Gość: Ona IP: *.ssk.com.pl 09.08.04, 08:02 Chciałabym zapytać o trwałość tego zapachu. Bardzo mi się podoba i chcę go kupić. Poprzednio używałam Rash2 i niestety okazał się mało trwały. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a.m Re: Gucci II IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.04, 08:56 zrob tak jak ja to robie idz do perfumeri i wypsikaj sie tym bedziesz wiedziec i musze powiedziec ze gucii rush 2 podoba mi sie bardziej..ale faktycznie zeby nim pachniec trzeba chodzi z butelka w torebce i sie ciagle psikac:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Gucci II IP: *.ssk.com.pl 09.08.04, 16:09 Dzięki! Wypsikanie sie w perfumerii jest rozwiązaniem ale...Wydaje mi się, że testery są mocniejsze niż "to co później kupuję". Chciałam poznać opinię kogoś kto nosi Gucciego II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: Gucci II IP: *.tele2.pl 10.08.04, 15:11 to jeden z tych zapachów, które szybko przestają być wyczuwalne dla osoby je noszącej. z tego co pamiętam (przestałam w połowie butelki używać), zapach był wyczuwalny dla otoczenia, ale tego bliższego, np przy przytuleniu. są podobno dwie szkoły zapachów, francuska kładzie nacisk na to, żeby zapach był wyczuwalny właśnie przy przytuleniu, kontakcie, zaś amerykanska, z właściwą sobie subtelnością, raczej na to,żeby twoj zapach wrzeszczał: uwaga, idę! rush 2 hołduje tej pierwszej. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: Gucci II IP: *.tele2.pl 10.08.04, 15:13 sorry - z właściwym mi roztargnieniem opowiedziałam ci o rush 2, który miałaś. Gucci II nie używałam. wybacz roztargnienie, we wtorki mam najwięcej pracy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Gucci II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 11:12 Ktore perfumy Gucci lubicie najbardziej i dlaczego dziewczyny..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Gucci II IP: 217.153.18.* 11.08.04, 12:22 mam, psikam sie i ladnie pachne:-)polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś