kasha77 13.10.11, 19:24 czy można tym też zmywac oczy?i czy rzeczywiście jest takie fajne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rocambolesca Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 13.10.11, 19:33 Miałam miniaturę tego żelu, jest fatalny. Straszliwa maź. Próbowałam go stosować i na suchą skórę twarzy i na mokrą, nie sprawdził się na żadnej. Osobiście nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 14.10.11, 09:01 znowu nikt?? ja to ma szczęscie do tematów;/ehh Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: do rocambolesci 14.10.11, 22:24 chyba nikt ci nie wytlumaczyl jak go stosowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
rocambolesca Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 14.10.11, 21:27 Przecież ja się wypowiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 14.10.11, 22:16 ale to,że to maź to ja wiem,ale ja lubię takie tłuste zmywacze-ostatnio miałam olejek Chanel,ale nie wiem czy do oczu...i jeszcze jedna opinia by się przydała:) Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 14.10.11, 22:21 kasho77 jesli lubisz cos 3 w jednym polecam, nie zgodze sie z przedmowczynia, chyba nie umiala stosowac tego produktu, bo zmywamy go na koncu woda!! pieknie pachnie, lagodnie ale gruntownie oczyszcza, zamienia sie w olejek by po uzyciu wody zmienic sie w emulsje... generalnie nie ejst to produkt do zmywania oczu ale na swoja odpowiedzialnosc mozesz:) ja to robilam...bo lubie zmywac twazr cala od razu, by pozniej poprawic woda micelarna:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 14.10.11, 23:13 własnie dokładnie tak robiłam z Chanelem:)oczy pięknie zmywał i nie podrażniał-jedyn minus to cena:)i tak się zastanawiałam na tym Clarinsem...a może jest coś podobnego,lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 15.10.11, 09:16 spokojnie mozesz sprobowac:) no z perfumeryjnych nic tanszego i w podobnym stylu nie ma raczej....kanebo tez drogie, choc z punktu wydajnosci produktu...to sie lepiej oplaca, tam tez jest olejek.. a sluchaj czasem sa przeceny na eisenberga, tam jets wspanialy zel do demakijazu, taki bogaty zel..tylko ze on nie jest tlusty... Odpowiedz Link Zgłoś