Dodaj do ulubionych

Odpowiednik Healthy Mix Bourjois

26.05.12, 15:36
Poszukuje podkładu. Odpowiadał mi Bourjois Healthy mix, ale chciałabym kupić teraz coś innego. Może wy znacie podkład o podobnych jak ten właściwościach, chętnie z górnej półki (tylko nie Nars sheer glow) i mogłybyście go polecić? Mam skórę mieszaną, mocno się nie przetłuszczam, mam malutkie przebarwienia koło nosa, generalnie nie potrzebuje wielkiego krycia, chce coś po czym skóra wygląda ładnie, jest rozświetlona.
Obserwuj wątek
    • kasha77 Re: Odpowiednik Healthy Mix Bourjois 26.05.12, 16:19
      kiedys podobny był pro lumiere chanel,ale już go nie ma:( teraz trochę podobny jest ten nowy pomarańczowy z Rimmel, ewentualnie diorskin nude.
      • kasha77 Re: Odpowiednik Healthy Mix Bourjois 26.05.12, 16:22
        za szybko wysłałam:) dioskin nude gel compact.moim zdaniem na lato jest super.
    • nessie-jp Re: Odpowiednik Healthy Mix Bourjois 26.05.12, 21:30
      Hm, już chciałam lecieć z polecaniem, ale to, co chciałam polecić, jest akurat odwrotne do tego, czego szukasz: mocno kryje i jest z niskiej półki :D :D

Niemniej, powodzenia i pochwal się, jeśli znajdziesz zastępnik. Też lubię Healthy Mix, ale mam ochotę na odmianę.
      • sabriel Re: Odpowiednik Healthy Mix Bourjois 26.05.12, 22:42
        Niska półka by mi tak bardzo nie przeszkadzała, ale nie chce mocnego krycia. To co było dla mnie dobre kiedyś, dziś się już nie sprawdza.Nie świecę się tak bardzo, nie potrzebuje mocnego matu i krycia. Jak wstaję rano bardziej zależy mi na upiększeniu i rozświetleniu buzi.
        HM Bourjois właśnie mi to zapewnia.
        Myślałam nad Makeup Forever High Definition, Smashbox High Definition Healthy FX oraz Daniel Sandler Invisible Radiance foundation, ale nie wiem czy to jest to czego właśnie szukam...
        • kasha77 Re: Odpowiednik Healthy Mix Bourjois 26.05.12, 23:13
          też za mną chodzi Sandler,podobno BARDZO dobre ma podkłady...ale najpierw muszę wypaprac wszystko co mam:)
          • sabriel Re: Odpowiednik Healthy Mix Bourjois 27.05.12, 11:54
            Zapomniałam jeszcze o Neutrogena Healthy skin, chyba też trochę podobny do Bourjois.
            • kasha77 Re: Odpowiednik Healthy Mix Bourjois 27.05.12, 13:02
              z tego co wiem w Polsce nie ma kolorówki Neutrogeny,więc ciężko nam będzie powiedziec.
              • sabriel Re: Odpowiednik Healthy Mix Bourjois 27.05.12, 14:10
                Nie ma, na allegro są.
                A podkład Daniela Sandlera można zamówić z zagranicznych sklepów internetowych.
                • kasha77 Re: Odpowiednik Healthy Mix Bourjois 27.05.12, 14:19
                  wiem:) w sumie niewiele kosmetyków kolorowych kupuję w polskich sklepach,większosc przez internet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka