Dodaj do ulubionych

Clarins Pure Melt Cleansing Gel

13.10.11, 19:24
czy można tym też zmywac oczy?i czy rzeczywiście jest takie fajne??
Obserwuj wątek
    • rocambolesca Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 13.10.11, 19:33
      Miałam miniaturę tego żelu, jest fatalny. Straszliwa maź. Próbowałam go stosować i na suchą skórę twarzy i na mokrą, nie sprawdził się na żadnej. Osobiście nie polecam.
      • kasha77 Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 14.10.11, 09:01
        znowu nikt?? ja to ma szczęscie do tematów;/ehh
      • coco_angel Re: do rocambolesci 14.10.11, 22:24
        chyba nikt ci nie wytlumaczyl jak go stosowac..
    • rocambolesca Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 14.10.11, 21:27
      Przecież ja się wypowiedziałam.
      • kasha77 Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 14.10.11, 22:16
        ale to,że to maź to ja wiem,ale ja lubię takie tłuste zmywacze-ostatnio miałam olejek Chanel,ale nie wiem czy do oczu...i jeszcze jedna opinia by się przydała:)
    • coco_angel Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 14.10.11, 22:21
      kasho77 jesli lubisz cos 3 w jednym polecam, nie zgodze sie z przedmowczynia, chyba nie umiala stosowac tego produktu, bo zmywamy go na koncu woda!!
      pieknie pachnie, lagodnie ale gruntownie oczyszcza, zamienia sie w olejek by po uzyciu wody zmienic sie w emulsje... generalnie nie ejst to produkt do zmywania oczu ale na swoja odpowiedzialnosc mozesz:)
      ja to robilam...bo lubie zmywac twazr cala od razu, by pozniej poprawic woda micelarna:)
      • kasha77 Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 14.10.11, 23:13
        własnie dokładnie tak robiłam z Chanelem:)oczy pięknie zmywał i nie podrażniał-jedyn minus to cena:)i tak się zastanawiałam na tym Clarinsem...a może jest coś podobnego,lepszego?
        • coco_angel Re: Clarins Pure Melt Cleansing Gel 15.10.11, 09:16
          spokojnie mozesz sprobowac:) no z perfumeryjnych nic tanszego i w podobnym stylu nie ma raczej....kanebo tez drogie, choc z punktu wydajnosci produktu...to sie lepiej oplaca, tam tez jest olejek..
          a sluchaj czasem sa przeceny na eisenberga, tam jets wspanialy zel do demakijazu, taki bogaty zel..tylko ze on nie jest tlusty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka