bralam 20 ale ze mam "renome";) to podnioslam tak drastycznie ( o 5 zł) stawke :) a i tak rodzice mowia ze duzo. czesto na poczatku chodze do malucha 2 x tygodniowo i jak juz wyprowadze na prosta to raz, rodzice czekaja na to raz z wytesknieniem. I ja to doskonale rozumiem bo jakbym miala komus tyle za godzine zaplacic to tez bym uznala ze to duzo. Ale wiecie, praca z dziecmi to wielka radość :) dostalam od moich dziciakow prezenty swiateczne, bylam wysciskana i uslyszalam od jeden mamy "dziekuje ze Pani jest". Dzieci dzwonia pocwalic sie piatkami :))) a jedna mamuska jest nawiedzona lekko bo byla zla na swoja pocieche ze na mnie czeka w oknie, ze mnie wypatruje i pyta "czy pani na pewno przyjdzie?" a na nia - mame - nie. I zadnych zajec nie odwoluja, chyba ze usmarkane po pas :) tak musialam sie wywnetrznic bo uwielbiam moje dzieci! Natalka(spokojna, rzeczowa, nieśmiała i poważna, lat 10 - moja idolka! "Ta Olka mi caly czas przeszkadza na sprawdzianach, jeszcze sie na studia nie dostane!"), Kasandra(myslalam ze ma ADHD;) żywe srebro, rewelka, lat 10), Ola (nie lubie jej:( typ kujonki, pozjadala wszystkie rozumy, wszystko niby wie i umie:/ lat 11), Karolina( niesamowicie nieśmiała, ale co ma robić jak rodzice mowia ludziom przy niej, ze ona taka niezaradna i fajtlapa i w ogole :( lat 11), Mateusz (madry chłopaczek, bystry i inteligentny, lat 11), Krystian( super przystojniaczek :) ma problemy z polska ortografią, lat 10). To jest moje 6 osobowe stadko :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link