agnsoc5 Re: odżywka do suchych włosów 08.10.04, 16:11 a ile ta goldwell kosztuje? i czy można ją dostac w noramlnej drogerii czy tylko u fryzjera?? Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: odżywka do suchych włosów 08.10.04, 16:12 u fryzjera albo na allegro. na allegro jak kupuje płace 35 zl. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agnsoc5 Re: odżywka do suchych włosów 08.10.04, 16:09 oj, przepraszam wysłało mi sie bez wpisania treści:)) no własnie, jaka odżywka do suchych włosów?? Myje włosy codziennie i susze, uzywam "zwykłej" odżtywki , takiej spłukiwanej, ale to nie wystarcza. Włosy są suche, dość sztywne, a koncówki najbardziej. jaką odżywke polecacie, chodzi mi o cos naprawde odżywczego ( aha, włosy musze myc codziennie, bo po wstaniu z łózka wygladają nie do opisania tragicznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: odżywka do suchych włosów IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.10.04, 21:01 Wiesz co...kiedys tez codziennie suszylam wlosy. Caly ubiegly rok. Codziennie mycie wlosow, nastepnie suszarka no i pol godziny dziennie niszczenia wlosow suszarka. Gdyb zaczelam uzywac MAseczki Sunsilka do Zniszczonych wlosow, ich kondycja wyraznie sie poprawila...Staly sie gladkie i blyszczace. Zakupilam sobie do tego rowniez Szampon Sunsilka no i wogole pelnia szczescia. Ale to szczescie trwalo tylko jakis czas, bo po 2 miesiacach uzywania moje wlosy byly juz normalne...czyli znow zniszczone. Ale dla tych 2 miesiecy warto bylo kupic. Pozniej zaczelam uzywac Serii L'orela Intense Repair - szamopnu i odzywki. Wloski ladne, ale tylko od razu po wysuszeniu, gdyz pozniej po jakims czasie wywijaly sie kazdy w inna strone. Ja polecam tego Sunsilka! Jest naprawde dobry...Zwlaszcza Maseczka. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: odżywka do suchych włosów 13.10.04, 09:36 ja mam ogólniejszą poradę, spróbuj odżywek bez spłukiwania. a to serum Avonu naprawdę jest miłe, ja też go używam od połowy długości włosów, a czasami nawet na całość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoey Re: odżywka do suchych włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:59 Polecam serum do zniszczonych końcówek z AVON - cena waha się od 12 do 19zł, w zależności czy jest promocja. Taka ładnie pachnąca oliwka, ale nie tłusta, doskonale nawilża i włosy są super (mam średniej długości włosy i serum stosuję tak od połowy ich długości aż po same końce). Polecam, końcówki są świetnie odżywione! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELIZA Re: odżywka do suchych włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 07:23 Z wszystkich odżywek, które do tej pory używałam najbardziej odpowiadał mi balsam kondycjonujący z serii len Polleny Ewy, a mam włosy naprawdę suche (po farbowaniu , w dodatku kręcone i mocno puszące się). Śliczny zapach i włosy takie śliskie. Efekt o niebo lepszy niż po jedwabiu farouka, szwarckopfie bc bonacure czy innych tego typu wynalazkach. A kosztuje aż 6,30 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: odżywka do suchych włosów IP: 62.233.181.* 13.10.04, 11:38 Aha, tylko że ta seria lniana jakoś zniknęła ze sklepów i śladu po niej nie ma: (((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: odżywka do suchych włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:33 terapia intensywnie nawilżająca - Moisturizer firmy Joico, jest naprawde skuteczny.poszukaj promocji na niego na www.sklep.joico.pl - maja naprawde okazyjne ceny pozdr Odpowiedz Link Zgłoś