Dodaj do ulubionych

TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;)

14.08.04, 21:00
Drogie Panie,

przewijający się motyw Allegro, transakcji i nie zawsze uczciwych komentarzy
zaowocował już wieloma wątkami na temat transakcji na Allegro.

Proponuję, abyśmy podzieliły się własnymi doświadczeniami - piszcie, u kogo
kupujecie i kogo możecie polecić "w ciemno", bo nigdy się na wymienionej
osobie nie zawiodłyście.

Zaznaczajcie też, proszę, CO OFERUJE DANY SPRZEDAWCA, np. kolorówka,
pielęgnacja, perfumy, dodatki, kosmatyki do włosów itp.

Proponuję też ZACHOWAĆ ORYGINALNĄ PISOWNIĘ NICKÓW! To ważne, bo ułatwi potem
wpisywanie w wyszukiwarkę Allegro!
Obserwuj wątek
    • ama3 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 14.08.04, 21:03
      goldwell-prof

jak nazwa wskazuje - Goldwell (produkty do wlosow)
      • naila Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 16.08.04, 12:12
        goldwell-prof kupowałam kilka razy. Oryginalne preparaty do włosów, rzetelnie i
        szybko.
        • Gość: fi Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.04, 09:28
          Parę razy kupowałam u niego i przymierzam się do kolejnych zakupów.
          • Gość: spoonka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: 80.51.240.* 27.06.05, 16:28
            eversun_pl
            sprzedaje kosmtyki firmy de Noyle;s, Vivean i Exclusive Bronze. Wszystko zawsze
            spraweni idzie. Cześć rzeczy można dostać w jego sklepie
    • voluptas Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 14.08.04, 21:07
      Ja zaczynam ;)

Na Allegro kupuję 3 lata, ok 400 transakcji na koncie, u każdej z wymienionych
      osób kupowałam co najmniej 3 razy, u niektórych i 20 ;) U wymienionych
      sprzedawców nie miałam żadnych problemów przy wysyłce i opakowaniu towaru,
      wątpliwości co do oryginalności i daty ważności, ani problemów z kontaktem.

-Oriana- -> kolorówka
      zabcok -> kolorówka + pielęgnacja
      gregwu -> kolorówka + pielęgnacja
      mmagu -> kolorówka + pielęgnacja
      magdaderk -> kolorówka + pielęgnacja
      make-up -> kolorówka
      BRESKA -> kolorówka
      ericossos -> kolorówka + pielęgnacja

mateusz124 -> perfumy + kolorówka
      grycek -> perfumy + kolorówka

pozdrawiam ;)

kto następny?
      • Gość: ziereal Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 14.08.04, 21:25
        KOLORÓWKA- oriana, zabcok, gregwu,mmagu,magdaderk,ericossos,apanonar
        (testerki),arkadino179(tez testerki w duzej ilosci),
        zakatek1,izajaku1,czarna69, szoumik, baby -doll
        SREDNIA POLKA-Kolorowka, Leman60, Jaglinski,Amoka7, Tolki78, Ziorek(aczkolwiek
        zdarzaja sie wpadki, i bywa chamski, wpadki-pod wzgledem nie oryginalnosci, ale
        czas przesylki itp).
        Perfumy- mateusz124, szyll, grycek, gregorydek(duzo testerow),jarekmiki
        (najtansze oryginalne testery), OFC, LYSYMA,Wanilja,aniagd(kiedys zbyszekgd),
        madmax57,read in english-testery,wiecej poki Co nie pamietam.Generalnie jak
        ktos juz wspominal, trzeba kierowac sie zasada zdrowego rozsadku , 100ml
        oryginalnych Chanel za 69zł nikt nie sprzeda-chyba ze to podrobka.Ponadto
        podrobkowicze najczesciej podrabiaja najbardziej popularne zapachy typu- kenzo
        flower, hugo boss deep red, chanel chance itp..i maja tego po 60 sztuk:).
        Nawet miniaturki sie podrabia, a juz na kopy jest roznego rodzaju perfum w
        penach-nie wystepujace w naturze (8ml 14,99, peny robi tylko dali, podobno
        zaczal kenzo, ale inaczej wygladaja niz te oferowane przez sprzedawców na
        allegro)
        pzd
        • balbina_alexandra Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 14.08.04, 21:41
          -Oriana-, Zabcok, gregwu, Klubofaza, ericossos - kupuję od nich kolorówkę, choć
          jesli chodzi o Zabcoka to ryzykowałam równeiż pielęgnację. Średnia półka -
          magdaderk, Damola, Jaglinski, amoka7. A i jeszcze Babsss, dzięki niemu
          skompletowałam sobie kremowe cienie Revlona...
          Perfumy - Jarekmiki, Mateusz 124, Grycek, Szyll. Wanilja - ma też oryginalne
          luksusowe kremy La Prairie za niezłą cenę.

Niektóre z wymienionych tu osób dla mnie mogłyby nie istnieć, np arkadino,
          myslałam że umrę jak kiedyś na jednej z jego aukcji zobaczyłam krem
          koloryzujący z serii Guerlaina wycofanej 4 lata temu. Nie jest to dla mnie
          wiarygodny sprzedawca. Ja kupowałam u Ziorka przed tymi aferami, ale teraz tez
          już nic nie kupię, jego chamskie komentarze mnie zraziły. Read in english - nie
          przeczę to co ma teraz wygląda mi na oryginały, ale pamiętam jak kiedyś
          sprzedawała peny! Nie pamiętam czy to był obecny nick czy inny.
          Zalecam ostrożność przy zakupach średniopólkowej kolorówki, coraz więcej się
          jej podrabia - widziałam podróbki Bourjois, sporo osób nacięło się na podkłady
          Loreala i Maxa Factora - pamiętam kolesia który miał np po 100 sztuk podkąłdu
          Lasting Performance Maxa Factora!

Omijam równiez szerokim łukiem osoby typu Izajaku, bo z zasady nie kupuje
          próbek i nienawidzę takiego procederu...
          • Gość: tekla Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 14.08.04, 22:00
            Moje ostatnie udane zakupy na allegro:

1. Barti_N => woda toaletowa Chanel, 100% oryginal (dla mamy,ona by sie poznala
            na podrobie :)

2. goraczka => Tester Naomi Campbell, 100% oryginal

Szybka transakcja i mili sprzedajacy.
          • ziereal Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 14.08.04, 22:59
            co do arkadino, to ja akurat kupowalam u niego testerek podkladu diora, na
            pewno nowy, na pewn oryginalny-i za bardzo niska cene..Nie przygladalam sie
            pielegnacji, tudziez innym kosmetykom, ale na pewno gdybym zamierzala kupic,
            zajrzalabym najpierw chociazby na strone firmowa danej firmy.
            CO do probek, zgadzam sie, nie podoba mi sie handlowanie nimi, ale niestety -w
            Polsce jak jest , kazdy widzi, zdobycie probki to powod do dumy i chwaly, bo
            przecietnemu smiertelnikowi rzadkos ie to udaje. Z drugiej strony, wole kupic
            te 5ml za 10zł-i wiedziec czy warto sie pakowac w cos wiekszego, niz w ogole
            nie kupic i stracic:)
            Faktem jest tez, ze wiele osob-np kosmetyk2004 ma te probki po niskich cenach,
            przykladowo 12ml Dune-po 35zł(miniaturka 5ml tyle kosztuje), 15 ml
            contradiction-tyle samo. Wiec to nie jest juz taki zly interes.
            pzd
            co do read in english-nie wiem co kiedys sprzedawała, jezeli faktycznie peny,
            to juz nie mam ochoty u niej kupic nic:)
          • benita5 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 22.09.04, 13:11
            Orianę także polecam. Kiedyś kupowałam u Arkadino179 i ma bardzo tanie
            miniaturki. Mi przypasowało. Transakcja też sprawna i bez zarzutu...natomiast
            nie wiem co miał w ofercie wcześniej.
            • Gość: lalique Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:35
              up
        • margaretka2002 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 23:11
          Mam pytanie (moze naiwne) - jakie sa sposoby na rozpoznanie podrobki perfum na
          pierwszy rzut oka? Piszesz o nieistniejacych wersjach - to mi przemawia do
          wyobrazni, podobnie jak nieprawdopodobnie niska cena, ale czy jest cos jeszcze,
          na co trzeba zwracac uwage?
          Wygladasz na zorientowana, wiec prosze o odpowiedz!
          Pozdrawiam,
          M.
          • ziereal Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 16.08.04, 00:20
            margaretka2002 napisała:

> na co trzeba zwracac uwage?
            > Wygladasz na zorientowana, wiec prosze o odpowiedz!
            > Pozdrawiam,
            > M.

nie jestem az tak zorientowana.:). Tak, cena to wazny wyznacznik,tzn wiadomo,
            ze za 70zł 100ml Chanel nie ma szans dostac, a wiele , wiele osob wlasnie za
            tyle oferuje podroby:) w hurtowych ilosciach. Znikaja jedni (Zawieszaja im
            konto), pojawiaja sie drudzy, nastepni (albo CI sami, tylko z nowym kontem;)},
            i tak to sie kreci.
            Spojrz na allegro, ile jest tzw penow-8ml za 14,99. I wszystko to podroby:), a
            raczej cos co nie istnieje, bo tak jak pisalam, peny robi tylko Dali , zaczyna
            Kenzo i ewentualnie sa GWP przy zakupach,ale to raczej nie u nas(i wygladaja
            zupelnie inaczej:)}
            Aha,komentarze tez sa wazne, sprzedawcy sprzedajacy oryginaly rzadko maja
            negatywy podwazajace oryginalnosc, z reguly dotycza one jakichs niuansow (nie
            zawsze, zdarzjaa sie zlosliwi kliencie nie znajacy sie na rzeczy, ale nie
            zdarza sie to tak czesto)
            Potem patrzysz na real photo, jesli wiesz jak wygladac oryginal (ze
            szczególami), to mozesz porownac z tym co widzisz na zdjeciu (niektorzy tych
            zdjec nie maja, np jarekmiki , ktory sprzedaje testery, ale sa oryginalne, a
            robienie zdjec hurtowo , w przypadku gdy ma sie juz wyrobiona marke i stala
            klientele, najwyrazniej nie przez wszystkich jest uwazane za koniecznosc).
            No i korzystac z opcji - "Zadaj pytanie sprzedajacemu". Czesc z nich bojac sie
            negatywa, przyzna ,z e nie jest pewna co do oryginalnosci towaru, zeby potem
            nie bylo problemow:) (czesc, a czesc oczywiscie nie).
            Aha, niektorzy sprzedaja na allegro nietrafione prezenty-perfumy itp, wtedy
            mozna kupic jeszcze taniej niz u stalych sprzedawcow, ale to przypadki
            wyjatkowe.
            ja korzystam jeszcze z pomocy forumowiczow z forum prywatnego"o perfumach", bo
            jest tam mnostwo osob, ktore bardzo dobrze wiedza, jak powinna dana butelka
            wygladac, gdy ja np nie jestem pewna
            pzd:)
            • margaretka2002 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 16.08.04, 01:19
              Dzieki.
              Ja na razie zaopatruje sie w sklepach wolnoclowych LOTu (ale tylko na pokladzie
              i tylko z internetowej oferty specjalnej tzw. pre-order) oraz w USA - w
              internecie i u Hindusow na ulicy (zawsze mozna wytargowac J'adore za 20 $). Nie
              wydaje mi sie, zeby to byly podroby, bo wygladaja idealnie i pachna dobrze i
              dlugo. Jestem tylko ciekawa, skad oni maja te perfumy (zwlaszcza testery).
              Generalnie kosmetyki sa tansze wszedzie poza Polska (nawet w sklepach) i to
              jest smutna konkluzja.
              Pozdrawiam.
              M.
            • Gość: kobieta podroby IP: *.pkobp.pl 30.11.04, 13:42
              trudno jest okreslic. moja kolezanka kupila chanela. facet sprzedawal hurtowo.
              oczywscie pobieglysmy do perfumerii i po zapchachu okazalo sie ze podroba. iiny
              zapach i po 15 minutach nie bylo nic czuc a chanel slynie z tego ze zapach ma
              bardzo trwaly.
              komentarze na stronie tego goscia byly same pozotywne. ze super itd. poprostu
              ludzie sie nie znaja i wypisuja bzdury. ja nie kupuje perfume na allegro chyba
              ze od magdaderk. kupiałm od niej kiedys burberry i sprawidzialam zapach w
              perfumerii. identyczny i ta sama trwalosc zapachu.
      • oanka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 08:47
        Czy na prawdę uważasz, ze make- up ma same oryginały???
        • voluptas Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 10:28
          wszystkie kosmetyki, które kupiłam u make-up były oryginalne, świeże i bez
          zarzutu, dlatego znalezł się w gronie moich faworytów. Oczywiście, jest to
          subiektywna opinia, ale o takie przecież w tym wątku chodzi ;)
          pozdr.
          • oanka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 10:51
            Ja kupilam u niej serum do twarzy Givenchy firm profile za 70 zł, które w
            sklepie kosztuje 270 zł. Niby wszystko w porządku tylko dziwi mnie dlaczego
            wieczko nakrętki nie miało wygrawerowanego znaku firmowego givenchy? taki
            znaczek mają chyba wszystkie ich produkty.
            • voluptas Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 10:55
              kupiłam u niej trzy cienie Diora i dwa razy żel do twarzy IOD także Dior. Bez
              zastzreżeń. Ale może miałam więcej szczęścia ;) A co do Givenchy - ja bym
              sprawdziła w sklepie, jak to ma wyglądać i najwyżej reklamowała.
              pozdrawiam.
              • oanka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 11:12
                nie mam jak sprawdzic :( u mnie w mieście nie ma produktów Givenchy. moze masz
                okazję sprawdzic u siebie o ile sa gdzies ich kosmetyki???
                • voluptas Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 11:20
                  Mieszkam w stolycy, więc mam szansę na Givenchy trafić. Postaram sie pamiętać i
                  sprawdzić.
                  pozdr ;)
                  • oanka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 11:28
                    wiesz co, to ja dam ci link ze zdjeciem ze sklepu internetowego jak to mniej
                    wiecej wygląda : www.lumiere.pl/index.php?
                    action=productdetails&prod_id=2437
                    • oanka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 11:30
                      nie wkleja calego adresu wieć jak masz chwile to wejdz tam na givenchy i
                      zobacz:Firm Profile Serum- serum ujędrnające 40 zł
                      dzieki z góry i pozdr :)
                      • Gość: tekla Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 15.08.04, 12:31
                        Nie wierze w to zeby kosmetyk ktory kosztuje 270 zl mozna bylo kupic za
                        70zl...dlatego jak kupuje na allegro to staram sie wybierac te za minimum
                        polowe ceny sklepowej. Smiesza mnie te "oryginalne" Diory za 69 zl itd. Ja bym
                        na Twoim miejscu reklamowala, 2 dni temu kupilam oryginalny, ale
                        najprawdopodobniej pzreterminowany krem i bede miala zwrot kasy. Zwykle
                        sprzedawcy sie zgadzaja w obawie pzred negatywami- jak sie nie zgodzi to wywal
                        jej takiego na pol strony , po ktorym nikt nic nie kupi - napisz ze chamska
                        podroba i tyle. A ten "szczegolik" z brakiem logo powinien dac Ci do
                        myslenia.No i ta cena....
                      • oanka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 13:00
                        ups, chodzilo oczywiscie o 40 ml a nie zł.
                        a co do wyglądu buteleczki mam zastrzezenia a opakowanie miało juz
                        wygarwerowane logo, buteleczka wydaję sie byc identyczna jak na zdjęciach ze
                        sklepu
                        • oanka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 15:32
                          a o tej agentce co sądzicie? i o tym podkładzie?

www.allegro.pl/show_item.php?item=29591598
                          • voluptas Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 15:36
                            Nigdy u niej nie kupowałam. Biorąc pod uwagę resztę jej oferty - raczej
                            sprzedaje oryginalne gratisy, ale tutaj cena zastanawia. Obawiałabym się o
                            świeżość tego podkładu.

pozdr.
                            • Gość: tekla Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 15.08.04, 15:56
                              Nie wiem ile kosztuje w skkepie, ale 25 jak za podklad givenchy...ja bym sie
                              bala. Wierze , ze mmozna kupic oryginalna rzecz za min 50-60% ceny sklepowej,
                              ale nie 5 razy tansza...
                          • miriam_73 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 16:13
                            Spytaj ją o datę ważności - to jest bardzo stare opakowanie, w tej chwili
                            Givenchy wycofuje już linię (srebrne opakowania), która była następca tych
                            czarnych opakowań - one były na rynku 2 lub 3 lata temu,
                            • oanka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 15.08.04, 17:08
                              właśnie, zgadza się dziewczyny,to stara linia i byc może przeterminowana
                  • oanka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 22.08.04, 14:54
                    Voluptas, sprawdzilas moze to serum Givenchy???
                    • voluptas Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 22.08.04, 15:03
                      Nie sprawdziłam. Ostatnio wychodzę z domu tylko na spacery z psem, tyle mam
                      roboty :(
                      Ale pamiętam.
            • krizia Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 04.09.04, 00:47
              Ja też kupiłam to samo serum od zabcok i też nie ma wygrawerowanego znaku...
              • oanka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 04.09.04, 07:57
                Krizia, a uzywasz tego serum??? ja nie uzywam boje sie o skórę :( to chyba
                podróba :(
                • krizia Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 04.09.04, 16:44
                  Przed chwilą dzwoniłam do sklepu i pytałam o to serum - na zakrętce JEST
                  wygrawerowany znak... Muszę oddać to świństwo :-(
                  • krizia Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 04.09.04, 16:57
                    Dzwoniłam też przed chwilą do osoby, od której kupiłam serum na Allegro.
                    Twierdzi ona, że serum jest oryginalne, z certyfikatem, sprowadzone z USA, a
                    tam opakowania są inne...
                    • krizia Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 04.09.04, 17:34
                      Chyba jednak oryginalne. Takie samo znalazłam na belgijskim e-bayu. Wyraźnie
                      widać, że nic nie jest wygrawerowane na zakrętce:

cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4162171537&category=11867#ebayphotohosting
                      • oanka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 10.09.04, 14:17
                        sama juz nie wiem, ale nie uzywam tego serum, bo sie boje, a tej, u której to
                        kupiłam zawiesili konto na allegro...
                        • krizia Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 11.09.04, 23:54
                          To, że komuś zawiesili konto nie świadczy źle o kosmetyku. Wszyscy sprzedawcy
                          na Allegro mają właśnie to serum, bez wygrawerowanego znaku. A propos - u kogo
                          kupiłaś serum? Mam zamiar używać serum gdy skończę krem dotychczas używany,
                          czyli mniej więcej za tydzień.
                          • oanka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 12.09.04, 10:08
                            serum kupilam u make-up. wiem, ze sa rozne powody zawieszenia konta, podróbki
                            tych drogich kosmetykow podobno masowo produkuje sie w turcji, to serum w
                            sklepie kosztuje 270 zł, wiec cena na allegro 70 zł bardzo zastanawia, no cóz
                            dalam sie po prostu nabrac...
        • cassis Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 16.09.04, 11:42
          Make-up ma zawieszone konto na Allegro!!!
    • justa_79 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 16.08.04, 14:40
      www.chomique.atomnet.pl/podrobki/
      • voluptas Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 22.08.04, 14:42
        up!
        ten temat tak często powraca, że odświeżam wątek. Może jeszcze coś dodacie?
        pozdrawiam ;)
      • brudne-gacie Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 04.09.04, 19:37
        justa_79 napisała:

> www.chomique.atomnet.pl/podrobki/

Pani Tib i pani Anexxa które stworzyły tę pozal się Boże stronkę, same handlują
        na Allegro i w ten sposób usiłują walczyć z konkurencją. Żeby było mało stojąca
        na straży uczciwości i praworządnosci Anexxa sprzedaje tam próbki i kradzione
        testery. Zresztą już im sie dobrano do dupsk.
        • ziereal Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 12.09.04, 14:24
          brudne-gacie napisała:

> justa_79 napisała:
          >
          > > www.chomique.atomnet.pl/podrobki/
          >
          > Pani Tib i pani Anexxa które stworzyły tę pozal się Boże stronkę, same
          handlują
          >
          > na Allegro i w ten sposób usiłują walczyć z konkurencją. Żeby było mało
          stojąca
          >
          > na straży uczciwości i praworządnosci Anexxa sprzedaje tam próbki i kradzione
          > testery. Zresztą już im sie dobrano do dupsk.

ta, kradzione testery?lol, nie osmieszaj sie wiecej.prosze. DLa nich zadna
          konkurencja nie sa oszusci nabijajacy ludzi w butelke, sprzedajacy perfidne
          podroby:).
    • Gość: magda Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 03.09.04, 12:11
      Wiele nie kupuję, ale mogę polecić parę osób
      Leman60 - kolorówka
      squaw81 - faberlic, atw
      davejoy - avon, killys, akcesoria kosmetyczne
      • Gość: Megunia Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:31
        Polecam OFC - orginalne perfumy.
    • Gość: Megunia Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:17
      Polecam A_V_O_N. Kupowałam u niej i wszystko było ok. Bardzo miła osoba.]

Pozdrawiam
    • Gość: Megunia Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 15:31
      Polecam jeszcze ola_kowalik i pawdor. Sprawdzeni na włąsnej skórze ;).
      Pozdrawiam. Może ktoś coś jeszcze dopisze?
      • Gość: upupw górę Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 18:29
    • Gość: ............. A JA POLECAM SIEBIE :) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.10.04, 00:09
      :)
      • Gość: zuziorozia Re:Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:14
        Może ktoś kupował u Gajowy117, ma w dobrej cenie podkłady loreala, tylko czy
        aby oryginalne i z ważną datą do użycia. Opinie też ma super. A jak to wygląda
        w rzeczywistości.
        • Gość: mangi Re:Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 16:13
          up up up
        • swimmer84 Re:Allegro 07.11.04, 23:23
          kupowalam u niego tusz max factor, swierzy i oryginalny. chlopak tez mily:)
    • Gość: IZKA Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:31
      polecam Anchee. kupilam u niej kosmetyk Dior Trotter i na pewno jest oryginalny.
      • Gość: vanillka Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.smrw.lodz.pl 05.11.04, 20:43
        Dajcie jeszcze kogoś... bo u tych wymienionych nie znalazłam nic, czym w danej
        chwili jestem zainteresowana. Dzięki
    • pixela Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 07.11.04, 06:50
      Bardzo powstała się cieszę, że powstała taka lista. Jestem początkującą
      allegrowiczką i wszelkie wskazówki mi się przydadzą. Mam pytanie: kupujecie na
      Allegro buty? Jest kilka par, które mi się podobaja, ale mam wąatpliwości czy
      rozmiar a przede wszystkim tegośc bedą OK (mam szczupłą stopę). Kupować, nie
      kupować i od kogo??
      • Gość: Klara Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.04, 12:48
        A mnie się te podobają - www.allegro.pl/show_item.php?item=34563687

Co sądzicie?
    • Gość: maj Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.sgib.com 10.11.04, 17:36
      A ktos zna sprzedawce kosmetyk 2004? Ma wystawionych duzo fajnych rzeczy, np
      krem clarinsa za 59 zl - kup teraz.
      JAk myslicie jest ok?
    • Gość: Lili Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.ls.net.pl 11.11.04, 08:32
      a co sdadzicie o baby-doll warto u niej kupowac?
      • Gość: Anka Mateusz124 - mam wątpliwości!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 11:07
        Do zeszłego tygodnia każdemu poleciłabym z czystym sumieniem MATEUSZA124. Teraz
        już raczej nie: do tej pory kupiłam u niego ze 2 butelki perfum, wszystko było
        ok. W sierpniu zamówiłam dla męża wodę toaletową Kenzo pour homme. Zapłaciłam przy
        odbiorze, w paczce była woda... po goleniu. Od razu do niego zadzwoniłam,
        żądając wymiany. Sprawdził u siebie i oddzwonił, że wszystkie wody są po
        goleniu... W drodze absolutnego wyjątku zgodziłam się na odesłanie mi części
        pieniędzy i zatrzymanie tej wpdy (akurat była mi potrzebna na drugi dzień i nie
        miałam czasu na odsyłanie). No i OK, woda oryginalna, ale w zeszły poniedziałek
        zepsuł się rozpylacz, zaczął psikać na wszystkie strony, wręcz " rozchlapując"
        zapach. Napisałam do MATEUSZA124 żądając wymiany. I co, myślicie, że chociaż
        odpisał? Skąd! A na allegro loguje się codziennie.Wczoraj wysłałam ponaglenie,
        uważam, że mam prawo do wymiany. Jak myślicie, co dalej powinnam zrobić? Nie
        winię go za zepsuty rozpylacz, ale za olewanie mnie...
        • Gość: ziereal Re: Mateusz124 - mam wątpliwości!!!! IP: *.echostar.pl 11.11.04, 14:50
          ale rozpylacze i inne sprawy przy perfumach psuja sie, bywa..i trudno winic za
          to sprzedawce. Tak samo jak trudno winic Sephore, za to,ze np Lolita Lempicka
          ma malo funkcjonalny atmoizer i moze sie latwo poopsuc..i tak dalej. Wiesz, w
          tym przypadku, on pewnie uwaza, ze i tak Ci poszedl na reke, a Ty znowu sobie
          cos uzbduralas, bywa i tak niestety, ze pech nas przesladuje a jestesmy brani
          za maruderow. Co do Kenzo, to slusznie oddal Ci czesc pieniedzy, tak powinien
          zrobic:), czyms innym jest przeciez Edt czy edp a after-shave:)
          pzd
          • Gość: Anka Re: Mateusz124 - mam wątpliwości!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 08:40
            Rozumiem, że rozpylacze się mogą zepsuć, o to nie mam do Mateusza żadnych
            pretensji, ale o to, że nie odpowiada na maile. Uważam, że jako sprzedawca nie
            może ograniczać się do wysłania paczki i zainkasowania należności, ale w
            przypadku problemów chyba powinien się skontaktować i coś zaproponować? Nie
            chcę, żeby on tracił, ale przecież od kogoś kupuje te perfumy, i w przypadku
            uzasadnionej reklamacji powinien ją przyjąć. Nie bardzo rozumiem zdanie " on
            pewnie uważa, że i tak Ci poszedł na rękę" - możesz wyjaśnić? Do tej pory w
            niczym mi nie poszedł na rękę:
            1. zamówiłam Kenzo Pour Homme EDT
            2. zapłaciłam przy odbiorze.
            3. w paczce była woda PO GOLENIU.
            4. zadzwoniłam, przeprosił, okazało się, że cała partia, jaką miał, to były
            wody po goleniu. Zaproponował niższą kwotę za tą wodę i odesłanie różnicy na
            konto.
            5. zgodziłam się, bo nie miałam już czasu - to był prezent dla męża, a zabawy z
            odsyłaniem paczki i czekaniem na zwrot całej kwoty nie wchodziły w grę.

Więc to chyba ja poszłam Mateuszowi na rękę, prawda?
            Naprawdę, chętnie kupowałabym u niego nadal, jak do tej pory, ale mi przykro,
            że nie chce się ze mną skontaktować....
            • Gość: ziereal Re: Mateusz124 - mam wątpliwości!!!! IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 18.11.04, 09:13
              no nie moge wyjasnic:)..jak niby?
              napisalam, ze ON PEWNIE TAK UWAZA, nie ja:).
              pewnie mysli,ze to jakies Twoje widzimisię, czy cos:( (niestety w wielu
              przypadkach sprzedawcy tak podchodza do klienta), a moze jest zagoniony- nie
              mam zielonego pojecia.
              Myslalam ze obwiniasz go o ten psujacy sie atomizer.
              • voluptas Mateusz124 - ja niestety też mam wątpliwości... 27.11.04, 00:50
                Kupuję na Allegro już lata całe, a mateusz124 (wcześniej pod
                innym nickiem) był zawsze moim faworytem i w 100% sprawdzonym sprzedawcą. I rękę
                dałabym sobie uciąć, że sprzedaje oryginały, zresztą kupiłam u niego kilkanaście
                butelek perfum dla siebie, rodziny, znajomych.
                Ostatnią rzeczą, którą kupiłam u niego ANGELA T. Muglera, 100 ml. w stojącej
                butelce. Bez pudełka, podobno zniszczyła się w transporcie, ale dla mnie to nie
                był żaden problem - w końcu kupowałam dla siebie. Zapach znam, używam go od
                kilku lat, do niego nie mam zarzutów, ale... Jakież było moje zdziwienie, kiedy
                niedawno znalazłam także na Allegro zdjęcie takiego samego Angela, który na
                zatyczce - atomizerze miał autograf Muglera - mój tego nie ma! Oczywiście
                wiecie, o jakiej parafce mówię, mają ją praktycznie wszystkie płaskie gwiazdki.
                Nie chcąc ferować pochopnych sądów (w końcu wierzyłam w niego, jak w siebie
                samą) postanowiłam sprawdzić, jak ta butelka rzeczywiście powinna wyglądać. I
                sprawdziłam, i okazało się, że WSZYSTKIE nowe Angel'e 100 ml MAJĄ parafkę jub
                napis Angel.
                I nie wiem, czy jeszcze kiedyś zdecyduję się coś u niego kupić.
                • Gość: ziereal Re: Mateusz124 - ja niestety też mam wątpliwości. IP: *.swic.dialup.inetia.pl 27.11.04, 02:03
                  napisz do niego, powinien sie wytlumaczyc i tyle:). i nawet zwrocic kase:)
                • pixela Re: Mateusz124 - ja niestety też mam wątpliwości. 29.11.04, 08:41
                  Kurcze, akurat on ma perfumy In Love Again YSL za 189 zł, w sklepie są o ok.
                  100 zł droższe. Chciałabym je kupić, ale jak sprawdzić, czy to oryginał??!!
                  • ziereal Re: Mateusz124 - ja niestety też mam wątpliwości. 29.11.04, 08:53
                    pixela napisała:

> Kurcze, akurat on ma perfumy In Love Again YSL za 189 zł, w sklepie są o ok.
                    > 100 zł droższe. Chciałabym je kupić, ale jak sprawdzić, czy to oryginał??!!

napisalam do Ciebie na priva.
                    • Gość: ania Re: Mateusz124 - ja niestety też mam wątpliwości. IP: 212.244.242.* 29.11.04, 11:12
                      Ten sprzedawca był długo moim faworytem.Praktycznie zaopatrywałam u niego
                      siebie i kilka koleżanek przez ponad rok.Do czasu.Nie ma teraz niestey czasu
                      opisywać dokładnie całej sytuacji ale TEZ POPSUŁ SIE ROZPYLACZ!!!!!!!!!!!... a
                      perfumy pachniały dziwnie krótko......mateusz je wymienił ale teraz mam tak
                      mieszane uczucie co do perfum z allegro ,że sama nie wiem,co
                      robić!!!.....zastanawiam się nad OFC i Gryckiem( ma sporo negatywów,
                      oskarżjących właśnie o podróby)...co myślicie o kupowaniu
                      testerów???....jarekmiki i gregodyrek????...znacie ???polecacie czy raczej
                      nie????...dzieki i pozdr.
                      • Gość: Anka Re: Mateusz124 - ja niestety też mam wątpliwości. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:49
                        A mi Mateusz124 w końcu odpisał, że nie uzna reklamacji (rozpylacz), bo minęły
                        3 m-ce od zakupu... Przepraszam bardzo, ale chyba zakupy w internecie podlegają
                        przepisom dot. reklamacji, prawda? Jeśli dobrze pamiętam,gwarancja wynosi
                        obecnie 2 lata? Co o tym sądzicie?
                        • agmusz Re: Mateusz124 - ja niestety też mam wątpliwości. 29.11.04, 13:44
                          O rany, ale mnie załamałyście. Chciałam sobie kupić Kenzo Jungle Słoń na
                          Allegro, ale chyba odpuszczę:(. Boję się, bo to często podrabiany zapach. Już
                          nie wiem co robić.
                          • Gość: ziereal Re: Mateusz124 - ja niestety też mam wątpliwości. IP: *.swic.dialup.inetia.pl 29.11.04, 23:05
                            u mateusza124 kupowalam envy,wszystko ok.
                            Jak podsunelam mu linka do aukcji w ktorej ktos ukradl jego zdjecia,podziekowal
                            i zaproponowal przy nastepnym zakupie wysylke gratis.
                            Co do Kenzo jungle,nie jest czesto podrabiany:),wrecz przeciwnie,w Polsce jest
                            raczej srednio popularny,poza tym butelka nie jest tandetna i latwa do
                            podrobienia (zwłaszcza korek), predzej moga byc problemy np z przeterminowaniem
                            itp.
                            Kupowalam i jarekmiki i tez bylo super, jak najbardziejo ryginaly (mont blanc
                            presence, gucci envy-100ml). U grycka nie,bo jakos tak...wyszlo,troche mnie te
                            negatywy martwia.
                      • mangax Re: Mateusz124 - ja niestety też mam wątpliwości. 29.11.04, 13:44
                        ja kupowalam u gregorydka (ale na razie tylko raz), tak czy inaczej jestem b.
                        zadowolona - kupilam tester deep red - przesylka blyskawicznie, no i wszystko
                        wydaje sie ok (nie sadze, zeby to byla podrobka - sprzedawca ma duzo pozytywow,
                        a poza tym zapach sie dlugo trzyma, niestety nie mialam orginalu wiec glowy nie
                        dam, ale nie balabym sie u niego drugi raz kupowac i podejrzewam, ze jeszcze
                        sie na cos skusze ;)

pozdr.
                        • Gość: monias1 Re: Mateusz124 - ja niestety też mam wątpliwości. IP: 217.97.133.* 29.11.04, 15:56
                          polecam OFC. Ani jednego Negatywa!!!!!! Naprawde solidny sprzedawca.
                          • Gość: gaja Re: OFC IP: *.ctnet.pl 29.11.04, 22:42
                            Zamierzam kupić Jungle Kenzo u tego sprzedawcy, jakie macie doświadczenia i co
                            radzicie ? z góry dziękuję za odpowiedzi.
                            • Gość: ania Re: OFC i JAK TO JEST Z TESTERAMI??? IP: 212.244.242.* 30.11.04, 12:55
                              Koleżanka z biurka obok kupiła krem Lancom'a.Była zachwycona.To była jakaś
                              nowość pod oczy, kupiła dużo taniej( to wiadomo), potem poszła do sephory i
                              porównała z próbką sklepową!!!...wszytko było ok....ja teraz mam problem, bo
                              właśnie nie wiem czy OFC czy testery u gregodyrka...czy Ktoś może ma porównanie
                              z testerami i autentykami...????
                              • kat_ja1 Re: OFC i JAK TO JEST Z TESTERAMI??? 30.11.04, 17:34
                                Testery są chyba raczej niepodrabiane?? Chociaż głowy nie dam. Ja kupiłam u
                                Mateusza 3x. Nie polecam natomiast Dannndy'ego kupiłam u niego 2 wody, męska
                                była ok. ale coco mademoiselle była podróbką. Po baaaaardzo długiej i męczącej
                                korespondencji mailowej, dannndy zwrócił mi część pieniądzy (woda była
                                używana). Chociaż bardziej jestem skłonna uwierzyć w to, że raczej darował
                                sobie bo postraszyłam go w końcu policją. Na początku bardzo serdecznie mnie
                                olewał, twierdząc uparcie, że sprzedaje tylko oryginalne wody. Nawet po tym
                                całym zwrocie twierdził, że był to oryginał, niby sprawdzał w perfumerii. A
                                zapach był tak straszny, że rozpylony na ubranie śmierdział jakimś strasznym
                                chemicznym smrodem z domieszką spirytusu:(
                • voluptas ... a mateusz124 ich nie rozwiał. 30.11.04, 19:00
                  Mail wysłany w sobotę z dokładnym opisem sytuacji został po prostu olany przez
                  wspomnianego Mateusza :(

próbuję jeszcze raz.
                • laura27 Re: Mateusz124 - ja niestety też mam wątpliwości. 12.02.05, 20:08
                  Nie jestem specjalistką w tej dziedzinie bo nigdy nie kupowałam niczego na
                  Allegro ale ostatnio zaciekawiłam się bardzo tematem. Wśród polecanych
                  sprzedawców perfum znalazłam niędzy innymi bohatera tego wątku wię sprawdziłam
                  jego ofertę i ... Chanel Chance, który mam własny, kupiony w Amstrdamie na
                  lotnisku, więc na pewno oryginalny ma napis na butelce: Chanel-złoty a Chance-
                  czarny a na zdjęciu u mateusza - oba czarne, aż przyniosłam z łazienki swoje do
                  komputera żeby porównać...dla mnie to nie są oryginały, niestety...
    • dacdac [...] 05.12.04, 23:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • voluptas Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 06.01.05, 11:58
      up
    • Gość: kasia Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:39
      a skąd oni to wszystko biorą?i tak tanio?sami i tak muszą cos na tym
      zarobic,więc to jest jeszcze tańsze
      zwrocilyście uwagę,ze generalnie to wszyscy mają to samo
      jak serum-to identyczne
      jak lancomy-to generalnie te same produkty,
      perfumy tez,te najbardziej popularne
      kolorowka-generalnie ta sama
      ja trafi się cos innego to najczęsciej jest przeterminowane albo gift albo
      nietrafiony prezent

izajaku-ta wkurza mnie najbardziej ,sprzedaje probki w ilosciach hurtowych,cos
      co jest wyniesione albo przez nią albo przez kolezankę,skalndal
    • Gość: kosmisia Re: ronia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 16:49
      a co myslicie o roni
      • Gość: Sarah Re: ronia? IP: 5.5.* / 80.58.20.* 06.01.05, 18:01
        Ronia, kupilam u niej kilka produktow, dosc tanio, zaden Dior. Kosmetyki
        polskiej produkcji, ale jestem z nich zadowolona, zarowno tusze jak lakiery do
        paznokci. Jedyne co moze niepokoic to czas, jaki potrzebuje od momentu zakupu,
        poprzez podanie kosztow przesylki az do wysylki. Jednak jesli bede znow cos
        potrzebowala z kolorowki bez watpienia u niej kupie.
        • martysia-k NIE POLECAM UŻYTKOWNIKA RONIA 24.11.05, 11:18
          ano wlasnie, kupilam u niej kiedys diora z jednej strony cienie,z drugiej
          blyszczyk- taki jakis gadźet niby jadore, jeszcze wtedy nie znalam sie dobrze na
          kosmetykach, niestety lezalo kolo tylko koło Diora;).
          kasy nie zwrocila za produkt ale obylo sie bez negatywow. Za to przeslala na
          swoj koszt;)
    • agmusz Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 20.01.05, 20:04
      Polecam z czystym sumieniem OFC.
      Towar oryginalny, szybki kontakt i przesyłka.
      • Gość: ania Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 28.01.05, 12:45
        up
        • monia515 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 28.01.05, 13:13
          Uważajcie na SkenT! Kupiłam od niej tusz bourjois Coup de Theatre za 25zł.
          trochę się dziwiłam, że tak tanio, ale to super sprzedawca z samymi
          pozytywami... Jak zobaczyłam opakowanie, to wydał sie oryginalny, ale zapach
          był dziwny, drażniący oczy, więc poszłam do perfumerii go porównać. I okazało
          się, że to straszna podróba! Ten oryginalny miał zupełnie inną konsystencję,
          inny zapach i .. inne opakowanie, cena 69zł. Napisałam do tej dziewuszyny, że
          sprzedała mi podróbę- nawet nie protestowała-zapytała tylko jak rozwiążemy tę
          sprawę, że może oddać mi kasę itp... A więc uważajcie na niskie ceny!
          • Gość: niki Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 31.01.05, 20:18
            Ja kupuję u smeagola. Hi hi fajnan ksywka na kogoś kto handluje kosmetykami. Ma
            w super cenach algi - oryginały i ważne małe opakowania, pojedyncze saszetki co
            jest wygodne. Kupiłam też ostatnio yellow peel za połowę ceny która buliłam w
            gabinecie. polecam -sprawdzony adres
    • Gość: Kasia_Opole Batabka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:41
      Cześć dziewczyny
      Czy ta pani (Batabka) jest Wam znana? Zamówiłam u niej własnie podkład, ale po Waszych postach nie jestem pewna czy dobrze zrobiłam. Choć ma ona same pozytywy (ponad 1000) to ma również dziwnie dużo tych podkładów:) Co o tym sądzicie? A moze któraś z Was kupowała na allegro Max Factor Colour Adapt?
      • voluptas Re: Batabka? 01.02.05, 10:53
        Ona oferuje głównie próbki, a z tego, co wiem, próbek się nie podrabia ;)
        Ja byłabym spokojna ;)
        pozdrawiam
        • Gość: Myfa80 Re: Batabka? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 11:06
          Czy ktoś kupował perfumy u japlus? Kupuje tester organzy zaryzykowałam , ale
          moge sie jeszcze wycofać, myslicie, ze ma orginały?

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2236503&showing_type=gtext&order=t&p=1
          • Gość: myfa80 japlus IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 17:23
            Czy ktoś kupował perfumy u japlus? Kupuje tester organzy zaryzykowałam , ale
            moge sie jeszcze wycofać, myslicie, ze ma orginały?

www.allegro.pl/show_user_auctio ns.php?uid=2236503&showing_type =gtext&order=t&p=1

• voluptas Re: japlus - przetestowałam, POLECAM! n/t 06.03.05, 18:07

• Gość: felicity Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 05.02.05, 12:12
      A zna ktoras z Was moze mweglarski albo robert1979_2004? Jakos nie chcialabym
      sie naciac:)
    • Gość: AVII Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.chello.pl 12.02.05, 01:18
      Wanilja,
      OFC
      Klubofaza
      S-W-I-M
      magdar3
      DURCA
      zakatek1
      zoltek2001
      foxxi
      bzinko
      Fender
      Kupujemy u wyżej wymienionych razem z mamą --kremy , kolorówkę i perfumy .
      Łącznie ponad 100 zakupów w ciągu 2 lat ( foxxi jest po zmianie nicku). Do tego
      nie będę się powtarzać w/w jak Oriana, żabcok, mmagu, gregwu. Nigdy nie
      dostałyśmy od nich podróbki.
      pozdrawiam
      avii
    • hw97k Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 12.02.05, 14:53
      Polecam Allegrowicza hugboss.
      Sprzedaje oryginalne perfumy, które w Warszawie i okolicach można odebrać
      osobiście (dobre dla kupujących z ograniczonym zaufaniem do allegro :)) ).

• Gość: nika loreal IP: 195.116.1.* 13.02.05, 11:15
        Dziewczyny zamierzam kupic na allegro podkład True Match Loreal'a i proszę
        podpowiedzcie, który sparzedawcama orginały tej firmy?Jestes zielona w tym
        temacie poniewaz nigdy jeszcze nie kupowałam nic na allegro i nie chciałabym
        po pierwszym zakupie sie zrazić:)dzięki .
        • elodie80 Chociaz nie ma jeszcze setki gwiazdek - 15.02.05, 18:08
          Marsylka

Kupilam u niej 3 przedmioty - same oryginaly, conajmniej 35 % taniej niz w
          perfumerii.
          Polecam !
          • Gość: silence-dreamer Re: Chociaz nie ma jeszcze setki gwiazdek - IP: 80.54.190.* 22.12.05, 18:17
            Ja kupuję na allegro głownie perfumy, ulubionymi i sprawdzonymi sprzedawcami
            są: jarekmiki, gregorydek, a ostatnio jestem zachwycony hubrago, ma oryginały
            bo szokujących cenach do tego bardzo często rarytasy, np teraz wystawia
            klasyczne Le Feu, Safari itd.
    • Gość: Zła Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.icpnet.pl 25.02.05, 01:41
      Paulusek__ ale z dwoma podkreśleniami, kosmetyki Avon po najniższych cenach.
      Skasowało mój poprzedni post :(
    • karioka1985 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 13.03.05, 23:02
      michoo_p kupiłam u niego co prawda tylko jeden produkt, ale za to oryginalny.
      był to tester mexx woman. porównałam go z posiadanym orginałem i jestem 100%
      pewna, że to NIE podróba. co prawda dużego wyboru produktów nie ma, ale za to
      profesjonalnie podchodzi do klienta. 2 dni po licytacji miałam perfumki w domu.
      • Gość: geniusinsanity Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:47
        Zamierzam kupic tusz Max Factor u MADZIA_PEPSI. Czy ktos zna tego allegrowicza?
        Jak wrazenia z zakupow? Pozdrawiam

www.allegro.pl/show_item.php?item=72460173
    • smee Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 28.03.05, 15:10
      Podnosze dla zainteresowanych ;)
      • margaretka2002 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 24.06.05, 22:30
        Moje wyprobowane sprzedawczynie to: joojoo1, idylla_25. Mam wrazenie, ze
        zakatek1 i Upset tez maja oryginaly.
    • margaretka2002 Re: TOP LISTA SPRZEDAWCÓW NA ALLEGRO ;) 09.05.05, 16:47
      A co sadzicie o joojoo1? Ma pojedyncze rzeczy - probki i normalne opakowania -
      szczegolnie szminek. Wygladaja dobrze i wzbudza zaufanie, ze ma pojedyncze
      produkty. Jakies doswiadczenia?
      Pozdrawiam,
      M.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka