Gość: majut IP: 62.89.73.* 31.01.04, 07:42 W zyciu nie widzialam tak skutecznej antyreklamy Oriflame! Brawo! Swietny chwyt! Chyle czola przed Avonem! Az sobie chyba cos u nich zamowie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzoskwinka22 Re: SZYLINDROWI PLACI AVON 31.01.04, 08:22 chyba Oriflame! Dja niego wszystko co z Avonu jest be! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiaczek Re: SZYLINDROWI PLACI AVON IP: 80.54.107.* 31.01.04, 10:26 No wlasnie sie tak zastanawiam... Chyba jeszcze nikt tak skutecznie nie zrazil do Oriflame tylu ludzi jak ten koles. Nie kupowalam w Oriflame, ale nic do nich nie mialam. Ale teraz to sie boje, ze to jakas sekta nawiedzonych. Jak spotkam konsultantke Oriflame to jej podziekuje, ale ja w takie bagno nie wchodze. B. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: SZYLINDROWI PLACI AVON 31.01.04, 10:40 Dziewczyny, bez przesady.Wsród konsultantów Ori wiekszosc to normalni ludzie, nawiedzeni typu szylinder to mniejszosc.Zachowajmy zdrowy rozsadek, dajmy Oriflame szanse- przynajmniej przejrzyjmy katalog zamiast z góry podziekowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiaczek Re: SZYLINDROWI PLACI AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 10:58 Lolu, masz pewnie racje, ale po lekturze jego forum odnioslam wrazenie, ze jednak cos tam jest nie tak... Jesli firma Oriflame dopuszcza, zeby jej pracownicy prowadzili taka antyreklamowa dzialalnosc to jednak budzi to moje watpliwosci... Ale OK - jesli spotkam konsultantke Oriflame, z ktora mozna normalnie pogadac i ktora nie zarzuci mnie ideologicznym slowotokiem jak niejaki szylider, to przejrze katalog :) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: SZYLINDROWI PLACI AVON 31.01.04, 11:20 Firma według mnie nie ma raczej mozliwosci zakazania konsultantowi takich działan jakie on prowadzi.Mogą nawet nie wiedziec, ze on tu takie dyskusje prowadzi. W tym szalenstwie jest metoda- wszak do czasu pojawienia sie szylidera, Oriflame goscił na FU rzadko, teraz jest w co 2 watku. Facet prowokuje, ale naszym zadaniem jest sie nie dac - merytoryczna dyskusja prosze bardzo, ale nie ostra wojna podjazdowa.Na niego jest tylko jeden sposób- ignorowanie.I tak powinien zostac potraktowany, jezeli posunie sie za daleko.Juz widac, ze nerwy mu puszczaja, ale moze sie zreflektuje. Marketing sieciowy ma szanse istniec i sie rozwijac własnie dzieki takim ludziom jak szylider- wiara w sukces, hurraoptymizm, zarazanie tym innych.Łatwo jednak przedobrzyc i wtedy zamiast zachecac- tylko odstraszy potencjalnych konsultantów i klientów Oriflame. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: SZYLINDROWI PLACI AVON 01.02.04, 18:13 Ja tez uwazam, ze on ma cos wspolnego z Avonem. Zraza ludzi do oriflame, czyli bezposredniej konkurencji, proste. I robi to skutecznie - gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
masikm Re: SZYLINDROWI PLACI AVON 01.02.04, 19:34 lady napisała: > Ja tez uwazam, ze on ma cos wspolnego z Avonem. Zraza ludzi do oriflame, czyli > bezposredniej konkurencji, proste. > I robi to skutecznie - gratuluje. > ===================== Mnie tam takie działania nie zrażają i mnie do firmy nie zraził. Ja podziwiam w nim jego wiare, ale jak ma nie wierzyć w coś co daje mu tak dobrą kase. Ja też może bym nie wierzył w Oriflame gdy bym na nim nie zarabiał. Według mnie jest to cudowne bo pozwala mi zarabiać dobre pieniądze odwiedzając ludzi towazysko i spędzajac przyjemnie czas. Na Avonie bym tyle nie zarobił bo mam zarobek ograniczony tylko do tego co sam sprzedam. Można to ująć w jednym zdaniu - wole mieć 1% z wysiłku 100 osób niż 100% z własnego wysiłku. Jest jedna rzecz jaką sobie cenię w Oriflame - nie mam tam żadnych obowiązków bo wszystko co robię to tylko mogę zrobić a nie muszę. Ja zachęcam wszystkich by poznali możliwości zarobkowe Oriflame i Awon i porównali Odpowiedz Link Zgłoś
masikm Re: SZYLINDROWI PLACI AVON 01.02.04, 19:11 Gość portalu: Basiaczek napisał(a): > Lolu, masz pewnie racje, ale po lekturze jego forum odnioslam wrazenie, ze > jednak cos tam jest nie tak... Jesli firma Oriflame dopuszcza, zeby jej > pracownicy prowadzili taka antyreklamowa dzialalnosc to jednak budzi to moje > watpliwosci... > Ale OK - jesli spotkam konsultantke Oriflame, z ktora mozna normalnie pogadac i > > ktora nie zarzuci mnie ideologicznym slowotokiem jak niejaki szylider, to > przejrze katalog :) ++++++++++++++++++++++++ To nie są jej pracownicy, każden jest niezleżny i wykonuje swą działalność we własnym imieniu i na własny rachunek współpracując z Oriflame. Nikt z nas tam nie jest na etacie więc to jego broszka jak kto robi sobie reklame. Oriflame ma jedną zaletę - nie jest przymusowy. Każden z nas oddzielnie podejmuje decyzje czy coś kupić czy też dać wiare np. reklamie konkurencji. Ten kto da wiare konkurencji to jedynie straci tak wspaniałe kosmetyki oraz mozliwości kariery jaką proponuje Oriflame :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia.lomanczyk Re: SZYLINDROWI PLACI AVON IP: 213.199.221.* 02.02.04, 08:28 > Ten kto da wiare konkurencji to jedynie straci tak > wspaniałe kosmetyki oraz mozliwości kariery jaką proponuje Oriflame :-) Zaraz zwymiotuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider Kompromituj się nadal swoim chamstwem... 03.02.04, 08:58 Gość portalu: kasia.lomanczyk napisał(a): > > Ten kto da wiare konkurencji to jedynie straci tak > > wspaniałe kosmetyki oraz mozliwości kariery jaką proponuje Oriflame :-) > > Zaraz zwymiotuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Kompromituj się nadal swoim chamstwem... IP: *.ds.uj.edu.pl / 149.156.6.* 10.03.04, 12:27 Żadne chamstwo, czysta prawda, tutaj nie mozesz zwyklej krytyki ocenzurowac:) Na cale szczęście zresztą bo mnie juz zemdliło od Oślej ławki Musieli cię tam często sadzać, co Adolfiku? Poza tym moze tak pisz treść w poście a nie w temacie jak juz tak kochasz netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk hihihi, dobre spostrzezenie :))) IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 01.02.04, 19:10 1szylider faktycznie zraza do Oriflame Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majut Re: hihihi, dobre spostrzezenie :))) IP: 62.89.73.* 01.02.04, 19:45 Namolnoscia i traktowaniem ludzi jak debili, a siebie jak jedynego_wiedzacego_i_laskawie_udzielajacego_porad niewiele robi dla Oriflame dobrego... mowie Wam - zyje z avonu, bo inaczej umarlby z glodu... Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider Dziekuję za 1szy wątek na moja część! 02.02.04, 05:09 Witam! Czuję się zaszczycony, że moja skromna osoba doznała aż takiego wyróżnienia... Ale załozycielowi watku polecam douczyć sie w dziedzienie czytania i pisania. Może wtedy przestanie błednie pisać nicki? Na naukę nigdy nie jest za późno... Chcesz wejśc na forum sprzedaży bezpośredniej, to klinij tu: MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! 1szylider Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majut Re: Dziekuję za 1szy wątek na moja część! IP: 62.89.73.* 03.02.04, 06:51 rozczarowujesz mnie, myslalam, ze stac cie na wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: SZYLINDROWI PLACI AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 07:54 ja chętnie zamówiłabym coś z oriflame, ale boję się...moje konsultantki. Coś strasznego, nawiedzone stworzenie, które mogłoby nie jeść byleby kupić sobie nowe kosmetyki, z oriflame oczywiście. U większości ludzi tam pracujących jest już ORIFOOBSESJA, oni nie mają rodziny , przyjaciół, kolegów, tylko klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: SZYLINDROWI PLACI AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 07:56 z ręką na sercu dodaję że z konsultantami avonu też jest podobnie. Nikt i nic mnie tak nie zraża do kosmetyków ( moim zdaniem całkiem niezłych)obu firm jak nachalni konsultanci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: SZYLINDROWI PLACI AVON IP: *.icpnet.pl 02.02.04, 15:04 Ja również nie mam zbyt wielkiego doświadczenia z kosmetykami Oriflame, są jakoś mało popularne i nigdy nie słyszłam, żeby na kimś wywarły jakieś oszałamiające wrażenia. Nie miałam jednak większych obiekcji zwiazanych z tymi kosmetykami. Po popisach pana pierwszegolidera jakoś nie mam ochoty na jakiekolwiek kontakty z tą firmą i jej konsultantami. To co robi 1szylider to faktycznie doskonała antyreklama tej firmy! Oriflame - brrr!!! Coś okropnego! Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider Ten wątek to klasyczny spam SKASOWAĆ 03.02.04, 08:55 Gość portalu: majut napisał(a): > W zyciu nie widzialam tak skutecznej antyreklamy Oriflame! Brawo! Swietny > chwyt! Chyle czola przed Avonem! Az sobie chyba cos u nich zamowie! Witam! Widzę, że Admin tego forum ma bardzo wybiórcze podejście... Ale cóż, skoro toleruje nieuczciwą postawę niektórych konsultantek Avonu i jeszcze je promuje i ochrania, to jego prawo... Ale czy jest to zgodne z regułami fair play, regulaminem forum. Przyjżę się dalszym radosnym działaniom Admina i w odpowiednim czasie zgłoszę udokumentowany wniosek Władzom Portalu. Chcesz wejśc na forum sprzedaży bezpośredniej, to klinij tu: MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! 1szylider Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majut Re: Ten wątek to klasyczny spam SKASOWAĆ IP: 62.89.73.* 03.02.04, 14:15 jak juz sie bedziesz tak przygladal, to potrenuj w wolnej chwili ortografie. po "j" pisze sie "rz" - pierwsze klasy podstawowki sie klaniaja, inteligencie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Ten wątek to klasyczny spam SKASOWAĆ IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 15:25 mnie najbardziej drażni słowotwór "pozatem" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: youare... Re: Ten wątek to klasyczny spam SKASOWAĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 14:23 Co ty mówisz? Ten cytat, który podałeś, to ma być reklama Avonu? A nie zauwazyles, ze to bardziej zakrawa na kpinę niz na reklamę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala Re: Ten wątek to klasyczny spam SKASOWAĆ IP: 62.89.73.* 07.02.04, 18:18 nie powiem, inteligentne... Odpowiedz Link Zgłoś