Dodaj do ulubionych

mascara estee lauder

IP: *.kabelA.oprit.rug.nl 03.03.04, 19:49
wlasnie kupilam na prezent, wlasciwie bez wiekszego zastanowienia, i teraz
zastanawiam sie, czy dobrze wybralam? do tej pory zawsze dla siebie, czy
wlasnie w prezencie kupowalam lancome. Jakie sa wasze opinie o estee lauder
(w razie czego mozge jeszcze wymienic)?
Obserwuj wątek
    • Gość: MNMNJ Re: mascara estee lauder IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 04.03.04, 01:31
      MAGNA SCOPIC, MAX VOLUME MASCARA TO MAM I POWIEM ZE WARTA CENY NIE JEST I
      NAPEWNO NIE KUPIE WIECEJ RZESY NIE SA POSKLEJANE I LADNIE WYGLADAJA ALE TO TYLE
      PLUSOW, WCALE NIE WIDZE WYDLUZENIA MOICH RZES, JEST JAKAS TAKA DZIWNA SZTYWNA I
      NAPRAWDE GLUPIO I NIE LATWO POMALOWAC NIA RZESY
    • Gość: Iza Re: mascara estee lauder IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 09:02
      Ja myslę, że produkt powyżej pewnej półki moze byc bardziej lub mniej udany,
      ale wiochy raczej nie robi.
      Też kupowałam Lancome, ale chyba raczej z przyzwyczajenia niż z zachwytu. Tak
      się jakos przyjęło uważać, że Lancome ma dobre tusze. Tymczasem inni też
      pracują w laboratoriach nad nowościami i może własnie coś wymyślili.
      Z Estee Lauder znam jeden tusz, fioletowy. Nie pamiętam jednak który, a nie mam
      go przy sobie. Takie pękate opakowanie. Niezły był. Przy drugim pociągnięciu
      stawiał rzęsy jak szczotki.
      • Gość: kiwi Re: mascara estee lauder IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 04.03.04, 09:50
        Używałam Illusionist i raczej bez zachwytu - nispecjalnie podkręcia rzęsy,
        niewiele pogrubia. Za to szczoteczka jest fajna, zwężana po obu stronach i
        dociera do rzęs w kącikach oczu. Lepiej podkręciają mascary Maybelinne,
        pogrubiają - Max Factor. Tuszami Lancome też się rozczarowałam.
    • ania_ww Re: mascara estee lauder 04.03.04, 11:19
      "Illusionist" - nie polecam, natomiast "Individualist" - rewelacja,
      podobnie "Pure Velvet" - niestety już go wycofują...Obie mascary mają bardzo
      wygodne szczoteczki.

:)

Ania
      • Gość: Barbara Re: mascara estee lauder IP: *.ext.eurgw.xerox.com 04.03.04, 12:56
        Magna Scopic nie jest zadna rewelacja, dopiero jak nalozy sie dwie, trzy
        warstwy jest jakis efekt ale za to nie kruszy sie i nie osypuje. Slyszalam ze
        YSL ma bardzo dobra maskare, nie pamietam nazwy, wiem ze bylo w niej cos o
        sztucznych rzesach (po francusku).:)
        • Gość: dalloway Re: mascara estee lauder IP: *.chello.pl 04.03.04, 13:02
          YSL effete faux cils
          moim zdaniem troche skleja, co da sie jednak opanowac, gorzej,ze wysycha po
          miesiacu - na takie numery jet dla mnie za drogi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka