18.03.11, 08:51
ostatnio zamierzam się na zakup produktów do stylizacji brwi z firmy ELF
nudelipstick.bloog.pl/id,5991131,title,Stylizacja-brwi-Elf-Studio-Eyebrow-Kit,index.html
a o kredce sie naczytałam że to odpowiednik Benefita High Brow - jako uniwersalny produkt: do linii wodnej, do brwi, jako rozświetlacz pod łuk

www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=112907/Eyebrow_Lifter_&_Filler/E.L.F./Brows
czy miał ktoś?
Obserwuj wątek
    • lonely.stoner Re: ELF 18.03.11, 10:56
      tez sie kiedys zamierzalam z kupnem roznych zreszta kosmetykow z Elfa- podobno sa bardzo dobre, a do tego dosc tanie. Ja poczytalam o nich na blogu takiej laski z Chicago ( chyba co tydzien kupuje jakies nowe i duzo testuje) Tekst linka
      • kasha77 Re: ELF 18.03.11, 11:52
        też słyszałam,że są dobre.
        • rydzyna1213 Re: ELF 19.03.11, 08:13
          ja juz mam mnóstwo kosmetyków Elf-a ale tych do stylizacji brwi jeszcze nie

polecam przede wszystkim mineralne produkty w tym Mineral Booster - super jest
          a baza mineralna jest porównywalna do Urban Decay a kosztuje ok..... 20 zł :-)
      • rydzyna1213 Re: ELF 19.03.11, 08:27
        lonely.stoner napisała:

> tez sie kiedys zamierzalam z kupnem roznych zreszta kosmetykow z Elfa- podobno
        > sa bardzo dobre, a do tego dosc tanie. Ja poczytalam o nich na blogu takiej las
        > ki z Chicago ( chyba co tydzien kupuje jakies nowe i duzo testuje) Tekst linka
        rzeczywiście - produkty do brwi tez oceniła - kupuje :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka