swsi 07.03.04, 14:30 Czy ktoś leczył lub leczy łysienie u tego pana? Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatolia44 Re: P. Wacław Żygadło 04.04.04, 16:43 Jestem z jeleniej gory,jestem chora na lysienie plackowate i odwiedzilam p.Zygadlo w styczniu.Powiem szczerze, ze podchodze bardzo sceptycznie do Jego opini na temat picia surowej wody itd.Zakupilam u pana doktora ten dziwny specyfik o okropnym zapachu(do ktorego mozna sie przyzwyczaic)lecz ze smutkiem stwierdzam ze nie zauwazam zadnych efektow po jego stosowaniu od polowy stycznia mimo iz pan doktor twierdzi ze wyleczy kazdego.Czekam na jakies rezultaty tej kuracji lecz od niedawna znalazlam lekarza z warszawy,ktory przepisal mi juz inna terapie i wlasnie sprowadza jakies zastrzyki z francji. Mimo iz kuracja p.Zygadlo w moim przypadku raczej sie nie powiodla NIE namawialm do rezygnacji z jego uslug.Opisuje po prostu swoj przypadek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karmelkowa_katarina Re: P. Wacław Żygadło 17.06.04, 08:55 Czy możesz mi napisać cos więcej na temat doktora z Warszawy, oraz zastrzyków z francji, które będziesz przyjmowała? Jaką terapię zastosował w stosunku do Ciebie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fuunia Re: P. Wacław Żygadło 17.06.04, 09:40 no własnie czy możesz podac namiary na tego lekarza z W-wy? i co to za kuracja? Odpowiedz Link Zgłoś