Gość: Nikita IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 19.03.04, 21:20 Dziwczyny pomózcie. Bardzo chciałabym przytyć i zaokrąglić się tu i ówdzie a nie mam apetytu. Jak tego dokonać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcia Re: Jak przytyć? IP: *.icpnet.pl 20.03.04, 00:22 Mam podobny problem, tzn. chciałabym przytyć. Apetyt jest, ale mimo tego że jem dużo, wciąż jestem okropnym chudzielcem. Wiem, że nie wygląda to dobrze. Słyszę wiąż "Ojej! Ale ty jesteś chuda!" (i bynajmniej nie są to głosy zachwytu). Może zjada mnie jakaś choroba i należałoby pójść do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
ulkaula Re: Jak przytyć? 20.03.04, 01:57 chcialabym miec taki problem, a mam niestety odwrotny ale apetyt pobudzaja jablka oraz marchew surowe, mozesz kupic tez cos w aptece na pobudzenie apetytu a oczywiscie najlepiej skontaktowac sie z lekarzem lub dietetyczka ktora ulozy odpowiednia diete dla ciebie, zecze sukcesow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Jak przytyć? IP: *.icpnet.pl 20.03.04, 09:36 hmm...czy choroba?niektorzy są szczupli lub chudzi z natury. organizm łatwo spala wszystkie tłuszcze, itd. i jesli nie ma innych dolegliwosci, to pewnie nic nie jest. a co do pobudzenia apetytu mozna kupic takie syropki w aptece na pobudzenie apetytu Odpowiedz Link Zgłoś