Dodaj do ulubionych

Headlines.

01.07.04, 18:12
Chciałbym spytać Was o opinie na temat tego zabiegu, o efekty i o cenę.
Dziękuję z góry za odp.
:)
Obserwuj wątek
    • klara-klara ktoś pomoże?:) (nt) 01.07.04, 22:10
      • anula36 Re: ktoś pomoże?:) (nt) 01.07.04, 22:26
        nie dotarlam do headlines:(
        Fryzjerka do ktorej mam zaufanie mi odradzila twierdzac ze przy wlosach do
        ramion nei bedzie efektu i ze dobre sa dla krotkich wlosow. W salonach Trendy
        to ok 80 zl na krotkie wlosy.
        poza tym podobno jednak wlosy sie troche niszcza przynajmniej takie podatne na
        zniszczenie jak moje:(
        Na razie odpuscilam.
        • klara-klara Re: ktoś pomoże?:) (nt) 01.07.04, 22:45
          No właśnie słyszałam, że na krótszuch lepije, ale takie do ramion jeszcze się kwalifikują..
          Dziękuję za odp.
          • Gość: bleble Re: ktoś pomoże?:) (nt) IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 22:51
            a co to sa te headlines? pierwsze slysze. jakiegos rodzaju pasemka?
            • klara-klara Re: ktoś pomoże?:) (nt) 01.07.04, 22:56
              To jest rodzaj trwałej, podnoszącej włosy, szczególnie polecanye włosom cienkim i mało gęstym.
              • anula36 Re: ktoś pomoże?:) (nt) 01.07.04, 23:38
                tyle,ze mnie powiedzial fryzjerka i nie mam powodu jej nie ufac ( w koncu na
                tym by zarobila + napiwek)ze takie cienkie wlosy jak moje i tak sie podniszcza:(
                • klara-klara Re: ktoś pomoże?:) (nt) 01.07.04, 23:40
                  No, mozlwie...każda chemiczna "obróbka" włosa niszczy...Dlatego pytałam o efekty...wiem, że one trwają kilka tygodni, choć czytałam też, że parę dni...A potem włosy są takie jak przed zabiegiem, no, i na pewno w słabszej kondycji.
                  • Gość: dominiqa Re: ktoś pomoże?:) (nt) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:27
                    Ja miałam, jakieś dwa, może trzy lata temu. Na włosy do podbródka. Mam dobre
                    wspomnienia, włosy się mniej przetłuszczały i świetnie układały a z tym miałam
                    spory problem, bo mam cienkie włosy, nie podatne na układanie. zrobiłam tylko
                    jeden błąd, po headlinsie, trzy tygodnie później wykonałam balejage. No i już
                    nie było tak fajnie. Najważniejsze by zabieg wykonał dobry fryzjer i nie
                    zniszczył wło
                  • anula36 Re: ktoś pomoże?:) (nt) 02.07.04, 09:49
                    efekty podobno do 6 tygodni.
    • iskierka4 Re: Headlines. 02.07.04, 10:19
      Mi fryzjerka tez odradza. Mam wlosy rozjasniane na blond. Powiedziala ze przy
      takich strasznie sie zniszcza i nie warto wykonywac tego zabiegu. Na cienkie
      tez nie poleca. Raczej na takie normalne albo dosc grube zeby im dpodac
      objetosci. Nie mam powodu zeby jej nie wierzyc poniewaz moglaby skasowac i
      wykonac zabieg a o reszte niech sie martwie sama . A ona tak nie zrobila. Choc
      inna fryzjerka barzdo mnie namaia :|
      • Gość: bea Re: Headlines. IP: *.man.ats.pl 02.07.04, 10:50
        ja mam włosy cienkie i "oklapnięte", robiłam sobie heaslines rok temuw salonie
        welli zapłaciłam ze wszystkimi "bajerami" 170,- zł tz.odżywianie, nawilżanie i
        kolory 2 czyli pani kładła mi tzw. emulsję ,która nadaje się od razu po zabiegu
        do położenia i nie niszczy włosów.prawdę mówiąc byłam zadowolona , trzymało się
        to na moich włosach jakieś 2 2,5 miesiąca (fakt końcówki włosów były trochę
        zniszczone , ale po 2 tygodniach scięłam i po bólu)
        wybór należy do ciebie,ja osobiście wolę headlines niż trwałą
        • Gość: malaga1234 do Bei IP: *.escom.net.pl 02.07.04, 11:11
          A gdzie Ci robiono tę trwałą? W Wawie? Jeśli tak ,poleć mi tę fryzjerkę,dobrze?
          Dzięki
          • penelope_75 podnoszenie włosow 02.07.04, 11:36
            ja robiłam 2 razy. Za pierwszym razem było super za drugim już nie.
            Niestety, włosy sie niszczą po tym zabiegu, wiec trzeba je ciągle odżywiać. Ja
            mam włosy do ramion, bardzo cienkie. Za pierwszym razem miałam bardzo fajny,
            delikatny skręt, podniesienie u nasady włosów minimalne (raczej nie liczcie na
            spektakularne efekty podnoszenia). Skręt trzymał się 1 miesiąc, później po
            troszku sie rozprostowywał. Za drugim razem i skręt był kiepski i podniesienie
            mizerne.
            Słyszałam opinię, ze po zabiegu nie powinno się myć włosów przez ok. 48 godzin.
            Nie wiem czy to prawda czy bujda, ale to może dlatego drugi raz mi nie
            wyszedł :)
            No i faktycznie na krótszych włosach efekt powinien być lepszy
            • Gość: bea Re: podnoszenie włosow IP: *.man.ats.pl 02.07.04, 13:26
              tak po tym zabiegu nie wolno myć włosów przez ok.48 godz. a zabiegi należy
              wykonywać tez nie za często ( nalepiej co 3-4 miesiace ) i cały czas nawilżać,
              regenerować i odżywiać włosy.
              akurat na moich włosach, przy zabiegu z "welli" headlines trzymał się ok.3
              miesięcy, ale to zależy od strukrury włosa i od wielu czynników.
              pozdr.
          • Gość: bea Re: do Bei IP: *.man.ats.pl 02.07.04, 13:21
            przykro mi , ale to nie było w W-wie,tylko 0k.100km od W-wy.
            pozdrawiam
    • klara-klara Re: Headlines. 02.07.04, 23:14
      Dziękuję bardzo, wiem już co chciałam...Może się skuszę, choć cena nie trochę odrzuca:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka