Dodaj do ulubionych

Angielski dla ambitnych - Warszawa

10.05.06, 14:52
Chętnie poprowadzę zajęcia indywidualne lub w niewielkiej grupie dla osób,
które naprawdę chcą się uczyć. Nie udzielam korepetycji. Zawodowo zajmuję się
tłumaczeniem literatury pięknej, z przyjemnością podzielę się wiedzą. Mam uraz
do szkolnych podręczników i szukam uczniów, którzy także za nimi nie
przepadają ;) Kontakt: GG 5132454
Obserwuj wątek
    • topclass Re: Angielski dla ambitnych - Warszawa 29.01.16, 08:00
      Ja polecam Adriana - native speaker, brytyjczyk. Ciekawa osoba - absolwent Uniwersytetu Cambridge. Bardzo poważnie podchodzi do kursantów. Angażuje się i prowadzi w sposób arcyciekawy zajęcia. Przy nim nawet najmniej konsekwentna osoba staje się bardzo systematyczna i szybko widać efekty :). Wiem to z własnego doświadczenia oraz moich znajomych. Ma super głos. Posłuchajcie w tym nagraniu. www.youtube.com/watch?v=cOyJQlYLa0U
      tel. 662 341451
      www.british.pl
      • very.martini Re: Angielski dla ambitnych - Warszawa 30.01.16, 14:17
        Już piąty raz widzę taki post, może i Adrian jest świetnym nauczycielem, ale marketingowo to blisko dna raczej.
      • meinenglisch Re: Angielski dla ambitnych - Warszawa 07.11.16, 16:10
        topclass napisał:

> Ja polecam Adriana - native speaker, brytyjczyk. Ciekawa osoba - absolwent Uniw
        > ersytetu Cambridge. Bardzo poważnie podchodzi do kursantów. Angażuje się i prow
        > adzi w sposób arcyciekawy zajęcia. Przy nim nawet najmniej konsekwentna osoba s
        > taje się bardzo systematyczna i szybko widać efekty :). Wiem to z własnego dośw
        > iadczenia oraz moich znajomych. Ma super głos. Posłuchajcie w tym nagraniu. www
        > .youtube.com/watch?v=cOyJQlYLa0U
        > tel. 662 341451

Adrian to oszust. Spotkałam go na poczcie na ul Odkrytej/ Stefanika (osiedle). To Polak. Mówił po polsku. I na lekcji ze mną też mu się "wyrwało"
        • midds Re: Angielski dla ambitnych - Warszawa 08.11.16, 12:33
          Ciekawa jestem czy trudno jest udawać nejtiwa i ile osób się na to nabiera? Osoby z poziomem poniżej B2 pewnie łatwo oszukać.
          • baba67 Re: Angielski dla ambitnych - Warszawa 08.11.16, 16:41
            Kiedys był tu wątek o lekcjach z nativami. Niektórzy byli totalnie nieogarniętymi kolesiami bez żadnych kwalifikacji, trafił sie tez jakis Serb,który po kilku latach na zmywaku w Londynie udawał tutaj nativa :-)
    • midds Re: Angielski dla ambitnych - Warszawa 30.01.16, 20:06
      Ach, ten marketing szeptany :)
    • 0diament Re: Angielski dla ambitnych - Warszawa 01.02.16, 13:38
      Szkoły to zmarnowany czas i pieniądz. Uczą wyłącznie gramatyki aż do znudzenia. ZERO konwersacji. Najlepszy Native Speaker w Polsce to Adrian (662341451) - Warszawa. Piękna, wyraźna wymowa. Absolwent uniwersytetu Cambridge. W ciągu kilku miesięcy znacznie lepiej mówię po angielsku. Adrian uczy przez ciągłą konwersację a nie jak te szkoły - wieczna gramatyka !!! POLECAM !!!
    • kocica27 Re: Angielski dla ambitnych - Warszawa 01.02.16, 13:51
      Usuńcie ten wątek albo dodajcie do jakiegos ogłoszeniowego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka