Dodaj do ulubionych

krem dla cery mieszanej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 17:58
ratunku..mam mieszaną cerę,polecicie jakiś krem matująco-nawilżający?ostatnio
kupiłam z clerasila,nieciekawy był tego efekt... mam policzki skłonne do
podrażnień,więc to powinno być łagodne.
Obserwuj wątek
    • Gość: mahdall Re: krem dla cery mieszanej IP: *.rene.com.pl 14.05.04, 19:06
      zel-krem nivea visage young.
      • Gość: Magdalena Re: krem dla cery mieszanej IP: *.icpnet.pl 15.05.04, 19:35
        :)
    • Gość: m. Re: krem dla cery mieszanej IP: *.warszawa.tktelekom.pl 15.05.04, 19:52
      www.dermika.com.pl/mat_b/index.html

poczytaj sobie na tej stronce - uzywam i jest super
      • Gość: MM Re: krem dla cery mieszanej IP: *.icpnet.pl 17.05.04, 18:47
        Eris, Forte 25+, Krem Nawilżająco-Matujący. Krem jest po prostu CUDOWNY.Wchłania się błyskawicznie, świetnie nawilża, a przy tym naprawdę skutecznie matuje; poprawiając wyraźnie stan cery od pierwszego użycia. Ma piękne, eleganckie opakowanie. Miałam cały zestaw próbek (oprócz maseczki) i muszę przyznać, że kremy są rewelacyjne!
    • Gość: M.G. Re: krem dla cery mieszanej IP: *.icpnet.pl 18.05.04, 19:08
      ):)
    • Gość: aga Re: krem dla cery mieszanej IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 12:44
      Witam,też mam ten sam problem i też skusiłam się na tego okropnego
      clerasila-wypala brodę i policzki,ale na pleckach już tylko lekko mrowi -da się
      wytrzymać,dlatego odstawiłam go od buzi i smaruję tylko plecy.Tydzien temu
      odkryłam natomiast nową serię Miracullum,dla cery mieszanej od 25 lat,kupiłam
      energizująco -nawilżająco-normalizujący krem na noc,dla mnie b.dobry-szybko się
      wchłania,wygładza,nawilża a nie przetłuszcza cery.Kosztuje ok.18 zł.Jest też z
      tej serii krem na dzień-nawilżająco-matujący.Pozdrawiam.Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka