Dodaj do ulubionych

prostownica

10.03.11, 15:48
orientujecie się może czy te prostownice z "metalowymi " płytkami słabiej prostują? Mam prostownicę z takim metalowymi płytkami i strasznie słabo prostuje włosy MIMO, że jest bardzo gorąca, moja druga prostownica kiedy jest tak gorąca jak ta pierwsza prostuje idealnie. Nie wiem co jest grane i tak z ciekawości pytam czy, któraś się orientuję, jak nie trudno.
Obserwuj wątek
    • setorika Re: prostownica 10.03.11, 18:28
      Zdecydowanie lepsza jest ceramiczna, najlepiej, jakby udało Ci się kupić fryzjerska = profesjonalną. Tą metalową nawet grzywki nie mogłam wyprostować :(
    • anna377 Re: prostownica 14.03.11, 10:37
      Wydaje mi się, że prostownica z metalową płytką i źle prostuje i bardzo niszczy włosy!
      • anisia_k Re: prostownica 14.03.11, 15:20
        to ci się dobrze wydaje. Fryzjer mnie przestrzegał przed prostownicami z metalowymi plytkami.
    • kawiarenka22 Re: prostownica 16.03.11, 16:49
      Też nigdy nie wiedziałam jaką dobrać prostownice do swoich włosów. Jak byłam ostatnio u fryzjerki, uświadomiła mnie, że profesjonalna prostownica wcale nie musi kosztować 300 zł. Pokazała mi prostownice turmalinową (niestety nie ma nic wspólnego z malinami :) ).
      Jej głównymi zaletami jest to, że podgrzewa włos od wewnątrz i od zewnątrz przez co daje większe bezpieczeństwo i lepszy efekt. Powiem, że efekt był super! Właśnie sama zaczęłam szukać takiej prostownicy. Zastanawiam się nad kupieniem takiej właśnie turmalinowej w sklepie internetowym Beliso. Akurat jest promocja. Prócz tego jest spory wybór innych prostownic. Jeśli wolałabyś ceramiczną to także takie znajdziesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka