Dodaj do ulubionych

SZYLINDROWI PLACI AVON

IP: 62.89.73.* 31.01.04, 07:42
W zyciu nie widzialam tak skutecznej antyreklamy Oriflame! Brawo! Swietny
chwyt! Chyle czola przed Avonem! Az sobie chyba cos u nich zamowie!
Obserwuj wątek
    • brzoskwinka22 Re: SZYLINDROWI PLACI AVON 31.01.04, 08:22
      chyba Oriflame! Dja niego wszystko co z Avonu jest be!
    • Gość: Basiaczek Re: SZYLINDROWI PLACI AVON IP: 80.54.107.* 31.01.04, 10:26
      No wlasnie sie tak zastanawiam... Chyba jeszcze nikt tak skutecznie nie zrazil
      do Oriflame tylu ludzi jak ten koles. Nie kupowalam w Oriflame, ale nic do
      nich nie mialam. Ale teraz to sie boje, ze to jakas sekta nawiedzonych. Jak
      spotkam konsultantke Oriflame to jej podziekuje, ale ja w takie bagno nie
      wchodze.
      B.
      • lola211 Re: SZYLINDROWI PLACI AVON 31.01.04, 10:40
        Dziewczyny, bez przesady.Wsród konsultantów Ori wiekszosc to normalni ludzie,
        nawiedzeni typu szylinder to mniejszosc.Zachowajmy zdrowy rozsadek, dajmy
        Oriflame szanse- przynajmniej przejrzyjmy katalog zamiast z góry podziekowac.
        • Gość: Basiaczek Re: SZYLINDROWI PLACI AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 10:58
          Lolu, masz pewnie racje, ale po lekturze jego forum odnioslam wrazenie, ze
          jednak cos tam jest nie tak... Jesli firma Oriflame dopuszcza, zeby jej
          pracownicy prowadzili taka antyreklamowa dzialalnosc to jednak budzi to moje
          watpliwosci...
          Ale OK - jesli spotkam konsultantke Oriflame, z ktora mozna normalnie pogadac i
          ktora nie zarzuci mnie ideologicznym slowotokiem jak niejaki szylider, to
          przejrze katalog :)
          • lola211 Re: SZYLINDROWI PLACI AVON 31.01.04, 11:20
            Firma według mnie nie ma raczej mozliwosci zakazania konsultantowi takich
            działan jakie on prowadzi.Mogą nawet nie wiedziec, ze on tu takie dyskusje
            prowadzi.
            W tym szalenstwie jest metoda- wszak do czasu pojawienia sie szylidera,
            Oriflame goscił na FU rzadko, teraz jest w co 2 watku.
            Facet prowokuje, ale naszym zadaniem jest sie nie dac - merytoryczna dyskusja
            prosze bardzo, ale nie ostra wojna podjazdowa.Na niego jest tylko jeden sposób-
            ignorowanie.I tak powinien zostac potraktowany, jezeli posunie sie za
            daleko.Juz widac, ze nerwy mu puszczaja, ale moze sie zreflektuje.
            Marketing sieciowy ma szanse istniec i sie rozwijac własnie dzieki takim
            ludziom jak szylider- wiara w sukces, hurraoptymizm, zarazanie tym
            innych.Łatwo jednak przedobrzyc i wtedy zamiast zachecac- tylko odstraszy
            potencjalnych konsultantów i klientów Oriflame.
            • lady Re: SZYLINDROWI PLACI AVON 01.02.04, 18:13
              Ja tez uwazam, ze on ma cos wspolnego z Avonem. Zraza ludzi do oriflame, czyli
              bezposredniej konkurencji, proste.
              I robi to skutecznie - gratuluje.
              • masikm Re: SZYLINDROWI PLACI AVON 01.02.04, 19:34
                lady napisała:

> Ja tez uwazam, ze on ma cos wspolnego z Avonem. Zraza ludzi do oriflame,
                czyli
                > bezposredniej konkurencji, proste.
                > I robi to skutecznie - gratuluje.
                >
                =====================

Mnie tam takie działania nie zrażają i mnie do firmy nie zraził. Ja podziwiam w
                nim jego wiare, ale jak ma nie wierzyć w coś co daje mu tak dobrą kase. Ja też
                może bym nie wierzył w Oriflame gdy bym na nim nie zarabiał. Według mnie jest
                to cudowne bo pozwala mi zarabiać dobre pieniądze odwiedzając ludzi towazysko i
                spędzajac przyjemnie czas. Na Avonie bym tyle nie zarobił bo mam zarobek
                ograniczony tylko do tego co sam sprzedam.

Można to ująć w jednym zdaniu - wole mieć 1% z wysiłku 100 osób niż 100% z
                własnego wysiłku.

Jest jedna rzecz jaką sobie cenię w Oriflame - nie mam tam żadnych obowiązków
                bo wszystko co robię to tylko mogę zrobić a nie muszę.

Ja zachęcam wszystkich by poznali możliwości zarobkowe Oriflame i Awon i
                porównali
          • masikm Re: SZYLINDROWI PLACI AVON 01.02.04, 19:11
            Gość portalu: Basiaczek napisał(a):

> Lolu, masz pewnie racje, ale po lekturze jego forum odnioslam wrazenie, ze
            > jednak cos tam jest nie tak... Jesli firma Oriflame dopuszcza, zeby jej
            > pracownicy prowadzili taka antyreklamowa dzialalnosc to jednak budzi to moje
            > watpliwosci...
            > Ale OK - jesli spotkam konsultantke Oriflame, z ktora mozna normalnie pogadac
            i
            >
            > ktora nie zarzuci mnie ideologicznym slowotokiem jak niejaki szylider, to
            > przejrze katalog :)
            ++++++++++++++++++++++++

To nie są jej pracownicy, każden jest niezleżny i wykonuje swą działalność we
            własnym imieniu i na własny rachunek współpracując z Oriflame. Nikt z nas tam
            nie jest na etacie więc to jego broszka jak kto robi sobie reklame.

Oriflame ma jedną zaletę - nie jest przymusowy.

Każden z nas oddzielnie podejmuje decyzje czy coś kupić czy też dać wiare np.
            reklamie konkurencji. Ten kto da wiare konkurencji to jedynie straci tak
            wspaniałe kosmetyki oraz mozliwości kariery jaką proponuje Oriflame :-)
            • Gość: kasia.lomanczyk Re: SZYLINDROWI PLACI AVON IP: 213.199.221.* 02.02.04, 08:28
              > Ten kto da wiare konkurencji to jedynie straci tak
              > wspaniałe kosmetyki oraz mozliwości kariery jaką proponuje Oriflame :-)

Zaraz zwymiotuje ;)
              • 1szylider Kompromituj się nadal swoim chamstwem... 03.02.04, 08:58
                Gość portalu: kasia.lomanczyk napisał(a):

> > Ten kto da wiare konkurencji to jedynie straci tak
                > > wspaniałe kosmetyki oraz mozliwości kariery jaką proponuje Oriflame :-)
                >
                > Zaraz zwymiotuje ;)
                • Gość: Dee Re: Kompromituj się nadal swoim chamstwem... IP: *.ds.uj.edu.pl / 149.156.6.* 10.03.04, 12:27
                  Żadne chamstwo, czysta prawda, tutaj nie mozesz zwyklej krytyki ocenzurowac:)
                  Na cale szczęście zresztą bo mnie juz zemdliło od Oślej ławki
                  Musieli cię tam często sadzać, co Adolfiku?
                  Poza tym moze tak pisz treść w poście a nie w temacie jak juz tak kochasz
                  netykietę.
    • Gość: kk hihihi, dobre spostrzezenie :))) IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 01.02.04, 19:10
      1szylider faktycznie zraza do Oriflame
      • Gość: majut Re: hihihi, dobre spostrzezenie :))) IP: 62.89.73.* 01.02.04, 19:45
        Namolnoscia i traktowaniem ludzi jak debili, a siebie jak
        jedynego_wiedzacego_i_laskawie_udzielajacego_porad niewiele robi dla Oriflame
        dobrego...

mowie Wam - zyje z avonu, bo inaczej umarlby z glodu...
    • 1szylider Dziekuję za 1szy wątek na moja część! 02.02.04, 05:09
      Witam!

Czuję się zaszczycony, że moja skromna osoba doznała aż takiego wyróżnienia...

Ale załozycielowi watku polecam douczyć sie w dziedzienie czytania i pisania.

Może wtedy przestanie błednie pisać nicki?

Na naukę nigdy nie jest za późno...

Chcesz wejśc na forum sprzedaży bezpośredniej, to klinij tu:
      MLM, biznes po godzinach...

Pozdrawiam i zapraszam!
      1szylider
      • Gość: majut Re: Dziekuję za 1szy wątek na moja część! IP: 62.89.73.* 03.02.04, 06:51
        rozczarowujesz mnie, myslalam, ze stac cie na wiecej...
    • Gość: basia Re: SZYLINDROWI PLACI AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 07:54
      ja chętnie zamówiłabym coś z oriflame, ale boję się...moje konsultantki.
      Coś strasznego, nawiedzone stworzenie, które mogłoby nie jeść byleby kupić
      sobie nowe kosmetyki, z oriflame oczywiście. U większości ludzi tam pracujących
      jest już ORIFOOBSESJA, oni nie mają rodziny , przyjaciół, kolegów, tylko
      klientów...
    • Gość: basia Re: SZYLINDROWI PLACI AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 07:56
      z ręką na sercu dodaję że z konsultantami avonu też jest podobnie. Nikt i nic
      mnie tak nie zraża do kosmetyków ( moim zdaniem całkiem niezłych)obu firm jak
      nachalni konsultanci..
    • Gość: Krysia Re: SZYLINDROWI PLACI AVON IP: *.icpnet.pl 02.02.04, 15:04
      Ja również nie mam zbyt wielkiego doświadczenia z kosmetykami Oriflame, są
      jakoś mało popularne i nigdy nie słyszłam, żeby na kimś wywarły jakieś
      oszałamiające wrażenia. Nie miałam jednak większych obiekcji zwiazanych z tymi
      kosmetykami. Po popisach pana pierwszegolidera jakoś nie mam ochoty na
      jakiekolwiek kontakty z tą firmą i jej konsultantami.
      To co robi 1szylider to faktycznie doskonała antyreklama tej firmy! Oriflame -
      brrr!!! Coś okropnego!
    • 1szylider Ten wątek to klasyczny spam SKASOWAĆ 03.02.04, 08:55
      Gość portalu: majut napisał(a):

> W zyciu nie widzialam tak skutecznej antyreklamy Oriflame! Brawo! Swietny
      > chwyt! Chyle czola przed Avonem! Az sobie chyba cos u nich zamowie!

Witam!

Widzę, że Admin tego forum ma bardzo wybiórcze podejście...

Ale cóż, skoro toleruje nieuczciwą postawę niektórych konsultantek Avonu i
      jeszcze je promuje i ochrania, to jego prawo...

Ale czy jest to zgodne z regułami fair play, regulaminem forum.

Przyjżę się dalszym radosnym działaniom Admina i w odpowiednim czasie zgłoszę
      udokumentowany wniosek Władzom Portalu.

Chcesz wejśc na forum sprzedaży bezpośredniej, to klinij tu:
      MLM, biznes po godzinach...

Pozdrawiam i zapraszam!
      1szylider
      • Gość: majut Re: Ten wątek to klasyczny spam SKASOWAĆ IP: 62.89.73.* 03.02.04, 14:15
        jak juz sie bedziesz tak przygladal, to potrenuj w wolnej chwili ortografie.
        po "j" pisze sie "rz" - pierwsze klasy podstawowki sie klaniaja,
        inteligencie...
        • Gość: justa Re: Ten wątek to klasyczny spam SKASOWAĆ IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 15:25
          mnie najbardziej drażni słowotwór "pozatem" ;)
      • Gość: youare... Re: Ten wątek to klasyczny spam SKASOWAĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 14:23
        Co ty mówisz? Ten cytat, który podałeś, to ma być reklama Avonu? A nie
        zauwazyles, ze to bardziej zakrawa na kpinę niz na reklamę? :-)

• Gość: natala Re: Ten wątek to klasyczny spam SKASOWAĆ IP: 62.89.73.* 07.02.04, 18:18
          nie powiem, inteligentne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka