Gość: Ewka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 19:57 Witam Mam ciemne wlosy, jestem brunetką. Chciałabym zrobic sobie pasemka lub baleyage , czy mozecie mi poradzic jakie najlepiej wygladają na ciemnych wlosach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izka Re: Jakie pasemka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 21:03 takze jestem zainteresowana..tak wlasciwiwe to ja juz wiem co bym chciala..a wiec tez mam ciemne braz wlosy i chce jasny balejaz,takie jakby siwe niteczki..czy ktoras z Was ma takie?? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia36 Re: Jakie pasemka? 02.03.04, 11:33 Witam! Mam ciemy bląd włosy - swoje naturalne i zamarzyły mi sie takie pasemeczka no takie jakby słońcem rozjaśniane. No i zrobiła mi kolerzanka pasemka i wygladam teraz jak gołąb. Normalnie tragedia. Jutro ma mi zrobić na to ciemny bląd pasemka. Może dopiero będzie to jakoś wyglądać. Dziewczyny pomyślcie lepiej 1000 razy zanim cokolwiek zrobicie z włosami. Miałam już takie piękne moje i tylko moje włoski :-(((((((((((( Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Re: Jakie pasemka? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 11:38 to ja już wiem, skąd się biorą kawały o blondynkach... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Re: Jakie pasemka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 12:51 Ja mam jasne blond pasemka na ciemnych włosach, ale są one doczepiane ponieważ na ciemnych włosach jasne pasemka na ogół nie chcą wyjść tak mi mówiła fryzjerka, Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Jakie pasemka? 01.03.04, 21:23 widzialyscie balejaz u Stenki w "Nigdy w zyciu" ? taki ze prawie wczle nie widac go, tylko w swiele refleksy sa widoczne; ja sie wlasnie przymierzam do czegos takiego, nawet rozmawialam z fryzjerem pare dni temu zeby poszedl na film i zobaczyl jak ma byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Jakie pasemka? IP: *.mtvk.pl 02.03.04, 11:54 Na pewno nie polecam Ci pasemek w kolorze jasnego blondu na ciemne wlosy. Wyglada to przekomicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jakie pasemka? IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 16:51 Troche nie na temat:) Ja ostatnio wypatrzyłam farbe Joanny Avangarde-specjalnie dla brunetek(naturalnych i farbowanych) tzn nie trzeba najpierw utleniac włosów. Są 3 kolory: intensywna czerwień, ognisty pomarańcz, świetlisty blond. Może się komus przyda-bo dla mnie to zbawienie. W piatek robię blondem to zamelduję jak wyszło;)Wklejam link: www.joanna.pl/produkty/avangarde_contrast/contrast_blond.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Jakie pasemka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 19:06 koniecznie napisz jak wyszlo:) Odpowiedz Link Zgłoś