Dodaj do ulubionych

farbiarnia

IP: 81.210.83.* 26.08.04, 15:08
slyszeliscie o niej w warszawie na tamka? co sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nika Re: farbiarnia IP: *.ibmer.waw.pl 26.08.04, 15:28
      Jeśli chodzi o ścisłość to jest przy Topiel. Polecam zdecydowanie! Kameralnie,
      sympatycznie, p. Dorota świetnie strzyże (pierwszy raz mnie fryzjer strzygł na
      sucho). Mam dość trudne do ostrzyżenia włosy, a ona zrobiła mi fantastyczną
      zawadiacką fryzurkę, włosy układają się same, na dwa miesiące święty spokój.
      Podobnie z farbowaniem, dobrała mi idealny kolor, ma zreszta "zacięcie"
      kolorystki i potrafi doradzić. Pracuje na kosmetykach Welli. Byłam tam już
      kilkakrotnie i mam zamiar bywać nadal. Lubię też to, że jest się jedyną klientką
      i nie ma takiego "magla", jak to się zdarza u fryzjerów. Niestety dość drogo,
      strzyżenie z farbowaniem to 250 zł (280 jeśli balejaż do tego), ale uważam, że
      warto. Samo strzyżenie chyba 80, ale nie wiem, bo ja zawsze farbuję. A, i trzeba
      mieć gotówkę, bo nie ma terminala do kart. Zastrzegam, że mam króciutkie włosy,
      nie wiem, jak p. Dorota radzi sobie z dłuższymi fryzurami - chociaż ze dwa razy
      minęłam się z poprzednią klientką i mi się podobało...
    • Gość: wrrr Re: farbiarnia IP: 217.153.152.* 17.09.04, 11:58
      byłam właśnie i jestem bardzo zadowolona.fryzjerka sama fajnie wyglda,wiec od
      razu ma sie wieksze zaufanie.poza tym ogladala mnie najpierw dokladnie przez
      kilka minut, potem zaproponawala mi zmiane na ktora na poczatku nie chcialam
      sie zgodzic, ale w koncu zaryzykowalam i jest super.oryginalnie,samo sie uklada
      a moja twarz wyglada zupelnie inaczej.
    • Gość: Goa Re: farbiarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:03
      A ile tam balejaz kosztuje, jednokolorowy na jasne długie włosy (lub pasemka?)?
      Wiecie. No i czy radzi sobie ta pani z cienkimi bardzo włosami (niestety jestem
      ich posiadaczką:()

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka