Gość: agga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 17:58 ratunku..mam mieszaną cerę,polecicie jakiś krem matująco-nawilżający?ostatnio kupiłam z clerasila,nieciekawy był tego efekt... mam policzki skłonne do podrażnień,więc to powinno być łagodne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mahdall Re: krem dla cery mieszanej IP: *.rene.com.pl 14.05.04, 19:06 zel-krem nivea visage young. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: krem dla cery mieszanej IP: *.warszawa.tktelekom.pl 15.05.04, 19:52 www.dermika.com.pl/mat_b/index.html poczytaj sobie na tej stronce - uzywam i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: krem dla cery mieszanej IP: *.icpnet.pl 17.05.04, 18:47 Eris, Forte 25+, Krem Nawilżająco-Matujący. Krem jest po prostu CUDOWNY.Wchłania się błyskawicznie, świetnie nawilża, a przy tym naprawdę skutecznie matuje; poprawiając wyraźnie stan cery od pierwszego użycia. Ma piękne, eleganckie opakowanie. Miałam cały zestaw próbek (oprócz maseczki) i muszę przyznać, że kremy są rewelacyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: krem dla cery mieszanej IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 12:44 Witam,też mam ten sam problem i też skusiłam się na tego okropnego clerasila-wypala brodę i policzki,ale na pleckach już tylko lekko mrowi -da się wytrzymać,dlatego odstawiłam go od buzi i smaruję tylko plecy.Tydzien temu odkryłam natomiast nową serię Miracullum,dla cery mieszanej od 25 lat,kupiłam energizująco -nawilżająco-normalizujący krem na noc,dla mnie b.dobry-szybko się wchłania,wygładza,nawilża a nie przetłuszcza cery.Kosztuje ok.18 zł.Jest też z tej serii krem na dzień-nawilżająco-matujący.Pozdrawiam.Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś