Dodaj do ulubionych

Balsam brązujący

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 23:32
Od jakiegoś czasu używam balsamu brązującego Kolastyny. Wbrew wielu opiniom daje ładny efekt na mojej bardzo jasnej skórze. Nie ma po nim smug, a to przez to, że trzeba go stosowac min. 5 dni. Jednak dużym minusem są jego właściwości natłuszczające. Po kilku dniach wyskakują mi pryszcze na plecach. Dlatego szukam czegoś równie delikatnie brązującego, ale o lżejszej konsystencji. Silniejsza "opalenizna" na mnie wygląda sztucznie. Może ktoś zna taki balsam? Proszę o rady.
Obserwuj wątek
    • pinia82 Re: Balsam brązujący 30.09.04, 09:32
      ja stosowałam balsam brązujący soraya ale nie widziałam ich ostatnio w
      sklepach?! mi on skórę wysuszył zamiast natłuścić.....:)
    • Gość: Kate Re: Balsam brązujący IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 30.09.04, 09:54
      Polecam z czystym sercem, balsam brazujocy Bielendy, dlugo szukalam
      odpowiedniego dla mnie balsamu brazujacego (uzywalam Sopotu, Lirene,
      Kolastyny), ale zaden mi nie odpowiadal na dluzsza mete, a to kolor za ciemny,
      a to smugi, a to za tlusty albo zapach nie do zniesienia; az w koncu
      wyprobowalam Bielendy i moim zdaniem jest naprawde idealny, w ogole nie tlusty,
      mocno nawilzajacy, skora jest po nim gladziudka, nie smierdzi jak samoopalacz
      (nawet po kilku godzinach), wchlania po kilku minutach, nie zostawia smug i
      nadaje skorze sliczny jasno brazowy kolorek. Kosztuje ok 8-9 zl, wyprobuj,
      mysle, ze bedziesz zadowolona. Pozdrawiam!! :)
      • Gość: Elanor Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 11:10
        Bardzo dziękuję za rady. Po jakim czasie po balsamie Bielendy widać efekty?
        • Gość: Kate Re: Balsam brązujący IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 30.09.04, 16:11
          Mam bardzo jasna skore wiec u mnie widac po 2-3 uzyciu, Pozdr!!
        • Gość: madusiak Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 16:04
          ale za to bardzo brudzi smierdzi samoopalaczem...bielenda znaczy sie

• Gość: Ami670 Re: Balsam brązujący IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 18:24
      A może balsam Polleny Malwy? Niestety widziałam go tylko w Rossmanie.
    • Gość: naina Re: Balsam brązujący IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 01.10.04, 23:01
      Mozesz wyprobowac balsam EVA z serii bursztynowej,pachnie kakaowo,nie smierdzi
      po nalozeniu,skora sie nie lepi,chociaz balsam trzeba dokladnie wetrzec,bo sie
      maze,ale ogolnie ok.Efekty przy dluzszym stosowaniu,bardzo delikatny,ladny
      odcien skory.Najbardziej zblizony do Kolastyny(efekt).Pozdr.!
      • Gość: obcykana Re: Balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:32
        Ja używałam balsamu brązującego z Cztery Pory Roku i troche zostawiał żółty
        odcień,później kupiłam z Kolastyny i był ok tylko że po paru godzinach okropnie
        śmierdział spalenizną jednak teraz ulepszyli go i mam balsam ze złotymi
        drobinkami i jest świetny!!Dobry basam brązujący produkuje także firma Eveline
        też bardzo mi się podobał...pozdr :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka