Dodaj do ulubionych

Wyciskarka do soków

25.02.13, 17:04
Witam serdecznie :)
Przez lata byłam czytaczem tego forum.
Dzięki niemu bardzo wiele zyskałam ja i moje otoczenie.
Postanowiłam założyć znów konto na gazecie, aby m.in. czerpać z wiedzy kompetentnych czytaczy :)
Do sedna...
Czy macie jakieś doświadczenia z wyciskarkami do soków?
Zastanawiałam się nad zakupem, ciekawa jestem, czy macie jakieś doświadczenia.
W międzyczasie natrafiłam na różne poglądy o szkodliwości soków - można zwariować od ilości sprzecznych informacji. Dojrzałam już chyba do decyzji, że picie świeżych, warzywnych soków (szczególnie z warzyw kapustnych, ziół) może być dobrym urozmaiceniem diety (lub wspomagać proces zdrowienia).
Pozdrawiam
I..
Witam :)
Obserwuj wątek
    • kuchareczka_80 Re: Wyciskarka do soków 26.02.13, 16:34
      Ponawiam pytanie, które z mojej strony jest bardzo serio, bo konkretnych informacji w Internecie od użytkowników takiego produktu nie namierzyłam, a na czterech forach nikt nie napisał mi w tym wątku ani słowa...
      Nie wiem, jak to interpretować, więc proszę nawet o jasny wpis, że nie obchodzi Was taki sprzęt lub cokolwiek, co może będzie dla mnie użyteczne jako osoby, która wczoraj założyła nicka z nadzieją, że bezpośredni kontakt z ludźmi na forum pomoże mi w znalezieniu informacji, których nie mogłam sama namierzyć w sieci...
      ( a znalazłam różne, od takich, że soki to trucizna przez soki leczące raka)
      Mam konkretne oczekiwania i pytania, więc jeśli możecie cokolwiek napisać i polecić, to będę wdzięczna, bo staję się coraz bardziej frustrowana oczekiwaniem na reakcje ludzi.
      Proszę o pomoc...
      • mamu-tka Re: Wyciskarka do soków 21.03.13, 10:41
        Zawsze tematy o sokach mnie interesują. Ja mam sokowirówkę i wyciskarkę do cytrusów. Nie wiem czym różni się od wyciskarki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka