ninaricii 30.06.10, 21:48 czy ktoś z was to stosował? chciałabym to kupic synowi na te paskudy ... wstępnie wydaje mi się dobry no i cena jest dostępna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiak_00 Re: Inside Prebiotine - opinie 01.07.10, 10:49 To jest chyba jakas nowosc na rynku, wczoraj szukalam kuracji punktowej na zmiany tradzikowe i babeczka z apteki polecala wlasnie inside prebiotine. Jeszcze sie wstrzymalam z zakupem, w koncu apteke mam pod nosem, ale chyba skusze sie na wyprobowanie tego specyfiku. Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_bacio Re: Inside Prebiotine - opinie 01.07.10, 12:59 hej! w gazecie Avanti jest probka tego kremu-moze niech syn wyprobuje czy mu pasuje ten produkt;) Odpowiedz Link Zgłoś
ninaricii Re: Inside Prebiotine - opinie 02.07.10, 19:44 właśnie wysłałam go po gazetę :) niech sam spróbuje to zobaczymy co powie po pierwszym razie, jak mu będzie odpowiadać to kupię mu i niech testuje aż znikną te paskudy... Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_a00 Re: Inside Prebiotine - opinie 01.07.10, 22:43 Ja używam kuracji dziennej. Nie wiem jak wygląda stan u Twego syna jednak mi Insede pomaga. Zauważyłam różnicę w wyglądzie mojej cery. Spróbować warto. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaricii Re: Inside Prebiotine - opinie 02.07.10, 19:41 ciekawa ta seria , mają krem na dzień i na noc punktowy krem, ja kiedys nie miałam problemów z trądzikiem ale moje dziecko no nie wygląda najlepiej :( a długo już go uzywasz, no i co Cie najbardziej zadowoliło , coś znikneło? czy skóra jest zdrowsza? a cena? Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Inside Prebiotine - opinie 02.07.10, 20:42 prebiotine, czyli seria przeciwtrądzikowa jest tak naladowana składnikami zatykającymi pory (trójglicerydy na drugiej pozycji w składzie, oraz isopropyl mirystate), że aż trudno uwierzyć. mam tu na myśli "prebiotyczny krem redukujący zmiany trądzikowe na dzień". nabłyszcza skórę i ma tyle silikonu, że się wchłania po jakiejś godzinie. a laktoferynę na trądzik to stosowała już Kolastyna wiele, wiele lat temu... podoba mi sie krótkość składu, bardzo ograniczona ilość konserwantów i brak kompozycji zapachowej. synactive, czyli seria przeciwzmarszczkowa też jest naładowana zapychaczami (trójglicerydy), ale składniki aktywne są ciekawsze (peptydy). dla cer suchych może być OK. z drugiej strony skład INCI na próbkach synactive 30+ i synactive 40+ jest identyczny ("ujędrniający krem przeciwzmarszczkowy na noc" i "rewitalizujący krem ujędrniajacy na noc")..... Odpowiedz Link Zgłoś
ninaricii Re: Inside Prebiotine - opinie 04.07.10, 20:43 justy1 - o rany skąd Ty to wszystko wiesz, jesteś kosmetologiem czy kims w takim rodzaju? więc jaka jest Twoja ocena bo nie wiem jak mam ją traktować ? dobra? desrenia - Tobie nie zatyka porów? nie masz wrażenia o którym pisała Justy1 ? czegoś w rodzaju silikonu? Odpowiedz Link Zgłoś
desrenia Re: Inside Prebiotine - opinie 04.07.10, 17:48 Ja go mam od dwóch tygodni. Uzywam krem na noc prebiotine i mimo czasu trwania kuracji efekty są wiecej niż dobre. Jesli dodać, ze to polski produkt z polską ceną to warto sprobować. Odpowiedz Link Zgłoś
legionowianka30 Re: Inside Prebiotine - opinie 12.07.10, 10:26 witajcie, piszecie,że jest to dobry produkt. ale jak poprawia się wygląd skóry? czy jest mnie krostek, zaskórników jak to oceniacie? czy nadaje się do wrażliwej skóry? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ninaricii Re: Inside Prebiotine - opinie 07.11.10, 16:38 a więc... kupiłam synowi całą serie i po tym dłuższym czasie mogę napisać, że działa! teraz to przynajmniej moje dziecko ma święty spokój z trądzikiem no i ja z jego gadaniną, troche to czasu zajęło ale polecam każdemu, niech spróbuje i sam się przekona :) Odpowiedz Link Zgłoś
nubba Re: Inside Prebiotine - opinie 09.11.10, 10:13 Dla mnie nieoceniony jest żel punktowy z tej serii. Ogólnie mam nienajgorszą teraz cerę, ale wyskakują mi takie pojedyncze paskudztwa. Jak używam tego żelu, to już następnego dnia wygląda to spoko, a po dwóch faktycznie syfek znika praktycznie. Mnie to bardzo odpowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
surena Re: Inside Prebiotine - opinie 09.11.10, 20:42 a czy jak masz ten kłopot z pryszczem i stosujesz kuracje punktową czy nakładasz na to miejsce puder, korektor czy inne specyfiki czy omijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
daga4243 Re: Inside Prebiotine - opinie 14.11.10, 21:58 to chyba jeden z lepszych produktów to pielęgnacji twarzy o jakim słyszałam. Należy dodać jeszcze ze to produkt Polskiej firmy :D więc mamy się czym szczycić :D Odpowiedz Link Zgłoś
paolaa07 Re: Inside Prebiotine - opinie 05.01.11, 23:20 daga4243 - "o jakim słyszałaś" a uzywałas ich?? Mam 21 lat, tłusta cerę, i średnie problemy z trądzikiem. kupiłam serię Przeciwtrądzikową, żel do mycia i krem na noc. Miałam w planie jeszcze na dzień, ale.. dla mnie te kosmetyki to totalny niewypał. Wydałam prawie 90 zł, żelu uzywałam dwa razy dziennie, krem zawsze na noc, efektów absolutnie zadnych. Spokojnie moge powiedziec, że nawet przez pewniem moment było znacznie gorzej niż przez kuracją. O wiele leppiej działał na mnie zwykły zel do mycia twarzy dla nastolatek z avonu. Żelu zużyłam 2/3, krem skończyłam i na szczęście. Po 2 miesiacach trafiłam w szafce, przypadkiem, na opakowanie po kremie, i raz jesczze przeczytałam co na nim obiecują juz po 4 tygodniach. Roześmiałam się do łez. Ja absolutnie nie polecam. Strata czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś