Dodaj do ulubionych

cocoa butter PALMER'S

IP: *.238.124.247.adsl.inetia.pl 13.01.05, 10:02
www.etbrowne.com/products/Collection.aspx?CollectionID=27
dostałam od koleżanki z Angli taki krem pt: cocoa butter formula PALMER'S

gęsty jak wazelina - pachnie bosko czekoladką , sklad: cacao mineral oil ;(,
microcrystaline wax ;(
w zwziazku ze skłądem - to smaruje nim -
Obserwuj wątek
    • lotoss Re: cocoa butter PALMER'S 13.01.05, 14:38
      Ten delikatnie mowiac klajster, uzywalam tylko w ekstremalnych warunkach. Jak
      dla mnie to zadna przyjemnosc smarowac sie czyms, co jest ciezke i dlugo
      odczuwalne na ciele. Smarowalam sobie nim lydki kiedy mnie niechcacy slonce
      przypieklo, uzywalam go jak skonczyl mi sie balsam i nic nie mialam innego, jak
      rowniez wcieralam go czasami na kolana i lokcie.
    • kampysia Re: cocoa butter PALMER'S 13.01.05, 14:44
      Ja uzywalam tego balsamu w Australii i bylabym bardzo zadowolona, gdyby nie
      beznadziejne opakowanie. A smarowalam nim cale cialo, bo nie mam tlustej skory
      na ciele i nie obawialam sie, ze pozakleja mi pory skory - i nie pozaklejal.
      Nawilza doskonale, wygladza, uelastycznia.
      • lotoss Re: cocoa butter PALMER'S 13.01.05, 14:52
        Podejrzewam sa rozne rodzaje i konsystencje tego rodzaju kremu. Ja mialam w
        formie kremu prawie masci i niestety do moich przyjemnosci nie nalezy
        nakladanie takich specyfikow na cale cialo (tlustosc skory tutaj nie ma nic do
        rzeczy).
        • kampysia Re: cocoa butter PALMER'S 13.01.05, 14:59
          Bardzo mozliwe. Ja mialam w formie balsamu (nawet nie mleczka) do ciala.
          • Gość: Misia Re: cocoa butter PALMER'S IP: *.238.127.181.adsl.inetia.pl 13.01.05, 15:13
            eeeeeeeee
            a ja mam właśnie ten okrutny klajster ;)))) i wyciągam go łyżeczką , rozgrzewam
            w dloniach i plask na tylasek - maziajuje sie faktycznie okrutnie ;(((
            • Gość: ksenia Re: cocoa butter PALMER'S IP: 195.10.3.* 13.01.05, 17:01
              ta wersja w pudelku w formie 'klajstru' jest najgorsza - z tej serii jest tez
              normalny balsam, ktorego ja uzywam i bardzo lubie - znikaja po nim np. krostki
              (gesia skorka) na przedramionach. jest tez wersja z jakims kwasem ktora robi
              eksfoliacje i nawilza ale tego nie probowalam.
              podobno smorowanie sie tym regularne zapobiega rozstepom, a istniejace wygladza.
              • kampysia Re: cocoa butter PALMER'S 13.01.05, 17:08
                Istniejacych nie wygladza, sprawdzilam. Natomiast czy zapobiega? Tak twierdzi
                Pamela Anderson i inne celebrities.
                • fairy5 Re: cocoa butter PALMER'S 13.01.05, 23:15
                  potwierdzam!!!!! zapobiega skutecznie rozstepom. Znam facetow ktorzy cwicza
                  (robia im sie rozstepy na ramionach od wzrostu wagi) i chwala bardzo palmers,
                  to samo z kobietami w ciazy. brzuszek i uda i nie ma ani jednego rozstepu :-)
                  • miumiu75 Re: cocoa butter PALMER'S 13.01.05, 23:36
                    Jest bardzo wychwalany w Anglii jako zwykly balasam do ciala na codzien i
                    przeciw rozstepom. Kupilam go raz i uzylam raz. Nie moge zniesc zapachu cocoa
                    butter, rowniez tego z Body Shop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka