bzdura24 25.05.04, 13:05 czy wiecie moze, co mogloby pomoc mojej biednej twarzy? mam niesamowicie wrazliwa cere, ze nawet podczas spania musze uwazac, by za bardzo twarz nie dotykala niczego... jakis kosmetyk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mantha Re: wrazliwa cera :( 25.05.04, 13:06 Pisze to po raz chyba 232734327413 ale mi pomoglo: odstawienie wszystkich kosmetyków, mycie buzi jedynie phisiogelem, potem dodalam jeszcze krem tez phisiogel i twarz jak nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: wrazliwa cera :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 13:36 Co to jest phisiogel? Skąd się go bierze i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: wrazliwa cera :( IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 13:47 z apteki Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: wrazliwa cera :( 26.05.04, 10:25 Gość portalu: mama napisał(a): > Co to jest phisiogel? Skąd się go bierze i za ile? W aptece - zel do mycia kosztuje ok 25 zl, a krem ok 35 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: wrazliwa cera :( IP: *.wroclaw.mm.pl 25.05.04, 23:55 mojemu męzowi alergikowi bardzo pomogła seria Sensibio z Biodermy ( apteka ) znikły wszystkie zaczerwienienia i łuszczące się placki na policzkach, skóra wygląda po prostu zdrowo sam nie mógł uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: wrazliwa cera :( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 08:23 Wyobraż sobie, że mi krem Sensibio Forte który ma łagodzić podraznienia, szkodzi niesamowicie. Jestem po nim czerwona jak burak az sie boje zastosowac Sensibio DS. I bądz tu mądry. Ostatnio stosuje Alantan plus krem na zmiane z Lipobase i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: wrazliwa cera :( IP: *.wroclaw.mm.pl 26.05.04, 18:47 Miałam na myśli Sensibio Flush Biodermy Odpowiedz Link Zgłoś