Dodaj do ulubionych

Wrażliwa cera,a Forte 25

IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 17:23
Mam wrażliwa cerę i dotychczas uzywałam serii Pharmaceris .chciałabym jednak
wypróbować Forte 25,ale trochę się obawiam.Czy ktoś z wrażliwą cerą używa tych
kosmetyków.Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Wrażliwa cera,a Forte 25 IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 04.04.02, 18:15
      Gość portalu: Mimi napisał(a):

> Mam wrażliwa cerę i dotychczas uzywałam serii Pharmaceris .chciałabym jednak
      > wypróbować Forte 25,ale trochę się obawiam.Czy ktoś z wrażliwą cerą używa tych
      > kosmetyków.Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.
      ------------------------
      Ja również mam wrażliwą cerę i od kilku miesięcy używam serii Eris
      +25.Przetestowałam już wszystkie kremy z tej serii(eris przysłał mi próbki) i
      żaden mi nie podrażnił ani nie uczulił skóry.Zdecydowałam się na krem
      wygladzający zmarszczki - na dzień i biokrem dotleniający- na noc.Są super.Cera
      jest świeża jakby rozjaśniona.Kremy są lekko perfumowane i jedyny minus jak dla
      mnie-gdy niechcący posmaruję w okolicach oczu-natychmiast zaczynają mnie piec i
      łzawić.Ale to raczej dlatego,że mam bardzo wrażliwe oczy.
      Mimi-polecam te kremy,myślę że nic złego z twoją buzią się nie stanie.Pzdr.

• Gość: Mimi Re: Wrażliwa cera,a Forte 25 IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 18:59
        Dziękuję za Twoje zapewnienie.Obawiam się jednak tego zapachu,ale jeśli Tobie
        nic się nie stało...

• Gość: Marta Re: Wrażliwa cera,a Forte 25 IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 04.04.02, 19:07
          Gość portalu: Mimi napisał(a):

> Dziękuję za Twoje zapewnienie.Obawiam się jednak tego zapachu,ale jeśli Tobie
          > nic się nie stało...
          > -----------------
          Myślę ,że zapachu również nie masz się co obawiać.Te kremy są bardzo delikatnie
          perfumowane taki zapach bardzo przyjemny ,ale nie natrętny.Mnie to osobiście
          odpowiada ,bo niezbyt lubię gdy kosmetyk niczym nie pachnie.

• Gość: Mimi Re: Wrażliwa cera,a Forte 25 IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 19:38
            Mam próbki więc poprostu wypróbuję.Jeśli zapach jest delikatny to chyba
            rzeczywiście nie powinien mi zaszkodzić.
            • Gość: jolka Re: Wrażliwa cera,a Forte 25 IP: *.acn.pl / 10.133.132.* 05.04.02, 16:22
              Pisałam o tym przy innej okazji - mi po kremie pod oczy forte 25+ spuchły
              powieki, po kilku dniach używania. Lepiej więc zdobądź więcej próbek, po po
              jednej możesz się nie zorientować, że ci to szkodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka