Dodaj do ulubionych

bibułki matujące SHISEIDO

12.02.04, 10:43
Jakie są? czy warto je kupować?
Musze zakupić jakieś bibułki matujące a Dermika i Yves Rocher są bardzo
kiepskie i zastanawiam się właśnie nad Shiseido.
Podzielcie się swoimi opiniami,

maga
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: bibułki matujące SHISEIDO IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 12.02.04, 12:21
      Ja uzywam od dosc dawna, sa niezle, z talkiem (takze niektorych to uczula. Sa
      grube, ladnie sciagaja sebum, zwezaja pory. Warte swojej ceny.
      Nie uzywalam innych, takze za bardzo nie moge porownac....
      • maga102 Re: bibułki matujące SHISEIDO 12.02.04, 12:41
        Dzieki za odpowiedź.
        Najwazniejsze, że są grube, bo Dermiki i inne rwą się w rękach.
    • balbina_alexandra Re: bibułki matujące SHISEIDO 12.02.04, 12:54
      Uzywałam wielu różnych bibułek, Kanebo są ok, Chanel porazka stulecia, dawne
      absorbentki Johnsona były nienajgorsze (nie rozumiem tego szumu wokół nich) al
      Shiseido z serii Pureness są najlepsz, kupuję tylko te. Nie rwą się, świetnie
      absorbuja seum, zosatwiają delikatną pudrową warstewkę na buzi która matuje
      naprawdę na długo. Polecam!
      • agus7 Re: bibułki matujące SHISEIDO - a Kanebo 12.02.04, 13:13
        balbinko i inne uzytkowniczki!
        planuje kupic siostrze bibulki Kanebo. Siostra jest maniaczka absorbentkowa :)
        myslicie ze Shiseido sa duzo lepsze od Kanebo (tak wynika z wypowiedzi
        balbiny_alexandry)? czym sie dokladniej roznia? thx za wszelkie wskazowki!
        • Gość: Monika Re: bibułki matujące SHISEIDO - a Kanebo IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 12.02.04, 13:40
          ja bibulki Kanebo wyrzucilam, rwa sie w rekach!
          Wszedzie praktycznie Kanebo wycofalo je juz ze sprzedazy, nie mozna ich kupic
          juz nigdzie poza kslepami, ktore maja jeszce jakies zapasy. Moja siostra tez
          ich uzywala i nie byla zadowolona!
          Radze jednak kupic Shiseido - akurat w tym przypadku przebili moje ukochane
          Kanebo :)
          • agus7 Re: bibułki matujące SHISEIDO - a Kanebo 12.02.04, 14:12
            dziekuje Moniko za ten glos! wyglada na to ze Kanebo beda faktycznie do
            niczego. planowalam kupic je na allegro, ale w takim razie chyba zrezygnuje.
    • Gość: ala Re: bibułki matujące SHISEIDO IP: *.kabelA.oprit.rug.nl 12.02.04, 13:43
      czesc,
      a ile kosztuja bibulki shiseido?
      • maga102 Re: bibułki matujące SHISEIDO 12.02.04, 20:16
        podnoszę, ponawiając pytanie o cenę.
      • maga102 Re: bibułki matujące SHISEIDO 12.02.04, 22:36
        Bibułki Purenes kosztują ok 70 zł, sprawdziłam na necie.
        Ale na allegro sa sprzedawane inne.
        Jak myslicie czy są one oryginalne?

www.allegro.pl/show_item.php?item=21023047
    • Gość: Paula Re: bibułki matujące SHISEIDO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 10:31
      Polecam bibulki artdeco. Sa duzo tansze niz sheseido i rownie dobre.Sa cienkie,
      nie rwia sie w rekach, ladnie matuja. Jest ich 100 szt i kosztuja 27 zl.
      • maga102 Re: bibułki matujące SHISEIDO 13.02.04, 11:15
        A czy w internecie mozna gdzies kupić to artdeco?

maga
        • balbina_alexandra Re: bibułki matujące SHISEIDO 13.02.04, 11:37
          Bibułki Shiseido sa lepsze od kanebo i od wsyztskich innych zresztą też. Ten
          link do allegro który podałaś - to nie sa te bibułki. Te na allegro są
          oryginalne, japonskie i ciut inne - purensess to taka pudrowa bibułka, a te z
          japonii to taki pergaminek, nie jest najgorszy ale nie zachwyca jak dla mie.
          Shiseido Pureness w perfumerii kosztują zdaje się ok 80 zł.

Artdeco sa ponoć niezłe, słyszałam dobre opinie, acz sama nie uzywałam. W sieci
          ich raczej nie kupisz.
          Chyba sama je sobie sprawię żeby obadać co to zacz :)))
          • agus7 Re: bibułki matujące SHISEIDO 16.02.04, 11:22
            moja wspomniana wyzej siostra - maniaczka absorbentkowa uzywa artdeco i sobie
            je chwali. mozna je kupic np. w Galerii Centrum, sa na standzie Artdeco.

nie wiem co robic z tymi Kanebo japonskimi! za chwile koniec aukcji :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka