Dodaj do ulubionych

CLARINS! co polecacie?

IP: *.net-htp.de 01.03.04, 14:49
co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wioletta Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 15:50
      Polecam dwie rzeczy:
      lekki krem na dzien-Fluide Jour Matifiant Hydratant
      oraz Gel Contour des Yeux (likwiduje obrzeki i since pod oczami).
    • Gość: Patii Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 18:11
      moge ci polecic roz clarinsa - Le Blush Douceur Multi Eclat (powder blush), mam
      juz drugie opakowanko i jestem zadowolona, mam kolorek 02 rose passion. jest
      bardzo wydajny, ladnie sie rozprowadza, no i ten kolor ahh sliczny roz. moze
      jest ciut miekki ale nowa wersja tego rozu jest twardsza. 4,8 g zawiera
      pudeleczko + porzadny pedzelek. :)
      toniki tej firmy sa takze moim skromnym zdaniem dobre, ladnie pachna, nie kleja
      sie, mialam taki pomaranczowy. sa bezalkoholowe.
      a takze krem do twarzy Multi-Active day cream, mialam probke i bylam
      zachwycona, pieknie pachnie, nie walkuje sie, nawilza skore.. mily :) zamierzam
      sobie strzelic jak troche zarobie :))
      • Gość: ZygZak Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.ols.vectranet.pl 02.03.04, 09:08
        A może któraś z Was używała kremu Masvelt (wyszczuplający)? Warto w niego
        zainwestować?
    • Gość: Ewa Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.net-htp.de 02.03.04, 14:32
      A jaki waszym zdaniem jest krem Eclat de jour?
    • Gość: go Re: CLARINS! co polecacie? IP: 195.205.251.* 02.03.04, 15:25
      polecam Hydra-Mat Day Lotion-nawilża, matuje, nie zatyka porów oraz Multi
      Active Nuit Prevention Plus-fluid na noc
      • anna_wu Re: CLARINS! co polecacie? 02.03.04, 15:56
        To jest po prostu moja ulubiona marka. Nigdy nie uzywalam kosmetykow kolorowych
        tej firmy, ale pielegnacyjne sa na pierwszym miejscu mojej listy.
        Nie wiem ile masz lat i czego potrzebujesz. Ja moge polecic miedzy innymi krem
        na szyje i dekolt "Extra-Firming Neck Cream". Jest naprawde bardzo wydajny i
        sprawia poczucie komfortu kiedy sie go uzywa.
        Uzywalam rowniez krem wyszczuplajacy "Body Lift Advanced Cellulite Control",
        ale mozecie sobie wyobrazic ze cudow wlasciwie nie ma i bez cwiczen, diety i
        dodatkowych zabiegow obwodod ciala sie nie zmniejszy. Skora byla jednak
        bardziej gladka i mila w dotyku.
        Przerabialam juz kremy pod oczy "Extra-Firming Eye Contoru Serum i Cream", w
        tym momencie zmienialm na inna marke, ale wiem, ze wroce jeszcze do tych
        kremikow. Zwlaszcza "Extra-Firming Eye Contour Cream", ktory uzywa sie na noc,
        bardzo sobie chwale.
        Generalnie wszystkie kosmetyki maja bardzo ladny zapach i dobrze sie
        wchlaniaja. Co Cie wlasciwie najbardziej interesuje?

Dziewczyny, czy moglybyscie pomoc mi dajac namiary na salony kosmetyczne
        firmowane marka Clarins? Czy jest takowy tylko jeden w Warszawie? Czy jest w
        necie dostepna oferta tego miejsca?

Pozdrawiam:)
    • ula_s Re: CLARINS! co polecacie? 02.03.04, 16:37
      Samoopalacz - Radiance Plus. Super delikatny efekt - w sam raz dla bladolicych.

• Gość: madie Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.osiedla.net 02.03.04, 21:03
        badzo dobry jest tez clarinsa samoopalacz w formie zelu gelee auto-bronzante
        express do twarzy i ciala.ma bardzo naturalny odcien, szybko wsiąka i nie
        powoduje widocznych smug.jest naprawde rewelacyjny!!!
      • Gość: Ewa Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.net-htp.de 04.03.04, 14:57
        szukalam tego samoopalacza ale nigdzie niemoge znalsc!!
        Sa 3 albo 4 samoopalacze ale na zadnym ni pisze Radiance Plus
        Bylam na stronie clarinsa i tam tez tego nie bylo!
        a moze go wycofali???
    • Gość: balbina_alexandra Re: CLARINS! co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 00:26
      Kiedyś używałam sporo Clarinsa, teraz juz mniej - nie wszystko mnie specjalnie
      zachwyciło, ale polecam serię do cery wrazliwej, jest naprawdę super, zwłaszcza
      serum i maseczka. Rewelacyjny że na cellulit Lift Minceur - jak mi sie chciało
      regularnie wklepywać to używałam nałogowo zgoła!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka