Dodaj do ulubionych

Silnie masujący peeling do ciała - który?

09.02.04, 19:00
Znacie jakiś peeling do ciała z dużą ilością drobinek? Miałam Dove ale był
beznadziejny - w ogóle nie masował - zwykły żel pod prysznic. Myślałam o tym
peelingu ogórkowym z Ziaji, bo bardzo lubię takie świeże zapachy, ale nie
znam nikogo, kto by go używał. Poradzcie mi coś :)
Obserwuj wątek
    • myshen82 Re: Silnie masujący peeling do ciała - który? 10.02.04, 00:27
      właśnie, polećcie jakiś fajny peeling...
      Ja kiedys miałam z Erisa( zielona tuba) i był całkiem całkiem...
    • Gość: hopik Re: Silnie masujący peeling do ciała - który? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 08:09
      tradycyjnie wielokrotnie wspominany peeling atycellulit ziaji pomaranczowy
    • chica33 Re: Silnie masujący peeling do ciała - który? 10.02.04, 08:44
      Wg mnie najmocniejszy jest Loreala z tej serii antycellulitis, ale drogi.
      Jeszcze fajniejsze sa pasty do peelingu Sense Philosophy (w ich sklepach, tych
      z mydelkami etc) w takim plaskim okraglym pudelku, maja bardzo fajne kolory i
      zapachy: np malinowo-grapefruitowy etc. POLECAM! Sam zapach poprawia humor, a w
      zaleznosci od ilosci wody masz peeling bardzo mocny (ale naprawde bardzo) albo
      lzejszy. Sa produkowane z naturalnych skladnikow: maslo kakaowe, cukier, sol
      etc.
      W Warszawie ich sklep jest na Chmielnej (kolo znanej budki z pizzami i
      zapiekankami), innych lokalizacji niestety nie znam.
      • Gość: aw Re: Silnie masujący peeling do ciała - który? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.02.04, 09:40
        "H2O" bardzo dobrze masująsy i ostry peeling , niebieski w stojącej tubce.
        polecam
        annawi
        • Gość: marta Re: Silnie masujący peeling do ciała - który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 11:06
          Mocno ścierny jest nowy peeling Lirene antycellulitisowy, w pomarańczowej
          tubie. Fajny jest Bikini Bielendy w zieloym słoiku.
          • Gość: Hated Lirene IP: *.tele2.pl 10.02.04, 13:02
            wlasnie wlanie, chcialam zglosic Lirene (to seria Eris) antycel. pomaranczowy. -
            i pachnie pomaranczkami :)). dopiero poczujesz jak sciera ;)
    • queen.nevermore Re: Silnie masujący peeling do ciała - który? 10.02.04, 13:24
      Zdecydowanie Lipidiose Granular Exfoliating Cream Vichy, z tańszych peeling pod
      prysznic Nivea. Produkty Sense Philosophy są też super. Niestety wymieniony
      wyżej sklep na Chmielnej w Warszawie został zamknięty w zeszłym tygodniu. Może
      któraś z Was wie gdzie są inne?
      • chica33 Re: Silnie masujący peeling do ciała - który? 10.02.04, 14:39
        To mnie powaznie zmartwilas:-(((((. A mi sie wlasnie peeling skonczyl!
        Podobno jest/byl w Galerii Mokotow (tak mi wlasnie powiedzialy kolezanki z
        pracy), ale nie kojarze zupelnie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka