frida30 12.09.09, 17:23 moze zna ktos jakis dobry sposob na napuchniete powieki jak tak dalej pojdzie to rano nie bede widziec bo mam taki spuchniete powieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: napuchniete powieki 12.09.09, 18:17 Ja bym raczej poszła do lekarza z takim problemem, a nie na forum "Uroda". Może to hormony, albo nadciśnienie, albo ze sto innych rzeczy, tu Ci doradzą co najwwyżej krem z lodówki, a przebadać się chyba warto? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: napuchniete powieki 12.09.09, 18:24 doraznie pomoze oklad z herbaty - zaparz herbate, wyjmij torebke, przestudz i poloz na oko na jakis kwadrans; potem jednak pedem do lekarza, bo to moze byc cos powaznego Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: napuchniete powieki 13.09.09, 11:15 ja obstawiam problemy z watroba i/lub nerkami. idz do lekarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: napuchniete powieki 13.09.09, 12:21 Tak jak wyżej, plus chodź wcześniej spać i nie pij tyle alkoholu ;P No bo jakich innych porad można by udzielić? Przecież to problem zdrowotny, a nie urodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: napuchniete powieki 13.09.09, 19:31 zaczelam spac przy otwartym oknie,nawet w zimne noce i nie puchna mi juz powieki Odpowiedz Link Zgłoś