Dodaj do ulubionych

Proste włosy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 08:31
Dziewczyny czy używałyście do prostowania włosów fluidu wellii system
professional straightaway? Jak się sprawdza , czy warto go kupić? Dodam, ż
jest on dostępny tylko w salonach fryzjerskich.
Będę wdzięczna za rady.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: vanillka Re: Proste włosy? IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 23.08.04, 08:49
      Czy chodzi o ten do prostowania włosków na gorąco? Jesli tak to własnie
      zamówiłam go w salonie fryzjerskim. Powinien dotrzeć do mnie w tym tygodniu;
      dam znać, jak się sprawuje. Miałam tego typu kosmetyk (próbkę - kolezanka mi
      użyczyła troszkę) z loreala - niezły. Jeśli natomiast chodzi o prostowanie
      włosków bez urządzenia typu prostownica to mam również tego typu specyfik z
      goldwella - i jestem bardzo zadowolona - włosy po nim są bardziej podatne na
      układanie, "luźniejsze", polecam.
      • Gość: milenazuzia Re: Proste włosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 08:58
        Z wellii są dwa produkty tego typu: jeden to ten o którym pisałam a drugi z
        serii high hair w sprayu do stosowania przy prostowaniu żelazkiem. Nie wiem o
        który tobie chodzi, ten w sprayu używa moja fryzjerka do moich włosów i sie
        super trzymaja, ale tego fluidu z serii system professional nie znam. Doradziła
        mi go fryzjerka ale nie jestem zdecydowana , kosztuje ponad 50zł i nie wiem czy
        warto sie skusić. Jak go będziesz miała to daj znać.
        • Gość: vanillka Re: Proste włosy? IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 23.08.04, 09:14
          Własnie się dowiedziąłam, że ten produkt do prostowania na gorąco jest w psik
          psiku - to ten którym robi ci włoski fryzjerka.
          Goldwell, Trendline Straightener Extreme (preparat do rozluznienia i
          wygladzania fal i lokow)
          www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?
          tsid=1&csid=1997052a71953ad977e0551aeca32f54&cmd=details&itemid=2451 - tu mozna
          przeczytać i tym z doldwella, natomiast nie znalałam na Wizażu nic o tym z
          loreala do prostowania. Ale to pewnie coś w tym samym stylu, bo moja fryzjerka
          mówi, że te firmy "ścigają się ze sobą", i że jak jedna coś wymyśli to
          pozostałe też wprowadzają na rynek podobne produkty.
          • Gość: milenazuzia Re: Proste włosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 10:01
            Wcześniej szukałam na wizazu, ale tez nic nie znalazłam na temat tych produktów
            i własnie dlatego postawiłam tu takie pytanie. Wiem ,że wczesniej dziewczyny
            pisały coś o jakimś kosmetyku CeCe ale mnie konkretnie interesuje ten
            Straightaway Wella.
            Moje jednak ktoś go zna i podzieli sie uwagami na jego temat.
            • Gość: milenazuzia Re: Proste włosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 11:25
              Nikt tego nie stosował, niemożliwe?
              • Gość: kaloo Re: Proste włosy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 13:42
                Straightway ma konsystencję mleczka i nieco tłuści włosy,ten z HighHair jest za
                to duuużo mniej wydajny.Straiht kosztuje trochę więcej niż 50zl,jakoś w
                granicach 70, no i starcza na dość długo,butla dość spora.
                pzdr!
                • Gość: milenazuzia Re: Proste włosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 15:15
                  Kaloo, a czy rzeczywiście utrzymuje się efekt prostych włosów? Jak myślisz
                  warto w to zainwestować w straightaway. Bo jak nie to kupię goldwell-
                  zdecydowanie tańszy.
                  Pozdr.
                  • Gość: kaloo Re: Proste włosy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 15:30
                    to zależy jaki chcesz efekt-spray High Hair fajnie "strzela" pod prostownicą,a
                    Straight niestety tłuści...-moja ulubiona fryzjerka mnie przed tym
                    przestrzegała,ale jednak trochę wygładza,bo tak sam w sobie to nie
                    prostuje,raczej dobrze połączyć z żelazkiem.Wystarczy naprawdę odrobinka,bo w
                    przeciwnym wypadku naprawdę przetłuszcza. No ale właśnie przez to jest takie
                    wydajne...
                    Taką samą niemal konsystencję ma to fioletowe mleczko sunsilka.
                    pzdr!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka