Gość: ewcia252 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 17:22 Dziewczyny pomóżcie. Mam problem z poceniem.Stosowałam już różne antyperspiranty i nic nawet w zimie pocę się co bardzo przeszkadza.Co mam kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: pocenie IP: *.devs.futuro.pl 10.04.04, 17:24 kup antidral w aptece- ok 12 zl. Smaruj pachy przez 5 dni na noc, a po 5 dniach smaruj co drugi dzien! Moze torche piec na poczatku, ale lepsze to niz mokre plamy pod pachami:P I nie stosuj na swiezo ogolone pachy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoola Re: pocenie IP: *.Pohybel.Com 11.04.04, 21:10 Antidrial!!! :] Ja miałam identyczny problem.. grr... po prostu było to straszne... zwykłych bluzek nosić nie mogłam... Wolałam już się męczyć w jakichś sztucznych (niewidoczne plamy) niż chodzić z tym... bo mi nie chodziło o zapach... to to można łatwo zamaskować :]... ale te plamy grrr .... myślałam że nie wyrobie... to tłumaczenie "ja po prostu lubię sweterki" i "zimno mi"... grrr jak sobie to przypominam to az mnie zżera... ale idąc za głosem osób m.in. z tego forum, kupiłam antidrial (we wrześniu)!!i po prostu cudo.. myślałam że wszystkich wycałuje:]... taka byłam szczęśliwa :].. Teraz kiedy mam ten problem z głowy, jak chodze w normalnych kolorowych !!! bawełnianych bluzkach to mnie aż rozpiera :] Ja teraz stosuje raz na tydzień i mi wystarczy, bo gimnastykę mam tylko w pon i wtorki, a i pod koniec tygodnia to też suchutko :] Nawet dłużej, jak nic stresującego się nie zapowiada Teraz moje rady:] : 1.ja na początku stsowałam częściej-najpierw codziennie właśnie z 5 dni, potem co 2 dni, co 3... aż dojdziesz i poczujesz!!! że jest ok :]. 2. Nie drap!!! to naprawdę może na początku trochę swędzieć, ale nie drap się, bo będzie gorzej... ja już się nauczyłam, że jak zaczyna swędzieć, przetrzymuje i jest w porządku... w sumie sama zobaczysz, zaczniesz się drapać i po kilku razach się nauczysz ;P serio :] 3. Jak zaczniesz robić przerwy w stosowaniu na te kilka dni - smaruj sobie jakimś mocno nawilżającym kremem-łagodzi. 4. Nigdy nie stosuj na świeżo ogolone paszki!!! (patrz pkt 2!!! + mocne pieczenie) raz się sama przekonałam... nie radzę :]. Jak juz zapomnę a muszę, to lepiej naodwrót, jak na noc posmarujesz antidrialem, to rano spoko możesz ogolić - nie na odwrót! 5. Stosuj na noc, jak posmarujesz na dzień (podobno, tego nie próbowałam) nie zadziała bo się nie zdąży wchłonąć. 6. Niech się najpierw wsiąknie niż coś założysz, bo (podobno) może zepsuć blizki- piżamkę ;) 7. Ciesz się z suchego ubranka :] A ostatnio to śmiesznie- miałam zawody, kompletnie zmęczona... wszystko mokre, plecy, włosy, twarz, stopy... ale pod pachami sucho :D Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: pocenie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.04.04, 19:59 WITAM. PRZECIEŻ WRAZ Z POTEM WYDZIELANE SĄ SZKODLIWE SUBSTANCJE Z ORGANIZMU. CZY TEN ANTIDRIAL NIE JEST CZASEM SZKODLIWY? MOŻE JAKIŚ LEKARZ SIĘ WYPOWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: pocenie 11.04.04, 22:04 Mi tez dziewczyny z forum polecily antidral. Przedtem nie sadzilam, ze takie cos w ogole istnieje, zadne dezodoranty nie dzialaly a o bawelnianych bluzeczkach moglam tylko pomarzyc. Teraz nosze co chce, a jedyne co mnie jeszcze boli to suche/podraznione i podrapane paszki, bo ostatnio popelnilam karygogny grzech: wydepilowalam sie rano (kremem do depilacji) a wieczorem uzylam antidrala. To bylo koszmarne, teraz zrobilam sobie ponadtygodniowa przerwe, bo jak na moja skore to antidral jest naprawde mocny. Btw polecilam go wszystkim kolezankom :> chyba wykupily caly zapas w miescie :P I nie wszystkie reaguja takim swedzeniem jak ja, inne wiecej, inne mniej. Uzywam antidrala ok 3 razy na 2 tygodnie (trudno mi to ocenic :)))) Wydaje mi sie, ze stosowanie do przez 5 dni pod rzad na poczatku to jest troche za mocny 'atak'. Moim zdaniem lepiej uzyc 1 raz (nie zadziala od razu na drugi dzien, ale tez nie porani paszek), odczekac kilka dni i znowu. I uwaga bo odbarwia ubranka! Mi 'wybielil' ulubiona koszulke nocna :( Stosuje sie go na noc, bo wtedy gruczoly potowe sa mniej aktywne. Powodzenia :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia Re: pocenie IP: *.slp.pl 11.04.04, 22:16 tez polecam antidral! ja stosuję ok raz na tydzien (pamiętaj - koniecznie na noc) albo i rzadziej i mam suchutko! Odpowiedz Link Zgłoś
annag21 Re: pocenie 16.04.04, 12:57 czy stosując ten preparat raz na tydz. można stosować antyperspiranty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoola Re: pocenie IP: *.Pohybel.Com 17.04.04, 12:39 czy można... może można, ale nie ma to najmniejszego sensu... masz takie suchutkie paszki, że kolejna chemia nie jest potrzebna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asial Re: pocenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.04, 13:12 czy antidral można stosować przy nadmiernym poceniu stóp? Czy może jest do użytku tylko pod pachy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: pocenie IP: 213.199.204.* 16.04.04, 15:21 Antidral jest również do stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
saphira Re: pocenie 16.04.04, 18:53 Antidral to cudo!! Na początku też zastanawiałam się czy będzie potrzebny jeszcze dezodorant. Jest tak suchuteńko pod paszkami, że talk lekko perfumowany zupełnie mi wystarcza, właściwie bardziej dla zapachu, bo już nie jako ochrona przed poceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: pocenie 16.04.04, 20:54 A mnie niestety antidral tak okropnie uczulił.Sucho było rzeczywiście, ale wokół pach dzikie wykwity, krosty,swędzenie.Naprawdę załuję, że nie mogę go używać, ale dla mojej skóry okazał się za mocny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: pocenie IP: *.sk5.am.poznan.pl 17.04.04, 12:12 Gorąco polecam ETIAXIL, do nabycia w aptece, drogi (0k. 40-50 zł), ale GENIALNY. Nie ma lepszych, stosuję go od kilku miesięcy (tylko 2 razy w tyg., poza tym żadnych innych dezodorantów, nie potrzeba)i nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez niego. Przeczytaj więcej na ten temat na stronie www. wizaz.pl, ja tam właśnie go odkryłam. Ważne tylko, żebyś dokładnie stosowała się do zaleceń producenta i cierpliwie przeczekała objawy uboczne, bo NAPRAWDĘ WARTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona19 Re: pocenie IP: *.elomza.pl / 80.51.183.* 17.04.04, 15:58 Hej ja mam w domku o nazwie Antidral czy to jst to samo co ANTIDRIAL ?? Nazwa różni sie ejdną literką ale wole wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieto Re: pocenie IP: *.it-net.pl 17.04.04, 16:32 Czytałem na temat pocenia, wypowiedzi dotyczyły przede wszystkim dziewczyn. A ja jestem chłopem, a mam nawet wieksze z tym problemy. Nie ma takiej pory roku zeby była dla mnie łaskawa. A lato, to aż sie boję pomylec. No własnie, i unikac muszę ludzi. Oczywicie, oni nie znaja prawdziwych motywow mojego zachowania i przypisują moje zachowanie własnym motywacjom. A to ze np. zle wychowany, niesmiały, nie umiejący innych docenic, albo że gardzi innymi ..itp.Trwa to już od lat. Ale to juz teraz jest nieważne. Najwazniejszy jest Antidral i drugi jeszcze srodek. JUz zaraz udaję sie do apteki. Dziękuję tym osobom od ktorych poprzez internet dowiedziałem sie o istnieniu tego srodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoola Re: pocenie IP: *.Pohybel.Com 17.04.04, 20:59 tak tak, Antidral (bez "i") zwykła literówka, sorry :D. U mnie jest z taką zieloną nalepką... Pozdr. zoola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia20 Re: pocenie IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 19.04.04, 19:09 Ja też stosuję Antidral od tygodnia i jestem ZACHWYCONA! :D I szczęśliwa, bo nareszcie nie mam tych paskudnych plam na pomarańczowych czy czerwonych bluzkach :D I ręce mi się nie pocą na sprawdzianach :P Ale mam jedno pytanko. Otóż stosuję go również na stopy, gdyż też mi się bardzo pociły i brzydko pachniały. A jak jest teraz? Otóż nadal się pocą, ale nie pachną brzydko (i to jest dla mnie w sumie najważniejsze, bo jest to okropnie męczące). Ale czy po dłuższym stosowaniu przestaną się również pocić? Bo nie wiem czy oczekiwać takiego efektu czy nie... Pozdrawiam wszystkich używających tego rewelacyjnego kosmetyku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: pocenie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 19.04.04, 19:30 Czy ten Antidral jest w płynie jakby w kulce? Odpowiedz Link Zgłoś