aneczka-87 05.08.10, 21:37 Dziewczyny mam pytania czy orientujecie się jaki są ceny tego peelingu?Czy w ogóle są jakieś efekty po takim zabiegu? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wutausbruch Re: Peeling kawitacyjny 05.08.10, 23:57 wszystko zależy do gabinetu od 40zł do 200zł pewnie :) a efekty? ja nie widziałam zbyt wielu (mam cerę mieszaną skłonną do przesuszania w zimie). zdecydowanie bardziej odpowiadał mi piling migdałowy, po którym efekty widać natychmiast i długo się one utrzymują (robię raz na 4 miesiące). cena u mojej kosmetyczki 100zł a kawitacja 70zł Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Peeling kawitacyjny 06.08.10, 11:37 w moim mieście piling kawitacyjny kosztuje średnio ok. 50-100 zł. Do tego mogą dojść jeszcze ksozty ampułek używaneych po pilingu. Co do efektu, spektakularnego nie widziałam. Ale to może być plusem dla wrażliwej skóry... Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Peeling kawitacyjny 06.08.10, 12:18 jesli chcesz cokolwiek robic zainwestuj w kwas migdalowy, kawitacja jest nic nie warta Odpowiedz Link Zgłoś
wolandlodz Re: Peeling kawitacyjny 06.08.10, 14:45 Peeling kawitacyjny to na pewno dobra opcja dla cery wrażliwej. Oczyszcza pory z nadmiaru łoju, usuwa przebarwienia naskórkowe, poprawia strukturę blizn. Cena-możesz już znaleźć za 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: Peeling kawitacyjny 06.08.10, 16:06 ja płaciłam 70 i nie widzę efektów po 3 zabiegach...może trzeba tego więcej robić. pory jak miałam tak mam i generalnie nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: Peeling kawitacyjny 06.08.10, 16:29 W moim przypadku były dokładnie żadne. Odpowiedz Link Zgłoś
ola5777 Re: Peeling kawitacyjny 06.08.10, 19:09 Ja do tej pory robilam tylko mikrodermabrazje w Elite. Kawitacja mysle jest troszke slabszym zabiegiem niz mikrodermabrazja. Odpowiedz Link Zgłoś