Gość: koala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:31 mam pytanie do forumowiczek, czy macie jakies zdanie na temat tych kosmetykow? Ich sklad wydaje sie bardzo bogaty, a cena za to smiesznie niska. Moze ktos z Was uzywal i podzieli sie opinia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nenne Re: kosmetyki firmy Apis IP: *.icpnet.pl 13.11.04, 17:17 ja używam dość regularnie zwłaszcza w zimie ich maseczki nawilżającej i uważam że jest świetna. Zwłaszcza nałożona grubą warstwą podczas wieczornej kąpieli i pozostawiona na noc - rano zero przesuszeń, podrażnień, idealnie nawilżona cera o ładnym kolorycie. Innych produktów nie używałam, ale ten jest naprawdę dobry, to właściwie jedyna nawilżająca maseczka jakiej używam już kolejny sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: kosmetyki firmy Apis 13.11.04, 17:50 Miałam maseczkę oczyszczająco-wygładzającą z minerałami z Morza Martwego i byłam z niej średnio zadowolona. Oczyszczała zbyt słabo, a do tego niezbyt przyjemnie pachniała, a przy zmywaniu czułam jakąś dziwną tłustość :( Fakt, cery nie wysuszała i nie ściągała, więc może nadawałaby się do cer suchych, bo dla mojej mieszanej nie bardzo. Moja woli glinki :) Odpowiedz Link Zgłoś