Gość: Misia IP: *.aster.pl 07.10.04, 16:24 mAM PYTANKO:D CZY KTOS MOZE WIE GDZIE W WARSZAWIE MOZNA KUPIC KOSMETYKI EVELINE Z SERII 3D SLIM.....BO NIGDZIE NIE MOGE ICH DOSTAC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meganka Re: EVELINE 3D SLIM IP: *.crowley.pl 08.10.04, 11:28 Podbijam. Też poszukuję Meg Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: EVELINE 3D SLIM 08.10.04, 11:59 - w sklepie Społem na ul. Długiej (niedaleko Freta/Nowe Miasto) - w sklepie zielarskim w Al. Jana Pawła (niedaleko Marrionaud) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzyneczka Re: EVELINE 3D SLIM IP: *.cst.tpsa.pl 08.10.04, 13:29 W Hali Mirowskiej na stisku z kosmetykami Odpowiedz Link Zgłoś
a.kol Re: EVELINE 3D SLIM 08.10.04, 15:31 Ja cały zestaw - żel pod prysznic, krem i serum - kupiłam na Allegro za super cenę 29 zł ( z kosztami przesyłki ). A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola P. A kolorówka Eveline? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 16:00 Ptasia, rodzyneczka, ktokolwiek wie, ktokolwiek widział :), czy w wymienionych przez was miejscach dostanę błyszczyki Eveline? Szukam i nie wiem gdzie je mogę w Warszawie dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: A kolorówka Eveline? 08.10.04, 21:34 a błyszczyki Eveline widziałam niedaleko Jana Pawła - w drogerii Rossa koło Feminy. Niestety, z innych rzeczy tej firmy mają tylko serię z Botoxem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola P. Re: A kolorówka Eveline? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:52 Byłam, widziałam, kupiłam ten błyszczyk :-))). Dzięęęki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free na woli znalazlam dla was IP: *.tele2.pl 09.10.04, 15:56 1. hala czulchowska, w budynku, drogeria samoobslugowa na parterze, nazywa sie Blue czy cos tam. bylo serum i krem. 2. bazarek po drugiej stronie ulicy, przy tejże hali, pawilon 87, to sklep zielarski (po zapachu czuć:P), tez z kosmetykami - zel pod prysznic, krem i serum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: EVELINE 3D SLIM IP: *.chello.pl 09.10.04, 21:21 W hipermarketach Geant i Tesco można kupić kosmetyki tej firmy. Osobiście widziałam serię 3D Slim w Geancie w Jankach. Inne sklepy w Wa-wie to: Hala Banacha i Hala Wola. Odpowiedz Link Zgłoś