lunalovelight 21.08.04, 12:56 czy kosmetyki z wyciagiem z karite mozna stosowac przy kazdym rodzaju skory [chodzi mi np. o to, czy nie uczulaja]? i czy nasze rodzime, o ile mi wiadomo, produkty Les Karites sa godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: + pytanie o karite 21.08.04, 14:10 up up up :) zalezy mi na opiniach, bo zastanawiam sie, czy zamowic sobie linie Les Karites. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martek Re: + pytanie o karite IP: 217.153.198.* 21.08.04, 15:00 Ja ja tez planuje zamowic :) naczytalam sie opinii dobrych na jej temat,zwlaszcza balsam,krem z maslem kakaowym i karite,maska do wlosow. No i tak sie nosze z zakupem od jakiegos czasu-i zdecydowalam,zamawiam.Mam nadzieje,ze zalowac nie bede. Pozdrawiam. ps.aaa,jest jeszcze taki krem-100% maslo karite-moze ktos uzywal?podobno tez wspanialy,mozna dodawac do kapieli,jako odzywke do wlosow i jak zwykly krem tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martek jeszcze cos,zbaczam z tematu :) IP: 217.153.198.* 21.08.04, 15:04 Twoja sygnaturka :) ...For both our oars, with little skill, By little arms are plied... hihi,tez to lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: jeszcze cos,zbaczam z tematu :) 21.08.04, 15:15 ja uwielbiam, mimo, ze dawno lata dzieciece za mna ;) [ale tak wlasciwie - czy to aby na pewno dzielo powinno byc nagminnie przeznaczane dla lubych dziatek :D ?]. czytalas 'zlote popoludnie' sapkowskiego? swietna wariacja na temat :). a co do les karites - gdzie widzialas te opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martek Re: jeszcze cos,zbaczam z tematu :) IP: 217.153.198.* 22.08.04, 22:58 noo,mi sie lepiej czyta Alicje teraz,niz jak dzieckiem bylam-chyba to mowi samo za siebie ;) a te opinie czytalam na wizazu i na jakims jeszcze forum,a moze na esentii,skomentowal ktos,o,chyba tak! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: + pytanie o karite IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 22.08.04, 10:22 samo masło karite nie jest częstym alergenem- 20% karite zawiera np. balsam LRP lipikar baume dla alergików i niemowląt od 1 miesiaca zycia. czy kosmetyk uczuli zależy raczej od tego, co oprócz karite w nim siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś