gazeta_mi_placi 22.06.10, 21:18 Działa u Was? Ile schudłyście po niej i w jakim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka99 Re: Linea. 23.06.10, 08:08 Aha. Lipa. Jedyny farmaceutyk który faktycznie działa do meridia (już nie produkowana), cudowny lek, jestem niepocieszona że jakiemuś się po tym zeszło. Na mnie działał idealnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kajmanik Re: Linea. 23.06.10, 08:50 od razu mówię ze nie brałam ale reklama jest odstraszająca i denerwująca. Odpowiedz Link Zgłoś
babiloniaa Re: Linea. 23.06.10, 11:29 Nie brałam, ale mam koleżankę która rzuca się na wszelkie odchudzające nowości. Jedyne co chwaliła za rezultaty przy thermogenicach i kapsułki gla. Co do GLA i zurawiny,to sama byłam jakiś czas na diecie wypłukującej tłuszcz i to naprawdę działało. Niestety Linea to chyba głownie reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
mewa000 Re: Linea. 23.06.10, 20:23 A ja biorę Lineę od tygodnia i nie powiem Ci, że dzięki niej straciłam to 1,5kg, bo to pewnie zasługa diety i ćwiczeń, ale zauważyłam, że w ogóle nie mam ochoty na słodycze i mam mniejszy apetyt-to już pewnie dzięki niej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mewa000 Re: Linea. 24.06.10, 10:03 No, wystarczyło zacząć jeść regularnie i mniejsze porcje, zero słodyczy i podjadania a do tego ćwiczenia co najmniej 2x dziennie po 30 min ;) Odpowiedz Link Zgłoś